Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

NEM TÚLZOK

NEM TÚLZOK

Társkereső pasik bemutatkozása

Akció - reakció

2018. június 16. - Joey Jones

Komoly kapcsolat, őszinte, megbízható, hűséges, harmónia, szeretet, kölcsönös tisztelet... ezekkel a szavakkal találkozhatunk legtöbbet az elszánt párkereső férfiak adatlapján. Persze a csajokat megtalálják a hülyék és a perverzek és ezektől kikészülve törlik magukat örökre, vagy egy hosszabb időre a társkereső oldalakról. A normális faszik pedig, mint jó horgászok a botot belógatva türelmesen várnak.
black-and-white-boy-clothes-cute.jpg
Tudom előző cikkemben a hölgyekkel elég kritikus voltam, de most nem kérek elnézést, mert Csernus doki és Havas tanár úr írásain élek. :) Összegyűjtöttem tehát pár - válaszra is méltatható - bemutatkozást, (természetesen álnevekkel ismét, de változatlan tartalommal) ebben most hölgy segítségem is volt, hogy megfelelően sikerüljön ez a válogatás. Tehát a Velvet randiblogjából ismert normális palik és a zokni-szandál helyes viselésében jártas urak is feltűnhetnek. Jöjjön tehát a folytatás, Uraim a színpad a tiétek!


Zsigmond 32 éves budapesti társkereső bemutatkozása

Nem tartom magam egy átlagos srácnak. Az érdeklődési köröm szerteágazó. Azt hiszem jól jellemez, ha azt írom magamról, hogy egy komolyzenei koncert épp úgy lázba tud hozni mint a barátomék rock koncertje.
Hasonló, a világra nyitott - de a hagyományos értékrendekkel tisztában lévő - páromat keresem, egy olyan nő személyében, akinek érett gondolkodása van.

@nemtulzok: Most mondjátok, hogy nincs egy normális pasi? Tessék itt van egy. A karmestertől is ugyanúgy a gatyájába élvez, mint egy gitárszólótól.

Feri 38 éves budapesti társkereső bemutatkozása

Szia, most hogy képeket kerestem az adatlapomhoz, döbbentem rá, hogy noha manapság az emberről több ezer fotó készül szinte alig van olyan amin egyedül szerepelne, barátokkal, családdal, ex-szel, idegenekkel, vagy ha egyedül is nem mindig vállalható a kép :-) De lehet csak én vagyok kevésbé nárcisztikus. Levagdosni senkit nem akartam, így hozott, szűkebb anyagból válogattam. Mindenesetre a kocsi nem az enyém, nem is szokásom
autók előtt fotózkodni, de legalább teljes valómban látható vagyok :-D nézd ezt el nekem. Amennyiben egyoldalúnak tűnhetek az is az oka, hogy színházban, múzeumban vagy éppen konferencián nem készültek rólam fotók, vagy ha igen, nem jók. Annál amit esetleg a képek sugallnak sokoldalúbb vagyok :-)
Térjünk a lényegre: Hogy kit és mit keresek? Egy életre szóló kapcsolatot, az Igazit vagy barátságot? Ki tudja hol, mikor és kit sodor a elénk a sors. Ez egy lehetőség és én kíváncsian és nyitottan állok elébe. Amennyiben Te is az vagy nosza rajta, csapjunk bele! :-)

@nemtulzok: Feri.... ezt ne! Jó? Ennyit pofázni, hogy milyen kép, hova, mikor, kivel... Ez a töltelékszöveg, mentegetőzés nem érdekel senkit. A végén a nosza invitálást te sem gondoltad komolyan remélem.

Ábel 30 éves ajkai társkereső bemutatkozása

Szia!
Sokat gondolkodtam, mit is írhatnék ide, hogy felkeltse az érdeklődésed, de úgy döntöttem, nem foglak sablonos bemutatkozóval untatni, ha érettnek és határozottnak érzed magad, szeretnél komoly kapcsolatot kialakítani, ami a bizalmon és őszinteségen alapul, jelezd nyugodtan!
Hosszútávon gondolkodom, szeretném megtalálni azt a nőt, akivel közösek a célok, értékrend és a családalapítás is szerepel a tervei közt!
Ami fontos! Csak akkor írj, ha túlléptél az előző kapcsolatodon, nem csak hiánypótlót, hanem tartalmas, komoly, őszinte kapcsolatot keresel, ami bizalomra épül!
Köszönöm, hogy elolvastál, most rajtad a sor! :-)

@nemtulzok: Hölgyeim, Ábelt ne tessenek kihasználni. Nem csak megkúrni és otthagyni!!

Ati 41 éves budapesti társkereső bemutatkozása

In a starry night
You tell me to look up at the sky
And then I realise
The star that shines the most
Is the one
By my side

@nemtulzok: Ati azt várja, hogy folytasd a megkezdetett sorokat... Igen, angolul bazdki!

Bence 31 éves budapesti társkereső bemutatkozása

Ezen adatlap tulajdonosa egy nyitott, jó humorú személy, aki szereti a kultúrát és szeret felfedezni és megismerni új dolgokat és embereket. Érdeklődő és nyitott mások megismerésére. Ha biztonságot, humort és őszinteséget keresel megspékelve egy kis kultúra és történelem szeretettel. Vagy ha csak egyszerűen ismerkedni vagy beszélgetni támad kedved, ne habozz had kopjon a billentyűzet :-)

@nemtulzok: Tényleg azt várják, hogy a csajok lépjenek. Sokadik, aki ezt várja. Ebből az én olvasóim egy szót látnak meg: a biztonságot. Anyagi biztonság? Ugye az? Azzal lesz esélyed srác!

Vilmos 37 éves budapesti társkereső bemutatkozása

Szia! Romantikus kalandfilmhez keresek női főszereplőt (némi rendezői ambíció se akadály) Tartok tőle, hogy itt hiába de korábban a földről se hitték, hogy gömbölyű aztán tessék, szóval nagyon örülnék ha megcáfolnád az előítéleteimet :-)

@nemtulzok: Megérkezett Don Quijote! (A hős szerelmes, aki papucs szerepre is hajlandó.)

Pál 36 éves budapesti társkereső bemutatkozása

Az átlagosan szépreményű társkeresőktől legfeljebb két dologban különbözöm: kifejezetten nem szeretek mezítláb futni az esőben, valamint esténként egy pohár finom bor mellett via ferrátázni. :-) A világon mindössze két étel van, melynek elfogyasztására komoly lelki és fizikai terrorral lehet csak rábírni: a cukrozott káposztás tészta és a sült tök. Az efféle súlyos vallomásokat rendszerint amúgy a személyes találkozóra tartogatom. :-) Elöljáróban talán tényleg csak annyit, hogy néhány objektív paraméter mellett a közös hang és hullámhossz, a jó hangulatban együtt töltött idő, egy érdekes eszmecsere már önmagában örömömre szolgálna... A többit pedig majd úgyis meglátjuk, megérezzük.

@nemtulzok: Ki a faszom szeret esőben mezítláb futni?! Egyébként a mai lányok már igyekeznek úgy inni, mint az apjuk, ennek okán a lelki terror nem a főztjük miatt lesz, hanem amikor megszólal a telefon, hogy ugyan kapard már össze a csatak részeg nődet a kapualjból.

Gedeon 29 éves budapesti társkereső bemutatkozása

Üdv mindenkinek ki ide tévedt! Egy teljesen átlagos normális srác vagyok, semmi kirívó rigolyával vagy diffivel... Valahol félúton vagyok a nézzünkegésznapfilmet és a menjünkbuliznimindeneste közt! Komoly kapcsolat reményében vagyok itt, keresem azon leendőbeli párom, akivel együtt élvezhetjük az élet showját s akivel a komolytalan kezdetből, komollyá válhat a dolog! Inkább a személyes találkozást és a véget nem érő csacsogást részesíteném előnyben...

@nemtulzok: Extrovertált srác keresi párját. Keveset is írt...

Levi 32 éves budapesti társkereső bemutatkozása

Szia, Levi vagyok. Grafikus, animátor és animációs tervezőként dolgozom. Keresem a párom, aki szintén komoly kapcsolat reményében böngészi az oldalt. :-)
:-) Kreatív, segítőkész, megértő, figyelmes
:-( nagy társaságot, bulikat kerülő, inkább a nyugis közös programokat kereső típus vagyok.

@nemtulzok: Introvertált srác keresi párját.

Benjámin 36 éves szegedi társkereső bemutatkozása

Szia!
Mivel nagy ő állítólag nincs így most a kis őt keresem itt ezen a weboldalon. Egy jókedvű, egyenes, őszinte csaj lenne a hozzám illő, tehát a többség nem :-)

@nemtulzok: Nah majd a többség egy ilyen príma bemutatkozás után kasztrál barátom. Vigyázz, érzékenyek! Pont annyira, hogy pár macskakarmolás után leüssenek a picsába.

Ákos 36 éves budapesti társkereső bemutatkozása

Jogi asszisztens végzettségem van. Részmunka időben dolgozok.Ha van közös vonásunk miért ne alakulhatna ki belőle bármi....Oh

@nemtulzok: Túl sok közös vonást ne keress, mert vérbaj lesz a vége...ohh ;)

Misi 31 éves budapesti társkereső bemutatkozása

Megbízható társat keresek az egész országból, legyen független és akarjon komoly kapcsolatot, mindenkinek válaszolok

@nemtulzok: Az egész országból? Benzinkutas, vagy vasutas lehetsz. Könnyelmű kijelentés ez a mindenkinek válaszolok. Mi lesz, ha napi 200 rajongói levelet kapsz vázzeg? Nah ugye. Írd át! Köszi!

Feca 27 éves szigetszentmiklósi társkereső bemutatkozása

3 felesleges infó szerény személyemről:
- Utálom a Mixtura Pectoralist.
- Szerintem a tyúk volt előbb.
- Szokásom felcserélni a szavakat pl: A ragadás ásítós.
Akkor 3 hasznos infó szerény személyemről:
- Szeretek kirándulni, túrázni.
- A kókusztekercsem mennyei.
- Masszírozás téren maradandót nyújtok. (Élményt, nem sérülést! � )
Mottóm: "Ami késik, az jön!"

@nemtulzok: Öhh, nézd Feca, még egy picit le vagyok szedálva fenti soraidtól... Szóval biztos találsz hasonlóan fárasztó mentalitású csajt, akinek nincs kókuszallergiája és maradandó masszázsra vágyik, plusz még rátronfol a te idióta szóvicceidre. Sok sikert...fuhh bazz..

Viktor 25 éves kardoskúti társkereső bemutatkozása

Viktor vagyok, s a mezőgazdaság mindenem. 25 éves vagyok és kezdem egyedül érezni magam. Mindennapjaim eléggé kiszámíthatatlanok. Egész nap mozgásban vagyok s általában tervezek, de mint a szakma szépségének tudhatjuk ez nem mindig jön be. Egyszóval kalandosak a napjaim. Szeretek jókat enni a nap végén, nem riadok vissza a portól s az olajtól. Soha nem vezetek gyorsan és egy jó helyi bált semmi pénzért nem hagynék ki itt a faluban! :-) :-)

@nemtulzok: Ez mind király Viktor, de a korosztályodból nagyon ritka aki mindent pénzt megadna egy bálért a faluban. Mindemellett az igazán szép mennyecskék ügyelnek, hogy a melóhoz mindig odaférjél, ők pedig idény végén a terménypénzhez. Ne aggódj, meg lesz az. Vezethetsz gyorsabban, a John Deere megy akár 60-nal is. ;)

Tibor 42 éves sződligeti társkereső bemutatkozása

Átlagos munkás ember nem vagyok szép és helyes se de a szivem a helyén van.imáddok szeretkezni.Szeretek kirándulni utazgatni horgászni a szabadba lenni.

@nemtulzok: Jöjjön egy sablonos. Bírom a srácot, elhessegeti a frigid picsákat egy mondattal. Ne kurvázz sokat, hamarosan meglesz a fehérmájú hölgyed.

Gabi 26 éves budapesti társkereső bemutatkozása

Üdv mindenkinek! Mit is lehet ide írni? Először is magamról annyit, hogy Pesten járok az Állatorvostudományi Egyetemre. Szeretnék végre értelmet adni az életemnek egy komoly kapcsolattal.
Aki kockás hasra és üres fejre vágyik, az nálam nem lesz befutó. Természetesen a párom igényeinek próbálod minden tekintetben megfelelni. Hűséges típus vagyok, ha egy kapcsolatom véget ér, az nagy valószínűséggel nem miattam történik. Fontos nekem a másik fél boldogsága, hogy egy hullámhosszon legyünk, és közösen "éljünk". Unatkozni nem szeretek, de néha szükségem van egy kis gondolkodásra. Megfontolt típus vagyok, nem vagyok kicsapongó ember, szeretem a kiszámíthatóságot, épp ezért kellene mellém egy kicsit spontánabb ember, hogy jól kiegészítsen :-).
Hobbim a munkám, az állatorvoslás, szeretek az állatokkal foglalkozni. Szeretem továbbá a minőségi filmeket, sokat keresek ilyeneket.
Még annyi, hogy sablonos leírásra sablonos levelet kapsz :-)
Gabi voltam, a lényeg az, hogy jól érezzük magunkat!

@nemtulzok: Áhh végre! Egy orvos! Egy állatorvos! Ez mocskosul jól hangzik Gabi. Hagyjad már ezt a kockahas elméletet, a zseton a lényeg! Sok szingli kutyás, macskás csajt farkalhatsz még meg. Gondold meg! Helyedben még várnék ezzel a komoly kapcsolattal. Pacsi!

Richard 33 éves veszprémi társkereső bemutatkozása

Legjobban a tigrishez tudnám önmagam hasonlítani : A nők nem szeretik... ...a bólogató kiskutyákat, sem az ordító majmokat.Azt szeretik, ha csendben lépked mellettük a tigris...

@nemtulzok: Örülök, hogy elolvastad pár csaj bemutatkozóját és rájöttél, melyik állattal kell azonosulnod a kínai horoszkópból. Azért legyen önálló véleményed párduc, kis ketrecharc és jó lesz a mancsod is használni, hogy a csajodat ne taperolja le a fél kocsma a néma séta közben.

Gábor 51 éves keszthelyi társkereső bemutatkozása

köszi hogy megnézeted az adatlapom, havonta 20-25 napot külföldön töltök, az itthon töltött időre keresek barátnőt.

@nemtulzok: Nincs is szebb a távkapcsolatnál. 20-25 nap recskázás után egy welcome fuck.

Tibi 31 éves budapesti társkereső bemutatkozása

A harmadik randink végén, egy pesti háztetőről igazán exkluzív élményt nyújt majd a nyári naplamentében arról dumálni, hogy a kiránduláskor arcodba nyomott fagyim ugyanolyan vicces volt e neked is, mint nekem ;-) Ha csíped az izgalmakat és szeretnéd lépésről-lépésre egyre jobban érezni magad, akkor dobd félre a flegmagyász pofát és írjál! ;-) A produktívitásra és az EQ-ra figyelj, mert nagyon könnyelműen reptetek, ugyanis bőséges a választék ;-) A dundi lányok nem jönnek be, szorri :-(

@nemtulzok: Tibi már pár héttel előtted jár az ismerkedésben. Előrevetíti piszkos kis trükkjeit, hogy az alapozód és pár hajszálad miként fog vegyülni aznapi hűs édességével. Remélem az izgalmak a szájbakúrt pesti szmogos légkörön tovább is tartanak majd és a reptetések sem arra koncentrálódnak, hogy Tibit záros határidőn belül kibaszd idióta beszólásai miatt.

Krisz 26 éves debreceni társkereső bemutatkozása

--- moderálás alatt ---

@nemtulzok: Roppantúl izgulok...

Géza 30 éves nagykátai társkereső bemutatkozása

Szia Kedves Hölgy!
Ha egy unalmas, hetkoznapi pasit keresel atlagos elettel es atlagos hozzaallassal; naaaa akkor te NEM engem keresel. :-D Ha kevesbe csinosabb vagy mint a modell csajok, de a mosoly es a tekintet rendben van attol meg rad irok. Nem elvaras a "TIP-TOP" kulso
U.I.: kalandorok kíméljenek!

@nemtulzok: Nem elvárás, de a Victoria's Secret modellekkel most mi lesz? Blokkolnád őket vagy sem, ha rád írnak? U.i.: nem rossz a vándorkúrás, próbáld ki!

István 36 éves szombathelyi társkereső bemutatkozása

Keresek egy lányt, aki minden jóra kapható. Bármi lehetséges, akár hâzasság is! Kor, alkat nem számít, csak szimpatikus legyél!

@nemtulzok: Ehh, jól ki vagy éhezve srác. Lassan azt írod le, hogy elég, ha az oltár előtt látom meg, ahogy fellibben a fátyol. Mindent egy lapra? Te tudod...

Rudolf 45 éves budapesti társkereső bemutatkozása

Tatros komoly kapcsolatot keresek! Nem kicsapongó élet vidám hölgy társaságában! Vannak, céljaim melyek felé folyamatosan haladok, és melyet szeretnék megosztani a kapcsolatommal, üzletember vagyok és egy igazi támogató társat keresek, mert az nagyon fontos minden téren. Ne dönts az adatok alapján, mert valójában nem ismerheted az értékeimet, amit esetleg majd veled meg oszthatok!

@nemtulzok: Hölgyeim! Kedves olvasóim! Melyik szavak..? Igen, az üzletember és értékei. Akkor, nem is szaporítom a szót: hajrá!

Henrik 26 éves budapesti társkereső bemutatkozása

Henrik vagyok, Budapesten élek. Orvosi egyetemet végeztem, jelenleg aneszteziológus rezidensként dolgozom. Szeretek túrázni, utazni, barátokkal programokat csinálni. Hobbim a főzés, filmezés. Keresek egy szolid, kedves, humorérzékkel rendelkező lányt komoly kapcsolatra.

@nemtulzok: Áhh, megint egy orvos. Ez mind fasza, amit leírtál, de ez az ane... anisztezió... aneszteziól... mindegy. Nincs valami másik szak, ami még érdekel, pl. plasztikai sebészet? Csak segíteni akarok, hogy még jobbak legyenek később a nálad tartott házibulik. ;)

Dávid 23 éves gyöngyösi társkereső bemutatkozása

Szia, nyitott, társaságot kedvelő egyetemista vagyok, aki szívesen megismerne egy jó humorú, kedves, normális értékrendű lányt.
Nem vagyok Prémium tag, ezért nem tudom felvenni veled a kapcsolatot, ha tetszik-elsz!
Ha szeretnél megismerni írj nyugodtan!

@nemtulzok: Dávid ha tetszik, ha nem: be kéne rakni egy kis zsetont. Kitalálták ezt a módit, csak a te érdekedben, hogy hozzászokj a lehúzásokhoz.

Nem kritika volt ez, hanem jó tanács sok esetben. A stílus persze tudom, utánozhatatlan. ;) Gyerünk, könnyeket felszárítgatni és menjünk termeljük tovább a GDP-t, valaki vásárlással, más pedig a harmadik műszak kezdésével!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemtulzok.blog.hu/api/trackback/id/tr5414021276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2018.06.17. 14:43:01

huh de gáááz...maradok a bevásárlókocsinál

Lusuka · erettsegitetelek.com 2018.06.17. 20:28:50

Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook profillal és minden mással: www.internetespenzkereses.info/

VT 135 2018.07.03. 19:04:04

Elég dögunalmasak ezek a bemutatkozások, dehát nem tehetnek róla, gondolom senki nem tanította őket, hogyan lehet nők figyelmét felkeltő bemlapot írni. Bár...igazából úgyis csak az számít, h kellően jóképű vagy-e, illetve, h mennyire jó nyitó levelet írtál. De mondjuk, akik ilyen unalmas bemlapot írnak, jó eséllyel tizenkettő-egytucat levelet is írnak, amely nem fog kitűnni a többszáz másik levélből, amit egy átlagos nő is kap... Lenne értelme netes párkeresős képzésnek mindkét fél számára, h milyen bemlap, milyen nyitólevél, milyen fotók legyenek - de persze a többség gondolom úgyis meg van győződve arról, h amit csinál, az tökéletes... :)
süti beállítások módosítása