Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

NEM TÚLZOK

NEM TÚLZOK

A 30-on túli nők féltékenyek a 10 évvel fiatalabb sorstársaikra.

2014. szeptember 12. - Joey Jones

Számtalan esetben előfordult, hogy hallottam középkorú hölgyeket, ahogy ócsárolják a 20-22 éves lánykákat, mert éppen a korban hozzájuk illő pasi utána fordult, vagy esetleg le is lépett az ő fiatalabbik alteregójával. Arról nem is beszélve, amikor csak külső megfigyelők, látnak például egy 40 éves jóképű pasit a huszonpár éves lánykával kézen fogva sétálni és hangzik fel a fitymáló kérdés: „Mit tud az a kis csitri, hogy vele van!?”

A válasz durva megfogalmazásban ez lehet: „Úgy odateszi magát az ágyban, ahogy Te nem tennéd babám!” Persze ez így nem igaz, mert az imént elhangzott mondat után egyből felhorkannak a nimfomán és fehérmájú középkorú nők, akiknek azon túl, hogy nincs rendben a lelkiviláguk, cserébe lehetetlen őket kielégíteni.

A legszebb az egészben sok férfitársam alpári módon erről ódákat zeng, hogy bárcsak egy ilyen szexmániás nőt leakaszthatna, mert jelenlegi párja (ha van egyáltalán) nem túl aktív már az ágyban. Nem akarok pálcát törni szexuális képességeik fölött, de nem hiszem, hogy sokan bírnák azt a tempót, amit a fent említett szexuálisan hiperaktív hölgyek diktálnak.

 

Ezt mindenki maga tapasztalja meg, mire képes és mik az elvárásai a másik fél részéről, aztán jöhetnek a kompromisszumok és az erre való hajlandóság dönti el a kapcsolat életképességét.

Ez is egy alapja a jó párkapcsolatnak a szexuális összhang, de ne erre épüljön, csak ideiglenes része lehet, ha öreg éveiket is együtt akarja tölteni a párocska.

 

Visszakanyarodva az alap témához, itt van egy sztár pár, akiknél igen nagy a korkülönbség: Rosie Huntington-Whiteley (27) és Jason Statham (47). Csajok olvadoznak a Szállítóért, a pasik pedig odavannak Victoria's Secret modellért. Volt közös téma ezeknél az embereknél is biztos - a szexen kívül -,  például az egyikük modellkedett a másik fél jelenleg is a kifutó aktív részese.

Ezt dobta a gép, (a csajnak apakomplexusa volt, ha úgy tetszik) és nem akart valami nyeszlett tinisztár oldalán mutatkozni, hanem inkább a tapasztalt férfit választotta.

 

A plázákban grasszálva hölgyeim, amikor éppen nem másik nőnek az öltözékét mustrálják, vagy a kirakatot nézegetik, biztos megakad a szemük, olyan férfiakon, akik gyors matekot levezetve pont Önökhöz illenek, mind korban és stílusban egyaránt. Aztán beüt a mennykő megint: nyakába ugrik egy jóval fiatalabb kiscsaj a kiszemelt férfinak. Látja, hogy szereti? Önnek is így kell nyakába ugrani a választottjának, levetkőzve, minden büszkeségét és tenni rá magas ívben mások mit mondanak. Nem a másik kertjét nézegetni, mert ezzel nem építi, csak rombolja saját imidzsét.

 

Tudom normális középkorú nőknél ez nem így megy, mert már boldog családi életet élnek, vagy elváltak és utána boldog párkapcsolatban élnek, vagy elváltak és boldogok. Nem is nézik más pasiját, aki 10-15 évvel fiatalabb barátnőjével mutatkozik és nem is firtatják exüket, aki beújított tőlük jóval fiatalabb leánykát.

Az elfogadásra buzdítom a 30-on túli nőket, ez lehet az első lépés, hogy önértékelési rendjük helyre álljon.

Ne felejtsék el, hogy Önök is voltak 20 évesek, hamvasok és kívánatosak, ahogy ma is tudnak lenni!

 

Amerikai pitéből idézve: „A jó nő, akárcsak a jó bor korral nemesedik!”

A bejegyzés trackback címe:

https://nemtulzok.blog.hu/api/trackback/id/tr576689807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása