Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

NEM TÚLZOK

NEM TÚLZOK

A társkereső oldalak titkai

2015. december 18. - Joey Jones

Nincs itt semmiféle titok. Egyszerűen, ahol kereslet van, ott előbb utóbb megjelenik a kínálat is. Fantasztikus társadalmunk kitermelte a szingli hordákat, akik szabadidejükben partnerkeresés címen tömik a különféle társkereső portálok üzemeltetőinek zsebeit.

fashion-glamour-hair-luxury.jpgIgyekszem ezt a lerágott csontot „nem túlzok”-os megközelítésből és nem lelki és egyéb szociológiai oldalról bemutatni. Tehát maradjunk a száraz pénzügyi résznél és a játék részénél. Ez ugyanis sok embernek szórakozás, ha logikusan végig gondolják az olvasói célközönségem, az aranyásók nézőpontjából.

Egy átlagos lány, ha felregisztrál az oldalra, akkor megkapja a hiányzó önbizalmához szükséges pluszt, randizhat és társat talál. Ez lenne a normális, nem? Egy felkapottabb oldalon leginkább csömöre lesz az addig nyugodt életvitelű csajnak. Annyi faszi ír, hogy a normális is elvész a sok idióta közt. Ennek orvoslására a társkereső oldal felkínálja a prémium tagságot, de ott is csak azt érik el, hogy az eddigi 80-100 levél helyett bejön 280-300 darab.

Darab, érted? Nem Jóska, Zoli, Pisti… portéka lettél barátom. Mint egy elbaszott licit, darab-darab, megrendelő, fogyasztó. Az egójuk ezeknek a fiatal (vagy idősebb) uraknak, ha eddig a hétköznapi életben eltöltött flörtök kapcsán csak nőtt, itt esetek többségében rohamosan csökkenni fog, ha csak nem lesznek ők is prémium, vagy VIP, vagy tököm tudja milyen kiváltságos felhasználók. Neked az a (kamuprofilos) szép arcú lány kell, tetszik? Fizess! Még nem biztos, hogy kúrni fogsz, de fizess.

Szóval a csajok sok levelet kapnak a srácok meg sok levelet írnak. Egyik is fárad, másik is. Egyik lány ismerősöm, direkt felregisztrált, hogy megnézzük, még a helyzet tényleg változatlan? Úgy látom igen: „Szia”, „mizu”, „miujs”, „szemkápráztatóan gyönyörű vagy”, „dugnálak”, Ctrl+v elcsépelt vers és társai. (Mondjuk a levél ennek tükrében erős túlzás.) Így valóban nem tűnik ki a fehér herceg szőke lova.

Egyébként is pörgősebb weboldalakkal próbálják csalogatni a lehetséges felhasználókat, ahol csak ránézel a fotóra, aztá’: Kell, nem kell! Nincs szükség szavakra, azzal csak elbasszák a kép köré megálmodott személyiségjegyeket. Szóval az app-ok, az okostelókra nyomott alkalmazások, mondanám, hogy ez a jövő, de már benne élünk.

tinder-redo-hed-2014.jpgA másik alternatíva, amikor társkereső közösségekbe invitálnak, ahol személyesen találkozhatsz tétova emberekkel. Ezt leginkább kommunikatív csajoknak és pasiknak ajánlom. Ott nem lehet lehorgasztott fejjel, nulla arcizomrángással, két hüvelykujjal érintőképernyőt basztatni, ott a kis szádat kell használni és ott bevágni élőben a sírva kacagós smile-t, ha tényleg humorosat mondott a szerencsétlen párnélküli, társadalomban is helyét kereső árvalélek.

Az aranyásóknak akármelyik ismerkedési alternatívát ajánlom, tömegiszonyuk lesz. Korábbi két bulizó partnerem (igen, két fullos aranyásó lányka) szintén regisztrált az egyik társat kínáló oldalra. Komolyan mondom, külön asszisztens kell, aki kezelni az üzeneteket, a like, szív és ajándékhegyeket. Nem csoda, hogy tényleg csak a prémium felhasználók, akik mindent küldtek egyszerre a csajnak, azok tűntek ki a pasi rengetegből. Onnan szelektáltak és randiztak, aztán mint a Nagy Ő című egykori sikerszéria show műsorának a főszereplője jobb híján rózsa ceremóniát tartottak.

beach-boyfriend-couple-date.jpgNem feltétlen életre szóló kapcsolatok köttetnek, aki megjárt pár ilyen oldalt, az tudja, miről beszélek. De nem biztos, hogy holtomiglant, hanem csak egy jó „szabadidő partnert” keresnek a csajok is. Esetleg nem tudnak még róla, hogy annak fogják őket használni azok a spílerek, akik nem csak a sármjukkal, hanem pénzükkel is elrepítik őket a csodaországba. Igaz csak pár alkalommal, mert ők elfoglaltak, mint egy szorgalmas kéményseprő, akinek sok kéményt kell még vizitelni és kikormolni. Ezek a srácok, úgymond végigmennek az adott website potenciális aranyásóin, jócsajain és továbbállnak, mint egy vándorcirkusz. Megtehetik, lehetőséget adtatok rá, ők éltek vele. Szóval ez volt a szórakozás része, remélem Te is úgy élted meg, ha részese voltál bármelyik oldalon is.

Most akkor, javasoljam azt, hogy hagyjátok a picsába a fent említett oldalakat és közösségeket? Dehogy. Csak fogjátok fel lazán, ez a szabadidő kellemes eltöltése, kikapcsolódás. Egész egyszerűen elmehettek szórakozó negyedekbe is, ahol a végeredmény ugyanaz lesz kölcsönös szimpátia esetén. Sajnos az átbaszás elleni védőoltást még nem találták fel, de védekezhettek máshogy is. ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://nemtulzok.blog.hu/api/trackback/id/tr958177826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása