Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

NEM TÚLZOK

NEM TÚLZOK

Tippek a nagyvilágból aranyásóknak – Egyesült Királyság

2015. október 22. - Joey Jones

Beszéljünk egy kicsit a továbbtanulásról. Legfőképp a brit egyetemekről, ahova igen nehéz bejutni és bent maradni is. A költségtérítésük pedig egy kisebb vagyon. Nincs mese a jó hírű diplomáért perkálni kell rendesen.

Mindenki nem tudja kiköhögni az éves tandíjat, itt jönnek képbe a szponzorok. Korábban már említést tettem a Sugar Daddy-kről, vagy cukros bácsi, vagy „cukor apu” (nagyon pontos fordításban). Ők hozzájárulnak a kemény egyetemi évek alatt, hogy ne kelljen spórolni, lemondani vásárlásokról, szórakozásról pont akkor, amikor fiatal egy nő. Csereszolgáltatás: barátság extrákkal.bag-beauty-black-blonde.jpgA kereslet és kínálat csodás egymásra találásában segít többek közt a SeekingArrangement.com oldal (igen, ez itt a reklám és még nem is szponzorálnak engem… szemetek;) ), mégpedig oly módon, hogy amikor a szigetországban elindították ezt az alkalmazást az egyetemek nőnemű hallgatói ingyen prémium tagságot kaptak. Felregisztrálva a több száz csinos diáklány bővítette a kínálatot - az átlagosan 170.000 £ éves jövedelemmel rendelkező – a Sugar Baby kereső urak számára.

Szóval az említett honlap Nagy-Britanniában 2012-ben „nyitotta meg kapuit” és ezzel együtt felhasználó gyarapítás miatt, ármányos fondorlattal (ingyenes prémiumtagsággal) rávette az egyetemista lányokat, hogy regisztráljanak fel. Erről az évről megjelent egy kimutatás, hogy a neves egyetemeken hány diáklány kezdte meg tevékenységét ezen az oldalon.

TOP 20 híres egyetem, az új felhasználó sugarbaby-k száma szerint 2012 évben:

  1. University of Cambridge – 168
  2. London School of Economics – 163
  3. University of Kent – 160
  4. University of Nottingham – 155
  5. Glasgow Caledonian University – 154
  6. University of Southampton – 153
  7. Oxford Brooks University – 150
  8. University of Edinburgh – 148
  9. University of St. Andrews – 147
  10. University College London – 140
  11. Brunel University, London – 137
  12. University of East London – 136
  13. University of Manchester – 134
  14. Goldsmith, University of London – 133
  15. University of Exeter – 129
  16. Queens University Belfast – 120
  17. University of Westminster – 115
  18. University of Leeds – 98
  19. University of Surrey – 96
  20. London South Bank University – 89

Ezt csak érdekességként. Nem hiszem azt, hogy emiatt sokunknak felborulna az emésztése, hogy Oxfordban, vagy Manchester világhírű egyetemén megindult az aranyásás. Kitolásnak érzem viszont a bevándorló magyar, lengyel, bolgár esetleg román fiatal csajokkal szemben, hogy ők nem kapnak ingyenes tagságot. Biztos vannak szép echte angol csajok, de a kelet európai nők szerintem szebbek.su-38-sugar-daddy.jpgAz egyetemisták maximum 9000 £ éves tandíjat fizetnek, ha jó támogatót fognak ki, akkor 5000 £ havi(!) juttatást biztosít számukra. A neves iskolákra bekerült, anyagi gondokkal küzdő lány a szabadidőpartner kereső urak számára biztosíték arra vonatkozóan, hogy nem csak bombanőt, hanem értelmest is kifoghatnak. (Lassan csatlakoznom kellene a brit tudósok egyik csoportjához.)

Jöjjön akkor felhasználóktól vélemény és tippek a leendő támogató urakkal kapcsolatosan:

Kezdjük északkal, a 20 éves Ciara egyike annak a kb. 200 diáklánynak - Belfast-ból -, akik már regisztráltak a fent említett honlapon. Ő ráadásul szingli, egyetemista anyuka és mégis sikere volt a pasiknál. Elmondása szerint nem lehet gyorsan meggazdagodni, de kellemes időt lehet eltölteni ajándékok és költőpénz fejében a gáláns urakkal.

Egyik legkedvesebb támogatója egy londoni üzletember, aki nagyon kedves volt vele és fiával is. Kirándultak Legoland-be, vagy pl. Ciara-t és annak anyját is vacsorázni, shoppingolni vitte és hasonló jóságok. Elég sokat ingázott a pasi New York és London között, így aztán véget ért kapcsolatuk. Utána persze ugyanúgy az oldal segítségével talált más szponzort.

Ciara tippjei, ha nős Sugar Daddy-vel kezdesz:

  • Legyél kifinomult és ördögien szórakoztató!
  • Első randin ne beszélj a pénzről!
  • Soha ne hívd telefonon, főleg ne otthoni számon!
  • Ne drámázz és ne siránkozz neki, ha késik légy megértő vele!
  • Légy bizalmasa, ha otthoni problémája van, kínáld fel segítségedet!
  • Ne viselj erős parfümöt, vagy rúzst, ami nyomot hagyhat!

Akinek már volt tapasztalata, hogy elfoglalta egy férfi életében a 2. helyet, annak ez nem újdonság. Házasságból adódó problémákat elég egyszer megoldani egy férfinak nem igénylik a duplázást, a nyavalygásra nem sűrűn kíváncsiak. Jól akarja magát érezni, aki felvette vele a kapcsolatot szintén, nincs itt több alternatíva. Olyan helyekre utazhatsz ahova eddig nem jutottál el, olyan ruhát vehetsz, amilyet idáig nem hordhattál, mi kell még?

A következő hölgy (több nem lesz): Helen már olyan magasságokba merészkedett, hogy tapasztalatairól könyvet írt. Ő már 2007-ben fellépett a modern gondolkodású gavallér urak kereső rendszerébe, amikor a briteknél még nem jelent meg a társkeresők újabb válfaja. Egyszerűen csak Google-ba begépelte „fiatalabb nők idősebb férfiaknak” aztán feldobta az ominózus társkeresőt. Ekkor még főleg amerikai lakhelyű felhasználókkal volt tele a portál, de a távolság bizonyos szint felett tényleg nem akadály.

Nagy vonalakban ennek a csajnak is körbenyalták a seggét. Összejött először egy kanadai ingatlan befektetővel, kirepült hozzá New Yorkba. Élőben is olyan jóképű volt, mint képen. Vitte a srác, ahogy kell Prada-ékhoz bevásárolni, szórakoztató komplexumok VIP részlegébe, aztán állítása szerint a csodás 2 nap után hazarepült Londonba. Tessék? Micsoda? Kúrtak-e? Jah, igen. Ez benne van a pakliban, de nem minden esetben. Egyik randi partnere egy alkoholmániás bankár például csak ivócimborának használta. Szex nem volt, mivel oly ügyesen leitta magát, hogy már arra használhatatlan volt. Érdekesség, hogy egyik alkalommal intravénásan nyomta a csávó a Martini-t. Élni tudni kell.

A támogatói közül akadt olyan, aki egy évben csak négyszer látogatott hozzá Londonba: egy romantikus vacsora, ajándékok, szeretkezés, érted csak lightosan. Egy francia pasi pl. csak vacsorázni hívta. Közölte vele, hogy 500 £-ot fizet, ha tényleg csak vacsoráznak, semmi több. Itt sem volt numera.

A konzekvenciákat levonta Helen is és rájött, hogy a végén már nem a kalandvágy, a randik izgalma, új emberek megismerése hozta lázba, hanem a tömött borítékok, a különféle márkás üzletek látogatása, tehát: a pénz. Szóval elment egy haszonleső üzemmódba és még pont észnél volt, látta saját hibáit, mikor kell változtatni életvitelén és emberekkel való bánásmódján. Egy kis önkontroll.sugardaddy-gq-2015-01.jpgHelen 3 év Sugar Daddy-zés után váltott normál párkapcsolatra, ahol az ő idejéért cserébe nem pénzt, hanem egy másik ember idejét és megbecsülését kapja. A könyvében „Sugar Daddy diaries” avagy Cukros bácsi naplózásokban azonban azt üzeni: nem szégyelli azt, hogy volt életének ilyen időszaka is.

Azt gondolom, elég sokan feltűnnek azzal a hátsószándékkal egyéb társkereső oldalakon, hogy jóval fiatalabb lánnyal összejöhessenek, de vagy a „Nem apát keresek!” - mondatba, vagy „A pénzed nem érdekel!” – bejegyzéssel lohasztják le a 40-es, 50-es és afölötti korosztály bikáinak vadászösztöneit. Ugyanakkor a fiatal csajok sem szeretik a zsákbamacskát, akár a gatyában lévő csomagra, harci kedvre, vagy esetleg a külföldi bankszámlák legutolsó havi kimutatására gondoljanak. Obszcén, vagy sem ezeken az érdekeket kendőzetlenül bemutató oldalakon nincs sok mellé beszéd, vagy felesleges kör.

Mosolyogva olvastam egy cikket, amiből az derül ki, hogy értetlenül nézik, amint a közösségi megosztó portálon finom kis aranyásó lánykák különféle selfie-ket posztolnak. Ahol a látogatók nem látják az ismeretlen lovagot, csak a kezét méregdrága órával és a hashtag-eket, amik azt sugallják, hogy álompasival van álomutazáson az álomhajón. :) Páran még nem ismerik a Sugar Daddy fogalmát, ideje vele megbarátkozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemtulzok.blog.hu/api/trackback/id/tr857968502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása