Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

NEM TÚLZOK

NEM TÚLZOK

A jutalom szex

2018. április 27. - Joey Jones

Érdekes fogalom. Csak jóra tudunk gondolni, ha kimondjuk, vagy meghalljuk. A kiérdemlése megint más kérdéskör és az a büdös nagy helyzet, hogy ezt is a csajok osztják a pasik meg kapják. A legszebb, hogy megtalálható elég sok háztartásban. Foglalkozott ezzel már több oldal, pszichiáter és nem biztos, hogy az a személy is, aki hasonló módszerrel zsarolja párját a valódi életben.

Ez a blog igazából a kivételes életminőség nyomában lévő hölgyeknek (ejtsd: aranyásóknak) szól, akik itt kaphatnak némi segítséget a hímsoviniszta értékrenddel felvértezett fickók kezeléséhez. Most viszont azokhoz a csajokhoz szólok, akik elvileg „normális” párkapcsolatban élnek és ennek hangot is adnak. De kinek mi a normális?

sex_gift2.jpgHogyan lehet hozzájutni a jutalomhoz?

Nagyon egyszerű, csak párkapcsolatban kell élni, mivel ezt nem a szárazbarátok kapják, vagy a haverok egy kis bútorpakolás után. Jó is lenne srácok, nem? Alig törlöd meg homlokod és már gombolják is ki a slicced, majd köpik meg tenyerüket, hogy neked jobb legyen. Biztos létezik ilyen, de a nimfomán csajok lassan csak a pornónemzedék elméjében léteznek. Tehát barátnőtől, feleségtől kapják ezt, az arra jogosultak.

Mit kell érte tenni?

Napi rutin feladatok elvégzése a háztartásban, amire egyáltalán nincs ingerenciája egy normális férfinak. Az a lényeg, hogy idomítható pasi kell, aki képes a nőt és annak akaratát saját maga fölé rendelni. Tehát a képlet a következő: hosszas könyörgés + pina megvonással való fenyegetés = feladat elvégzése = jutalom szex.

A nők adják a szexet, nekik nem ugyanolyan jó?

Nekik valamikor volt jó. Ez egy folyamat része, amikor jutalmazásból dobják hanyatt magukat. Azt a szenvedélyt (ha beszélhetünk ilyenről, nem ismerve ugye a frigiditás közeli állapotot korábbi időszakról) már nem fedezhetik fel a pasik olyan nagymértékben, mint a kapcsolat elején. Szükség törvény bont, a rutin szex is tud kellemes lenni. Vannak biztos napok, amikor megtörténik a kölcsönös örömszerzés. Micsoda? Hajnalig tartó szexmaraton? Nah, hagyjá’ má’!

Hogyan alakul ki ez az állapot?

Kölcsönös szimpátia és megszokás alapján. Ehhez két ember kell. Egy, aki hagyja magát így bepalizni, megalázni és egy, aki végrehajtja ezt. Szóval, nem kell "dr.csernusos"-ra vennem a figurát, hogy átlásd: Kialakul egyfajta anya-gyerek kapcsolat két egyenrangú partner közt. Lekutyázhattam volna a pasikat, de az már tényleg gáz hasonlat, hogy jutalomfalatot adunk a kutyánknak, ha megcsinálja, amit kérünk. (Okos! Ügyes vagy! Jár a keksz!)

Fel lehet férfiként nézni egy ilyen pasira?

Kedves hölgyem/olvasóm biztos a potenciális alfahímet tudhatja maga mellett, amikor egy ilyen faszi bújik be maga mellé az ágyba, aki dacos gyerekként nagy nehezen eleget tesz az ön kívánalmainak és mivel ezt az elkúrt egyezséget nem szegheti meg, még ennek tetejébe meg is baszhatja kegyedet. Milyen hálás feladat. Kellő tapintatossággal fogalmaztam, hogy ne sérüljön a lelkivilága senkinek.

Most akkor meg is csalhatom?

Nyilván. Az lesz a legjobb: egy laza kis flört. Egyszer felpróbálják ezt a derék kislányt, csak nem lesz baj. Aztán visszasomfordálni a megszokott csávóhoz, aztán azzal is nyomni az ágyat. Persze ilyenkor már tényleg csak testben lesz ott valaki. Ha a partner is félrekacsintott, akkor nagyjából elérkeztünk a tökéletes kirakat kapcsolathoz. Ez az alja, ha még gyerek is van, akkor meg pláne a legalja. Nah gyertek nyomjunk egy közös szefit, lássa mindenki milyen fasza család vagyunk.

Mit tehetünk ebben a baromi kellemetlen helyzetben?

Beszélgetni a másikkal. Hegy lábánál abrak? Lófaszt se ér. Nézz már rá!! Tudod tisztelni?! Az elején kell, hogy kialakuljon ez a férfi-nő ki a domináns a kapcsolatban szint és lerakni a játékszabályokat. Felmérni a károkat és aztán orvosolni… azt neked kell tudni. Visszaszerezheti-e egy ilyen ember a méltó családfői pozíciót…. Tőled? Legyen szíved, ha már neki nincs töke és zárjátok le. Ne rabold az idejét és magadét se.

Állj a tükör elé és mond utánam!

Sajnálom, hogy egy érző ember idejét és tudat alatt a magamét is raboltam. Rossz érzéssel tölt el, hogy csicskáztattam és a puncimmal zsaroltam ezt a csávót, aki a papucsom is volt egyben. Ígérem, hogy tisztázom vele közös életünket és a beszélgetésünk végén még egyszer megkúrhat, legyen az akár szánalomfuck, én vállalom.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemtulzok.blog.hu/api/trackback/id/tr4913834780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2018.04.28. 11:09:59

Egyszer volt egy ilyen csajom, na mondom viszlát! Azóta is vmi pojácát zsarol a muffjával.
süti beállítások módosítása