Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

NEM TÚLZOK

NEM TÚLZOK

Nyílt levél a féltékeny férfiakhoz

2017. november 29. - Joey Jones

Újabb téma, amelyről nem kellene írnom, mert elvileg kihaltatok. Nincs már féltékeny pasi. Ez a blog az aranyásóknak szól leginkább és pár hölgy olvasómat megkérdezve a tehetős, érett (!) gondolkodású férfiaknál nincs ez a hiszti. A kisgyerekeknél (14-24 éves korig), a csóróknál és a bérből, fizetésből tengődőknél annál inkább él ez a nyűglődés.

Ezt a levelet nem egy elnyomott és párkapcsolataiban megrendült nőtől kapjátok, hanem magától a félelmeitektől. Attól, aki beigazolja, hogy tényleg van alapja ennek a borzasztó és lelket ölő betegségednek. Sokszor lehet majd párhuzamot vonni, hogy bizony a nők is ilyen féltékenyek, de ez az írás nem nekik szól.
are-gemini-men-jealous.jpg

Nehéz volt összejönni a csajjal? Eszméletlen jó az ágyban? Most is arra gondolsz? Más elfelejtette ezt az élményt? Felkeresi újból az ex? Barátokból szeretők? Kiélte már magát a barátnőd? Rengeteg kérdés amit most elolvastál és átgondoltál, felvetheti benned a gyanakvást… ami tönkre vágja kapcsolatodat, ha nem tudod kezelni.

Ha lehet azt mondani a féltékenységnek is van egyfajta evolúciója. Hülyén hangzik, viszont a technikai újítások egyre több lehetőséget adnak, hogy a másik életébe belepillantsanak. Például 80-as 90-es években, hol volt ennyi alkalom, hogy a csajodat bekóstolják a domináns faszok, akiktől félted?

Tehát innen indul az egyik fő problémaszál, hogy nem tartod magad elég jónak a barátnődhöz, kapsz Te is (és ő is) a közösségi oldalak hőseitől egy elbaszott, kifordított képet arról, hogy mi számít normális kapcsolatnak, hány kockának kell feltűnni a hasfaladon és milyen helyen kell nyaralnod a trend fenntartása és nőd megtartása mellett. Ebből azt látod leginkább, hogy mindig van hova fejlődnöd.

Ne aggódj, nem a közösségi oldalakon keresztül támadok, sokkal jobban szeretek élőben flörtölni a barátnőddel, hogy kapjon még pozitív visszacsatolást: igenis vonzó, csinos nő. Biztos Te is mondod neki, nem győződ elégszer mondani, de hidd el más pasi szájából jobban fog esni a bók. Ebben meg is áll a történet, ha tényleg szerelmes (még) beléd.
missed-connections.jpgAz egészséges és beteges féltékenységet csak a saját természeted fogja megválasztani, hogy melyik irányba mozdul mérleg. A legnagyobb ellenséged nem a rivális kanok, hanem az unalom és sivárság. Amit megpróbálsz feszültség levezető, rutin, illetve kényszerkúrással üdíteni. Csempész már bele pici szenvedélyt is, akkor a csajod talán nem Rám fog gondolni, miközben ziláltan lihegsz a fülébe.

A Te nőd, de nem a tulajdonod, görcsösen nem kötheted magadhoz. Remélem nincs hím soviniszta gondolkodásod, mert csak tovább ront a helyzeteden. Tudom nem szereted a megkülönböztetést, hogy alfa, meg béta hím. (Általában pont az érintett béták nem kedvelik.) A béták simulékonyabbak, ha meg is csal, visszaküldöm hozzád, nekem még vadásznom kell. Visszafogadod és megy az élet tovább.

A nagy hiszti inkább női tulajdonság, maradj meg férfi, tanulj meg kussolni, ha már elfogadott olyannak, aki nem tudta megregulázni. Ha idáig nem ment, akkor már kár a gőzért. A közös facebook fiók nehogy törlődjön, sajnálnám. Cinikus vagyok? Segíteni akarok, hogy toleráld a párod hülyeségeit.

Végül bemutatom egyik legnagyobb rémálmod: az önfeledt szexet, amit nem veled művel életed értelme. Tegyük fel, hogy sikeresen szakított veled a barátnőd,(mert csak ügyes fiú vagy te) aztán egyik nap hazamész leülsz géped elé, hogy a magányos estédbe egy kis színt vigyél. A felismerés fájdalma hasít beléd, amikor észreveszed egyik casting videóban exed. (Nem kitaláció, tényleg láttam/hallottam nyilatkozni hasonló interjúban lánykát, hogy az ideális pasiról megkérdezve kikötötte csak féltékeny ne legyen.) Ebben a szituban valószínű más beleteker a filmbe, hogy a lényegre térjen a két fél, de Te idegesen/könnyes szemmel figyeled reakcióját a feltett kérdésekre. Majd elgondolkozhatsz, vajon ki hajszolta ebbe a döntésbe, hogy bevállaljon egy pornót és tízezrek verjék rá farkukat.
u113p5029t2d480446f24dt20120626173704.jpgA saját igazad hajtogatása, hogy szeretted és mindent megtettél érte egy kocsmában lehajtott fejjel magadnak, vagy más szerencsétlen delikvensnek dünnyögve panaszkodva a leghatásosabb. Szerintem egy álomképbe voltál szerelmes, nem abba a nőbe, mert érzelmi zsarolás, amit művelsz és nem a szeretet kinyilvánítása. Mondod, hogy pedig egy testté váltunk, közben az ő lelke és gondolatai már mérföldekre jártak.

Ha már ennyire költőiek vagyunk, akkor eldöntheted a fentiek tükrében a kapcsolatod baleseti sebészeten, vagy intenzív osztályon fekszik. Gondold végig, hogy szedted fel? Megkérdezheted még Tőle, mit talált benned érdekesnek, mi fogta meg és kezdett Veled párkapcsolatot. Bár amikor már ilyenekről kell faggatnod régen rossz. Feltűnésmentesen meg tudsz még változni? Talán az lehet még célra vezető. Csak kérlek, egyet tarts szem előtt: a harmónia nem a másik gyötréséről szól.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemtulzok.blog.hu/api/trackback/id/tr5513294211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása