Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

NEM TÚLZOK

NEM TÚLZOK

Kelet-Magyarország legnépszerűbb puncimágnese

BMW 5 Series (E60)

2018. március 24. - Joey Jones

Mint minden műszaki cikk értéke a kiadás évétől számítva elindul a nulla felé, bár egy bizonyos ponton jó egy ilyet akár 10-14 évesen megvásárolni. Ilyen például egy használt autó. Egy BMW. Egy 5-ös Bömös. Nem cifrázom túl már az elején a típusszámot, mert a laikusok úgyis a lenti kép alapján fogják ezt a retkes jószágot beazonosítani. Aminek a hátsó ülésén több női hajszál szedhető össze, mint egy fodrászszalon sarkában. (Persze túloztam.)

e60p4.JPG

Miért lett a legnépszerűbb?

Egyrészt viszonylag olcsó lett. A használtautó-kereskedőink a németeknél dolgozó bulgár vendégmunkások levetett szarjait már 2500-3000 euro-ért, tehát 1 millió forint alatt beszerzik és itthon a nagyravágyó kisfiúk meg is vásárolhatják egynyóccért baráti alapon. (Igazából 1,3M-tól már van ebben a pillanatban.) Aztán valljuk be szép ez a verda. A csajok belehuppannak, kellemes kidolgozású anyagok, esetleg bőrülések, esetleg napfénytető… ad egy olyan „megérkeztem, ez az én autóm” érzést. Szóval meg lehet vele jelenni és nincs felírva a szélvédőre, hogy ez csak másfél guriga volt.

Hogy juthat hozzá egy bérből fizetésből élő, akinek nincs félretéve két milla?

Nagyon egyszerű. Személyi kölcsön a megfelelő szó, amit kerestél. Tegyük fel, hogy 160ezer nettó a havi fizud és már húzod az igát, kb. szűk egy éve valami vállalkozónál, vagy két műszakban a gyárban. Megigényled és csiribu-csiribá a számládon figyel 1.800.000 HUF 3 hét múlva, havi 32rongy levonás ellenében. El se hiszed, ugye? Pedig mehetsz a kereskedő tesóhoz, vár tárt karokkal és flegma arccal.
Nah, jó… látom még az átbaszást keresed. Lehet nem lesz a legfaszább verda a tiéd, ugyanis a piacon tényleg sok van, hisz a címben is benne van a legnépszerűbb. Picit tekert órás, talán nem idős orvos házaspár használta és talán a légzsák sem nyílik, amikor kell. Én tudom, Te ügyes vagy és jól választasz.

Miért veszi meg, aki nem BMW fan klub tag?

Az ihlet a szkeptikusoknál (és úgy egyáltalán aki rühellte eddig a bmwseket) egy próbakör alatt jön meg, amit sokszor nem egy gyalogos és gépjármű forgalomtól elzárt területen ejtenek meg. Haver, aki ezzel jár egyszer megkérdezi: „Kipróbálod? Mész egy kört?” Ha morcosabbra van hangolva, akkor már beindításkor erekciós cseppek jutnak az alsógatyóba, majd menet közben tovább fokozódik a vezetési élmény átadása és nem utolsó sorban az emberek és igeeen: a csajok reakciója. „Bazd?! Mosolyog Rám? Engem néz!! Dobálja a haját!! Megint idefordult? Eddig le se szart, pedig láthatott már a Rönó Tháliával…” Kiszáll, hazamegy,  este lefekszik és forgolódik: nem akar tovább láthatatlan maradni. Neki az a feeling kell, mert igenis tudnak a magyar lányok mosolyogni.

e60_girl.jpeg

Melyik motorral érdemes választani?

Csak dízellel, mert a vidéki városokból még nem tiltották ki a dízeleket, a bokortanyákból meg pláne nem. Amit töltenek a kombájnba ez kerül ebbe a csodás paripába is, ehhez kétség sem férhet.
Jó… lehet meghibásodik, de kit érdekel. Tudod a csajok derekára/alkarjára/lapockájára is fel van írva: Carpe Diem. Tehát ami holnap, vagy két hét múlva történhet, azzal ne foglalkozz. Élj a mának!
Viccet félretéve, nem ez az írás mondja ki melyik a legjobb motor. A nagy többség fillérekből akar elguruldozni vele, ezért a legkisebb gázolajossal és legkisebb benzinessel találkozhatsz legsűrűbben.

Szükséges-e nagyobb felnit alápakolni?

Kötelező. Tényleg. Rengeteget dob az autó kinézetén. Kedves olvasó, Te is hamarabb nézel meg egy egész kerékjáratot majdnem teljes egészében kitöltő szép felnivel szerelt gépet. Plusz még ráültetve… nah ugye. Így lesz teljes a kép. 10 lányból 8 azt állítja két ugyanolyan évjáratú kocsiról, h a szebbik felnivel feldobott bömsz értékesebb. A másik 2 lány autókereskedő és az autószerelő lánya volt. Szóval még 200-300ezer HUF ráköltés és teljes a boldogság.

Annyira nem vészes az utak állapota a keleti országrészben, mielőtt aggódni kezdenél. Városba nyilván a krúzolós részre nem hajthat be traktor, kamion, nincs sok nyomvályú. Az alsóbbrendű utakon figyeljünk a kátyúkra, az alsódülőn meg legyen a földút legyalulva és nem lesz gond.

Miért szeretik ennyire a vidéki csajok?

Nem csak a vidéki csajok szeretik. Akinek van egy kis szép érzéke, legyen az nő vagy férfi felfigyel rá, megkedveli, esetleg beleszeret és nem akar kiszállni belőle. Rengeteg mémként terjedő kitakart profilképű messenger párbeszéd is tanúskodik arról, hogy van egy szint, amibe, ha belekóstolnak a lányok később nem akarják az alá adni. Aranyásózhatsz, de pasiként is jól esik eldöcögni ezzel a géppel a plazáig, vagy csak elugrani valahova ügyintézni. A BMW életérzés magával ragadja őket. Aztán fordulnak utána, megnézik, keresik a szemkontaktust a jármű vezetőjével, stb. A mini sztárság.

e60_3.jpg

Összegzés

Nem kell ezt túlmisztifikálni. Nem kell falhoz állítani a csinos hölgyeket, hogy miért bólintanak rá egy hazafuvarra, amikor egy ilyen autó tulaja kínálja fel. (Egyéb más kocsinak meg csak a hátát mutatja.) A forma el lett találva, az ár-érték arány talán most került a helyére igazán. A 2018-as évben még töretlen a fénye az 5-ös Bimmernek, de ki tudja meddig. Mi lesz a következő népszerű típus? Ti már tudjátok?

U.i.: Az esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk, ha valaki magára vette sajnáljuk. A szerkesztő ajánlása ehhez a típushoz: 530i kézi váltóval. Köszönöm öcsémnek és sógoromnak az inspirációt. Remélem, értékeli a humort a BMW-s társadalom apraja, nagyja. ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://nemtulzok.blog.hu/api/trackback/id/tr4913744002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2018.03.25. 07:47:32

dizel és automata..na az lesz az igazi szopás
persze mind visszatekert órával kelletti magát

Ecu Remap 2018.03.28. 21:38:33

" A nagy többség fillérekből akar elguruldozni vele, ezért a legkisebb gázolajossal és legkisebb benzinessel találkozhatsz legsűrűbben." A 6 hengeres dízel a legnépszerűbb. Dinamikusabb mint az azonos cm3 benzines és elfogadhatóan fogyaszt. Korabeli konkurens 6 hengeres dízeleknél jobb menetteljesítményekkel. A sorozat első éve Eu3 többségük Eu4 utolsók eu5 normásak, így sehonnét nincsenek kitiltva ma Magyarországon.
süti beállítások módosítása