Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

NEM TÚLZOK

NEM TÚLZOK

A happy ending masszázsról

2016. november 29. - Joey Jones

Pár hete/hónapja megnéztem egy új nagysikerű vígjátékot a moziban. (Nem filmajánló lesz, ne aggódjá’!) Az egyik főszereplő srác hivatásos masszőrként kezdi filmbeli munkáját. Szerepe szerint, szépen elmegy idősebb férfi kuncsaftjaihoz vállán a hordozható masszázságyával, majd masszázs közben „véletlen” lecsúszik egyik páciense seggéről a törölköző…

A lényeg, hogy akinek nem lett volna egyértelmű, a film másik főszereplője a néző pofájába mondja: haverja azzal keresi a kenyerét, hogy idősebb pasiknak kiveri. Pont. Egy szakma sztereotípiájával kapcsolatos kérdésére újabb választ ad egy amerikai akcióvígjáték. Most akkor mit tegyen az álmatlanul forgolódó kliens, aki fenti extrára vágyik titkon egy masszázsra befizetve és csak egy „szokásos” papírforma szerinti kezelést kap?

happy-ending-gurgaon.jpg

Beszélgettem pár masszőrrel ezekről a problémákról és kértem tőlük iránymutatást is, hogy tisztán lássanak esetleges ügyfeleik a félreértések elkerülése miatt. Következzen három masszázzsal foglalkozó szakember, akik már kerültek kényes helyzetbe a munkájuk során.

Ennek a cikknek a megjelenése előtt – lassan 2 hónapja - ültem le beszélgetni Nórival (természetesen nem ez az igazi neve), hogy elmeséljen pár történetet, melyet munkája kapcsán tapasztalt meg. Nem kellett felbérelnem a Miss Universe Hungary zsűrijét, hogy megállapítsam, Nóri elég jó szexuális kisugárzással rendelkezik, dekoratív… mondjuk ki: egy gyönyörű MILF. :) Ezért nem is csodálkoztam annyira, hogy nyomultak rá vendégei passzívan… fekve, de álló farokkal.

A csinos hölgy terapeutának leginkább külföldi vendégei vannak, aztán természetesen neki is akadt férfi ügyfele, aki minimum egy extrával többre gondolt a kezelés alatt. Elmondtam neki, hogy olvastam már a masszázs etikettről, hogy a kezelés alatt az ügyfél álló szerszámát figyelmen kívül kell hagyni a masszőrnek. Ő is figyelmen kívül hagyta, de mindig benne volt a látómezőjében egy meredező farok. Szóval volt ilyen esete is. A másik alkalommal egy Boszporusz környékéről származó csávó elővette neki és kérdezgette, hogy ez elég méretes-e. Masszőrünk ezt egy frappáns kijelentéssel lezárta: „Minden viszonyítás kérdése.” Hát nah, kellett a pozitív visszaigazolás még 40 évesen is.

massage-with-happy-ending.jpgAztán elég magas beosztású vezetőnél már alkalmaznia kellett egy úgymond „vész” gombot, aminek hatására a merevedés azonnal alább hagy. Elmondása szerint ez egy fájdalmas pont a belső comb ágyékhoz közeli részén és pillanatok alatt hat. Sok férfi, annak a pontnak örülne, aminek a megnyomására éppen az ellenkezője történik. Beszélgetésünk során elmondta azt is, ha tetszik neki az ügyfél, akkor ő is kontrollálja magát és a gondolatait. A munka, az munka! Tisztában volt azzal, hogy a pesti privát masszőrök bizonyos százaléka happy ending-gel kedveskedik ügyfeleiknek és úgy is hirdeti magát. Ettől függetlenül bepróbálkoznak nála a mai napig.

A másik szintén masszőr ismerősöm Zoli, egy tapasztaltabb, csontkovácsolásban is jártas srác. Ő még alaposabban kifejtette ezzel kapcsolatosan véleményét, melyet a következő posztban teszek közzé. A vele készített interjú számomra is világossá tette a happy ending a szexualitás legfelszínesebb megnyilvánulási formája. Amennyi intimitást sugall egy ilyen jellegű kezelés, legalább annyira kommersz a szexuális tartalmát tekintve.

A harmadik beszélgetőpartnerem Krisz, aki még a szakmát nemrég kezdte. Ő leginkább sportmasszőrként tevékenykedik. Nem akartam fárasztani az idióta kérdéseimmel, hogy a sportolók közül hányan próbálkoznak be nála, de muszáj volt. :) A hivatásos sportolók nem, viszont járt nála egy úriember, aki vágyott volna a kezelő asztalon egy falösszekenős ejakulációra.  A kellemetlen helyzetből udvarias hárítással ismét megmenekült hősünk.

Konzekvenciák levonása

Azon gondolkoztam, hogy nincs elég „boldog magömlést kínáló” masszázshirdetés neten, hogy megkapják felesleges körök nélkül ezek a páciensek a happy endet? Ahol nem kell basztatni szavakkal és egyéb ráutaló magatartással a normális, frissítő, vagy gyógyító masszázst kínáló terapeutákat.

massage1.jpg

 A félreértések elkerülése érdekében össze akartam állítani pár hatásos belépő mondatot (pl.: „Elnézést! Nem lát rajtam valami szopatlant?” „ Mennyi ideig fekszem itt és mikor kezeli ki a fitymaszűkületem?”, „Nyugodtan használhatsz több olajat is ágyéki részen.”) amivel tisztázhatjuk szándékainkat már az elején, de nem tettem. Minek. Megfogadná valaki a jó tanácsot? Dehogy. Egy nagy lófaszt. Aki sáros ebben az ügyben, annak mindig szelektív a memóriája. Nem tud ilyen esetről és még ki is kéri magának.

Aki Thaiföld virágba borulását várta ettől poszttól, attól elnézést kérek és javaslom menjen a következő sarki utazási irodába, aztán repüljön és nézze meg kint a thai masszázs köré épített brand-et. Nem fog csalódni, ott már tényleg nem… ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://nemtulzok.blog.hu/api/trackback/id/tr8311755409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LondoniTódi · http://greenwichlakas.blog.hu 2016.11.30. 09:16:00

Nem lenne rossz cikk ha nem lenne ugyanannyi nyitott kérdés a végén mint az elején. Maga a konzekvencia is egy kérdés.

Phteven 2016.11.30. 09:33:20

Mit kell ezen lovagolni (sic!)? Ha megkérdezik, nem-et kell mondani.

sas70 2016.11.30. 10:20:35

Én úgy vagyok vele, hogy amikor a masszőröm a hátamon, az izomcsomókat szedi szét, pont nem a szexuális izgalom jut eszembe, hanem az, hogy, hogyan ne szarjak be a fájdalomtól. Persze aztán sokkal jobban érzem magam, de a húzódások, rándulások stb. eltüntetése, nekem nem jár szexuális izgalommal.
A himi-humi simogatásokat inkább az asszonnyal csinálom, de az megint egy másik kategória.

Pic 2016.11.30. 10:46:30

Egyetértek SAS kollégával. Amikor izomfájdalommal, húzódással megyek SPORT stb masszázsra, akkor eszembe nem jut az erotika. Csak nyögök nagyokat,de nem a kéjes örömtől, sőt amikor érzem, hogy használ, külön szólok a "mesternek", hogy nyugodtan odaléphet még, majd sikítok ha fáj.

Az ilyen olyan relax masszázsok megint más tészta. Kedvesem nőként imádja az ilyen-olyan csokoládés, iszapos, lávaköves, anyámtyúkja relaxálós fimom dolgokat. NOS EZT én egyszerű férfilélekként fel nem foghatom. Ha már relaxált vagyok és "simiznek" akkor egy ilyen masszázsnál az én egyszerű férfi agyamnak is "máson" jár az esze és lehet, hogy én is kérnék egy ilyen happy endinget.
Anno Kedvesem javaslatára/kérésére kipróbáltam én is ezt a relax masszázs dolgot. Bevallom támadtak ötleteim, de moderáltam magamat és úgy döntöttem, hogy inkább alszom egyet.

Egyszer kínában kipróbáltuk a híres kínai masszázst. Na az pl egy kellemes - durva talpmasszázs, ki hogy kéri. Van még egy másik fajtája, de ott is CSAK hátat masszíroznak keményen ...

Amúgy a kedves poszternek és néhány naív olvasónak üzenem, hogy nem rémlik pontosan de thai masszázs vagy 30 fajta van? A legismertebb az un. TRADITIONAL thai masszázs, az egy hagyományos, félig sport masszázs, ami legfőképpen izomcsomókról, nyújtásról szól. Kiba' nagyot fogtok csalódni ha ti ott valami erotikára számítotok. :))

Amire a poszter és a naív olvasó gondol az az un EROTIC thai masszázs. Na olyat még én is csak filmen láttam. Egyszer beneveznék rá, csak asszony pajtás meg ne tudja. : ))))))))

2016.11.30. 11:20:54

Mindket fel jol jar, ha tudja, hogy pontosan mit hirdet, mit akar/tud nyujtani es masikfelol meg hogy mire vesz jegyet. Van sport-, van lingam masszazs es meg ezer masfajta. Az a korrekt eljaras, ha betartjak a jatekszabalyokat a felek a tevelygoket pedig udvariasan es hatarozottan helyre kell tenni.

guy 2016.11.30. 11:41:15

Mi a különleges ebben? Ha valaki szolgáltat ilyet, az úgyis hirdeti, tele van ilyenekkel a net. Pff.

furo80 2016.11.30. 12:09:15

Ez olyan "Nesze semmi, fogd meg jól!" poszt volt.

VaradiJanos 2016.11.30. 12:40:55

Zoli aztán jól kifejtette.

odamondó 2016.11.30. 14:02:43

Himihumi masszázson is eddig csak olyan nőknél voltam akikre nem igazán állt volna fel. Nem himihumin meg max egy mazochistának áll.

Amúgy szép masszőrt se mostanában láttam. Persze nem a rosszlányokon keresem.

Netuddki. 2016.11.30. 19:25:44

Aki pénzér' kiveri, azt qrvának hívják.

medium size devil 2016.11.30. 19:49:33

@Tibi !: Akinek meg penzert verik ki azt balfasz luzer prolinak akkor ha egy 5csillagos irodabol setal le kiveretni a farkat. A ferfiidentitas resze, hogy nem fizetunk szexert.

Gour 2016.11.30. 19:54:57

Mindkét masszázsra rendszeresen járok, éppen mikor hogyan hozza kedvem. Nem is értem mit akar megfejteni a blogger, mintha rácsodálkozna egy hógolyóra. A happy masszázs a világ legjobb relax élményeinek egyike, csak kell hozzá annyi rutin, hogy ne is agyalj rajta miközben leszopnak a végén. Ennyi az egész.

Gour 2016.11.30. 20:02:50

@Pic:

Nem szabad tradicionális thai masszázsra menni mert az beszarás mennyire fájdalmas, az olajos aromást kell kérni és az maga a varázslat. Félig elalszol, csorog a nyálad, de közben mindent átdolgoznak a testeden. Még egy tipp, masszázsra az alacsonyabb, izmosabb csajok a jók, sokkal erősebb a kezük és nem fáradnak el a végére. A profik meleg olajjal masszíroznak, a testápoló két perc alatt csak ragacsos kenőcs ami gyötri a bőrt és lefárasztja a masszőrt is.

2016.11.30. 20:37:40

@Pic: a tradicionalis thai is ami itt nalunk elerheto csak gyenge utanerzete a valodinak mert az az eu i ember szamara kb elviselhetetlenul faj ... vigyazni kell mire nevezunk be mert a legtobb masszazs nem a kejes lazulgatasrol szol

2016.11.30. 20:40:26

@medium size devil: mindenki fizet a sexert, de nem mindenki penzzel, csak szolok

2016.11.30. 20:41:30

@Gour: mindkettore jarsz? Es nem szoktad osszekeverni mikor melyiken vagy epp?

2016.11.30. 20:42:58

@Phteven: ilyen egyszeru, pontosan

2016.11.30. 21:19:00

@medium size devil: pedig nincs ingyen sex ... majd rajossz te is ;)

medium size devil 2016.11.30. 21:42:17

@csipke777: Megkerdeznem mennyi idos vagy ehhez a kicsit pokhendinek tuno vallveregetos "majd rajossz" stilushoz?

medium size devil 2016.11.30. 21:48:23

@csipke777: Pic-nek irt "jotanacsoddal" is tevedsz. Tapasztalatbol mondom es nem csak Thaifoldrol. Az azsiai kiszolgalas egyik jellemzoje a szolgalatkeszseg. Instrukciot adsz a masszornek es ugy csinalja. Ha azt kered, hogy kussoljon a sarokban mig te alszol egyet a matracon akkor azt fogja csinalni.

2016.11.30. 21:55:48

@medium size devil: 81 vagyok es mar mindent tudok a vilagrol de ez ne nyomasszon teged engedd el fujd ki a levegot es dolj hatra lazan (en addig alszom egyet a matracon)

Netuddki. 2016.11.30. 21:58:38

@csipke777: Majd ha leesett a tojáshéj a valagadról, és megházasodsz, talán különbséget tudsz majd tenni a feleséged és a qrvák között...

medium size devil 2016.11.30. 22:02:15

@csipke777: Kotve hiszem, aki ilyen luzer a dumadbol itelve az altalaban nem eri meg a 80at. De ha megis igy van remelem nem kapsz infarktus ha elmondom, hogy bizony faszan le lehet elni az aktiv eveket fizus szex nelkul is. En sose fizettem se penztel se massal de nem irnam le egy nyilvanos forumon, hogy megis mit kaszaltam szex temaban mert izlestelen hencegesnek tunne.

Netuddki. 2016.11.30. 22:02:49

@csipke777: Lófaszt vagy te 81. Szar dolog az aktivitás. blog.hu/user/1189445/tab/activity

De legalább kiderült, hogy nő vagy. Akkor ezek szerint nálad nincs ingyen szeksz. Gratula!

2016.11.30. 22:05:18

@Tibi !: tojashej? Epp rajta ulok. Nem tud leesni. Ettol fuggetlenul koztudott hogy 234 okbol szexelunk s ezek kozul csak 1 a penz. Szerintem szakadj le a feleseg - kurva modellrol mert ennel a szexus sokkal komplexebb tudomisen mi.

2016.11.30. 22:07:42

@medium size devil: jajj pedig annyira szeretnem legyszi hencegjel legyszi legyszi legysziiiii

2016.11.30. 22:09:57

@Tibi !: mibajod az aktivitasommal? Minden honapban nyitok egy uj nicket - ez a hosszu elet titka ;) - korra nemre felekezetre tekintet nelkul. Csak ajanlani tudom.

Gour 2016.12.01. 07:46:30

@csipke777:

Miért is keverném? Ha rend van az ember fejében akkor ezek egyértelmű helyzetek. Mindegyik pasinak javasolnám, hogy járjon el néha kurvázni, egy rakás dolgot segít helyretenni a nőkkel szemben.

2016.12.01. 09:01:47

@Gour: Milyen rakas dolgot? Max annyit, hogy megtudjak milyen az, amikor csak a penztarcajukra gerjed a no.

2016.12.01. 09:41:30

@csipke777: Szerintem teljesen mindegy, hogy a szép szememre, a jó dumámra vagy a pénztárcámra gerjed. Gour arra gondolhatott, hogy a férfi rájön, hogy nem kell könyörögnie, megalázkodnia, ezernyi lerázást elviselnie, a fél lakást a nőre íratnia, minden költségét kifizetnie, hogy testi élvezeteket kapjon. Tényleg elképzelhető, hogy a férfiak egy bizonyos szerencsés százalékának megy anyagi ráfordítás és erőbefektetés nélkül a csajozás, de a többségnek nem, ráadásul bizonyos kor felett meg már gyakorlatikag egyikünknek sem. Erre vannak a kurvák: a lány ad egy üzleti ajánlatot, ha elfogadod, rólad szól a randi, és csak annyiba kerül, amibe megalkudtatok. Szerintem nincs ebben semmi rossz.

2016.12.01. 09:47:05

@Klesk: ezt így abszolút érthető, igen, ha csak tisztán szex kell, ez egy járható út, valóban. de vajon mire célzott gour, mire tanít a nőkkel szemben? Hogy távolságtartóübban tudd kezelni ezeket a kisded női játékokat a szex körül?

Gour 2016.12.01. 09:47:42

@csipke777: @Klesk:

Köszönöm Klesknek, hogy bővebben is kifejtette amire gondolok. Csak a lúzerek hiszik el az ingyen ebéd fogalmát, az a csaj kerül a legtöbbe aki nem kér semmit az elején. Szinte csak elvált férfiak a barátaim, itt egy lakás a lelépő alsó széle, az extrákról nem is beszélve.

2016.12.01. 09:53:04

@Gour: erről beszélek én is, nincsen ingyen szex, de itt fentebb a kollégák mint pl. @medium size devil: mintha még ezt nem értenék ... :)

2016.12.01. 09:53:13

@csipke777: Szerintem pontosan. Van ismerősöm, aki rendszeresen jár lányokhoz pénzért. Elmondása szerint a 'barátnő feeling' tényleg az, a lányok mindent megtesznek, hogy a vendég jól érezze magát. És ebben a helyzetben simán kiröhögi a magukat királynőnek képzelő, lehúzós lányokat, csak vállat rándít a megalázó lerázós dumákra, és úgy egyáltalán sokkal fesztelenebbül áll a női nemhez. Szerintem sokkal legálisabbá és társadalmilag elfogadottabbá kéne tenni. Csökkentené az alvilág és a stricik jelenlétét, az esetleges erőszakot és kényszerítést.

Gour 2016.12.01. 09:55:29

@csipke777:

Pontosan így van. Ha tudsz egy rövidebb utat a nőkhöz akkor új értelmezést nyernek a szokásos játszmáik és felülről csak mosolyoghatsz rajtuk. Mit számít hová pozicionálják magukat ha tudod mit kaphatsz meg helyettük, akkor és úgy ahogyan akarod. Semmit. Sok idő kell amíg kikopik az emberből a rossz beidegződés, hogy érzelmekkel forduljon a nők felé de mivel tesznek róla így eljön az idő amikor csak a sorszámot látod bennük és semmi mást. Szomorú, de negyven felett már naivnak számít az a férfi aki máshogyan gondolja.

2016.12.01. 09:58:16

@Klesk: a prostitúciónak valóban vannak pozitív hozadékai, ezzel egyetértek és mélyen megértelek titeket, férfiakat, én sem bírnám a nők játszmáit a pina körül, és nem zárom ki, hogy a helyetekben én is élnék vele, alkalmanként, de a prostitúciónak sajna több a negatívuma, de erről most nem papolnék itt inkább, csak annyit dobnék fel, ami a ti (a kliensek) szemszögéből érdekes, hogy hosszú távon sajnos kiégéshez vezet a kurvázás, de erről valahogy senki nem szeret beszélni.

csiperke123 (törölt) 2016.12.01. 10:04:22

@Gour: nőként ugyanez a tapasztalatom, én is könnyen jutok szexhez, mert kb azzal fekszem le, akivel akarok, így nem vagyok a férfiaknak kiszolgáltatva, egy vállrándítással átlépek rajtuk, ha kell, mert hogy a férfiaknak is megvannak ám a maguk kisded játékai, csak szólok :) általánosítva, aki könnyen jut szexhez, kevésbé kiszolgáltatott a piacon :)

2016.12.01. 10:29:07

@csipke777: Irigylésre méltó helyzet, a harmincas éveimben még nekem is elég jól ment a dolog, de sajnos így ötven felé tökéletesen esélytelen vagyok, kb a kutyának sem kellek. Hiába a napi szintű edzés, a formában tartás, egyszerűen mindenki elnéz mellettem. Sajnos az igények viszont ilyenkor még nem csökkennek, pedig isten bizony jó lenne tiszta fejjel gondolkozni a nők terén, ami sajnos utoljára kb 5 éves koromban történt. Elég vacak helyzet, azt hiszem először én is a happy ending masszázsra fizetek be, végülis pont a cikk címe miatt jutottam el ide.

csiperke123 (törölt) 2016.12.01. 10:35:05

@Klesk: sajnos idővel kopik mindenki vonzereje a szexpiacon, ezt be kell nyelni, látom ezt sokakon és már most próbálom magam felkészíteni arra, hogy lesz idő, mikor már nem fordulnak meg utánam az utcán, de talán akkorra már én sem leszek annyira éhes ...? Kíváncsi vagyok, milyen lesz neked a happy ending, írj majd egy rövid beszámolót, ha megvolt!

Gour 2016.12.01. 15:32:56

@csipke777:

Nem ismerek olyan nőt aki ne könnyen jutna szexhez, ha akarja persze. Még a bányarémek sem kivételek. A nagy vízválasztó, hogy ki az aki párkapcsolatot is adna egy nőnek a farkán kívül. Na itt esnek általában tévedésbe a csajok mivel összekeverik a két igényt a személyük irányába. :)

Hányszor láttam, hogy nők kiugorva egy párkapcsolatból " enyém a világ" felkiáltással falták a pasikat, még szerencsésnek is gondolták magukat, hogy mennyire a tenyerükből esznek, csodálják őket. Majd eltelt 4-6-10 év és még mindig nem volt aki egyszer legalább ott aludt volna és főzhettek volna neki legalább egy ebédet...

Hiszem, hogy 30 éves korukig a nőknek áll a zászló, kifizetjük a fiatalságuk árát de utána vége a jó világnak, mi következünk és abban nincsen sok köszönet.

csiperke123 (törölt) 2016.12.01. 15:56:37

@Gour: én viszont ismerek nőt (ahogy férfit is) aki nem jut könnyen szexhez. Sőt. A másik, hogy elfeledkezel arról, hogy abban a világban, amiben ti használjátok a nőket kvázi csak szexre, ugyanabban a világban ti is használva vagytok ugyanúgy, kvázi csak szexre, avagy aki egy nőt kurvának néz, könnyen lehet, hogy ő maga is ugyanígy kurvának van nézve és csak a farka kell, és dugás után véletlenül sem kívánatos az ottalvása, megint másként a párkapcsolat kialakításának igénye nem nem függő, férfi női oldalon egyaránt felmerül.
süti beállítások módosítása