Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

NEM TÚLZOK

NEM TÚLZOK

Reklámozz a szükségállapot alatt!

2020. március 25. - Joey Jones

Annyira szépen alakult minden. Véget ért a közel 2 éves holland kalandom. Bebizonyítottam, hogy van tököm, hogy nem csak az itthoni burokban állom meg a helyem, hanem külhonban is. Egy olyan országban, ahol a fogyasztói társadalomra épült szolgáltatások működnek és nem akarják kijátszani azokat. Az ingatlanközvetítő is kereshet pénzt, a biztosítási ügynök is ember.
Aztán tele tervekkel közel egy youtube csatorna indításához beüt ez a szar?!! Hát miért nem én irányítok?! Miért csúszik ki a kezemből a gyeplő?!
covid.jpgVagyunk így egy páran szerintem, hogy belül ezt gondoltuk. Tele tervekkel, vagy egy zakatoló online vállalkozást tolnak már egy ideje, amit faszán felépítettek és a vásárló közönségük, illetve követőtáboruk előtt produkálni kell magukat. A produkciót, a posztokat még tolhatják, válogatnak még a korábbi műtermi, vagy otthon készített sorozatból. Pucsít a bébi (új tanga), vagy mosolyogva tartja kezében a fogfehérítős világítós baszt. Bár most kétlem, hogy egy olasz, vagy spanyol aranyásó unott fejjel a válogatna a Calzedoniában. A napi rutin felborul, de még mindig a népet kell bolondítani, mert máshoz nem ért egy influenszee’… Tehát jöhetnek a stayhome és quarantine posztok, az interaktív írások, ti hogy bírjátok az otthon létet, mennyire uncsi, stb.
(Háborús állapot vérontás nélkül? Lehet így nevezni?)

Csak elérték annyira az ingerküszöbömet, hogy a behalt blogomba még odaszúrjak egy cikket. Itt, ahol a csajok pénzszerzési kínjairól írtam, aranyásásról és arról ki mennyire lesz kurva a zsetonért, most arról írok mennyire hosszú kivárási időszak következik. Amit még én sem fogtam fel...
Most egészen mással lehet követőtábor előtt tiszteletet és figyelmet kivívni. Ez nem egy metoo mozgalom, itt valami más mártírkodási módot kell választani. Az emberek feletti pálca törés, ami eredményes lehet még. Visszakanyarodva a címhez, természetesen hirtelen felindulásból lett ez, mivel pl. egy insta modellt a szerződése köti, hogy vezesse a saját csordáját a legelőhöz, értsd jól: ezek a személyek két lábon járó reklámfelületek. Irányt mutattak eddig, hogy melyik cipőt, melyik alapozót vedd meg, illetve vágyjál rá tudat alatt (és felett). Nem volt ezzel idáig semmi baj, működött, sőt a magamfajta még ebben nyújtott támogatást és akar nyújtani a jövőben is… de nem most.
intsa.jpgA figyelem most nem erre irányul. Már nem tudják olyan elánnal nézegetni a szép kisminkelt pofikat instán a srácok, pláne az nem aki az egyik olasz szállodából várja a szabadulást. Ha nem arclemosóról, inkább letesztelt és hatékony vakcináról pattintanál fel egy képet több megtekintésre és kedvelésre számíthatnál ebben az időszakban. Mire akarok kilukadni? Arra, hogy mindennek meg van a maga ideje. A mindenfasza és fancy képek pláne veszélyzónából már nem annyira hitelesek. Pedig tolják, a követők meg lájkolják azokat. Túléljük ezt az időszakot – bíztatják magukat. Csak nekem ez az egész olyan visszás. Nincs hadi állapot, de változás az lesz.

Tévét most nézek, egyébként nem néztem korábban. Pesti kéglimben nincs is, nem hiányzik. Most csak azért nézem, hogy felmérjem mennyi reklámot készítettek, illetve adtak el a különféle csatornáknak. Mivel volt egy féléves, éves terv, mikor és hol lesz akció. A rendezvényes reklámok eltűntek, illetve a közösségi oldalakon a meghívók és az események időpontjai kitolódnak nyár közepére. Tehát volt mondjuk egy áprilisi DJ Rush, az már július végén lesz. Persze lehet újból módosítani, de a sztár DJ nem fog megsértődni, mivel nem az egyetlen hely idén, ahonnan kap egy szervező céges levelet, vagy telefonhívást, hogy nézzünk új időpontot. Ilyenkor a büszkeség nem játszik, valami más érzés veszi át a helyet a nagy népszerűségnek örvendő személyek lelkében. Ők lehet még hamarabb felfogják mekkora baj van.

Hogyne, természetes: én is elbagatellizáltam, mint sokan mások, mert még nem voltunk ilyen helyzetben. Hisz még most is bátran bebasznak közösen baráti társaságok, sőt hamarabb, mert a kocsmák már délután 3-kor zárnak. Nehéz nemet mondani, majd segítenek a katonák. Pedig több az otthon ivó magyar, mint akik társaságban művelik ezt. Lehet csatlakozni kéne az antiszociális zugivókhoz? Nem mondom, hogy támogatom az ötletet, 10 centire a padlótól is meg lehet állni, vagy jobb odáig inni magukat? Szerintem ettől tartanak a legtöbben, pár embernek nem a vírus az ellensége, hanem a tétlenségben megtalált alkohol és egyéb szerek. Milyen vidáman posztolták, hogy hollandus földön nem wc papírért állnak sorban, hanem fűért… Az okos függő felkészül, ha bezár a bazár kitartson, kevesebb tapéta jön le a falról, ha több cucc van a zenélő dobozban.
screenshot_2020-03-24_some_vancouver_bars_and_restaurants_closing_indefinitely_during_covid-19_pandemic.pngPicit elkanyarodtam. Összeségében amit leszűrtem a jelenlegi helyzetben, hogy rengeteg felesleges energia lesz az emberekben. Otthonaikban a neten keresztül tudják megosztani félelmeiket, aggodalmukat, örömüket és minden mást, amit eddig rohanó életvitelük során nem sikerült megtenniük. A saját háztartásukban, ebben a hosszúnak ígérkező időszakban találkozhatnak egyrészt önmagukkal, ha van párjuk, gyerekük, akkor az ő kívánalmaikkal a jövőre tekintve. Most nincs az, hogy felkapjuk a lakáskulcsot, táskát és rohanunk a zseton után. Valami új kezdődik végre. Ha eddig nem vettük volna észre, most részei leszünk a történelemnek.
Legyen szerencséd, hogy ebből a helyzetből a legjobbat tudd kihozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemtulzok.blog.hu/api/trackback/id/tr3115555660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása