Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

NEM TÚLZOK

NEM TÚLZOK

A jövő prófétái: Az önbizalom trénerek

2016. március 09. - Joey Jones

Aki úgy gondolja, hogy lehordom majd ezeket az embereket az nagyon téved. Úgy fogok velük bánni, mint a hímes tojással, hiszen felnéznek rájuk, önbizalmat (ezt a szót hányszor fogom még leírni, bele se merek gondolni) kapnak, akik eddig elveszettnek érezték magukat, vagy kisiklott életük.pubspkpage.jpgMilyen dolog lenne már az, ha itt ekézném a mestereket, miközben én feleannyit sem tettem (pénzért) a társadalom hanyatlásnak indult rétegeiért. A példaérték nem is nálam, de nem is ennél a blognál kezdődik, hanem olyan ismert személyeknél, akik már felmutattak és prezentáltak olyan anyagi, vagy szellemi terméket, amire más is áhítozik. Ezeknek a javaknak a felkutatását és bevonzását akarják sokan megtanulni és ezáltal nyer értelmet a címként jelzett szakma.

Amikor felfigyeltem ezekre a rendezvényekre, szerintem csak tavaly lehetett. Nekem még friss az élmény. Kb. a 90-es évek közepétől megtaláltak mindig a különféle MLM és egyéb hálózatépítő folyamatok ügynökei. Itt is gondoltam valamilyen termék és pénzügyi szolgáltatás felé vezető csillogó szempárokkal övezett és sok-sok tapssal vert előadások sokaságából egy, ami gyökeresen megváltoztatja ismét eddigi „szürke” életem. De nem…  Ez valami más… A csávó nem ad el semmit, nem is kell csatlakozni semmiféle rendszerbe és nem is kell több embert regisztrálni magam alatt. Akkor mit kell tennem? Miért jó ez nekem?

Elmondom, azért mert kapsz egy megerősítést, hogy az álmod valóra válhat. Virtuális, vagy tényleges vállveregetést, mert elmentél arra az előadásra. Elvégeztek együtt egy nagy gyónást, most értsd jól, nem Te fogsz beszélni, hanem a tréner lesz az aki kimondja, amit Te nem mernél. Beismerteti az általános hibáidat, az életben elkövetett ballépéseidet, ami kb. mindenkire igaz és a teremben ülők egymásra nézve visszaigazolják ezeket a tényeket. Ohh mágus igaz, igazad van! Kérlek, folytasd!

A diagnózis elő lett vezetve és ennek megfelelően a bajok orvoslását is első kézből kapod. A lényeg, hogy a kitűzött céljaid ne téveszd szem elől és egyéb közhely locsogás, valamint semmi és senki ne tántorítson el attól a Kánaántól ahova tartasz. Az már mellékes, hogy egyes embereknél a célok reálisak, vagy irreálisak e megvalósítás szempontjából. Oké, oké… visszább veszek.mpj044238300001.jpgMost akkor energiával és önbizalommal telve, tettvágytól égve kijössz az előadó teremből, annyira fel vagy töltődve, hogy aludni nem bírsz, de még mindig nem tudod, hogy melyik bajba jutott céget vedd át. Pl. a szlovák nagy adósságot felhalmozott, de jó terméket kínálót, vagy a horvát, de patyolat üres vállalatot. Miről beszélek? A személyre szabott tanácsokról, amire sok vállalkozó szellemű embernek szüksége lenne.

Helyette kapsz inspirációt, hogy vacillálás helyett dönts. Szól a mondás:

Egy rossz döntés is jobb a döntésképtelenségnél.

Kimozdít a tréner a görcsölésből és kardot ad a kezedbe, hogy a gordiuszi csomót átvágd. (Ezt, de szépen mondtam.) Megkapod a hiányzó önbizalmat, ha már kidolgozott és működőképes üzleti tervet nem is adhat neked.

Hagyjuk is most az üzletet, mert nem csak abban kapsz iránymutatást a tanácsadótól. Szép számmal akadnak olyanok, akinek csak „egyéni” felhasználásra kell a pozitív töltet. Az általános motiváltságot az élet minden területén lehet használni. Nem tudtad? ;)

Egy személyi edző formába hozza tested egy önbizalom tréner pedig az egódat. Majdnem azt írtam, hogy a lelked, de ők nem annyira pszichológusként funkcionálnak, sokkal inkább egy szunnyadó vulkánt ébresztenek, ha már a hasonlatoknál tartunk. Tehát egyéni konzultációt is igénybe vehetsz, természetesen feláras szolgáltatás, de a fodrász sem ingyen nyírja a hajad. Felpiszkálják komisz és leleményes éned. Szuperképességed segítségével a problémák pikk-pakk megoldódnak.maxresdefault.jpgA díjazásuk arányosan változik népszerűségükkel és profizmusukkal összhangban. (Még egy kicsit bírd ki, mindjárt vége.) Itt el is értünk a PR-os részhez. A XXI. század kitűnő falkavezéreinek kitűnő reklám is dukál, mert a magán fogadóórák is jók, azonban a konferenciatermek projektorral, kiváló hangtechnikával és pódiummal csak felemelőbb érzést nyújtanak, mind az előadónak és mind a hallgatóságnak egyaránt.

Nem lenne méltó hozzájuk, ha egy posztban összefoglalnám a munkásságukat és azt, hogy kiből válhat jó mester ebben az iparágban. Ezért a következő részben fogom bemutatni anyagi oldaláról az egyik rendezvényt és azt a külföldi előadót, aki trénerek közt is a mesterek mestere. Továbbiakban az is megeshet, hogy a bölcs idézetek erdejében fogunk elveszni. Mára szerintem elég legyen ennyi, lehet még sok is volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemtulzok.blog.hu/api/trackback/id/tr438439330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása