Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

NEM TÚLZOK

NEM TÚLZOK

Aranyásó tanfolyam Vol. 4

4. rész

2014. október 14. - Joey Jones

Nem szeretném, ha kimaradna a párválasztási szempontok közül a külföldről érkező pasik vizsgálata, akik már tudják, hogy mennyire szépek a magyar lányok.

Sok cikket elolvasva és néhány barátnővel beszélgetve, akinek volt, vagy van külföldi barátja - valamint, aki picit is globálisan látja a világot - nem lehet csak úgy ráhúzni egyöntetűen a lepedőt, hogy: a külföldi férfi.

Más-más kultúrák és megint más értékrendek váltakoznak egyes nemzeteknél. Nem lehet összehasonlítani egy mediterrán származású, például brazil srácot, vagy egy hűvösebb mentalitású német svájcival, aki még a reggeli magömlését is megtervezi hetekkel előtte, míg a brazil egyszerűen csak gyereket csinál, vagy éppen azon fáradozik, hogy nővé operáltassa magát.

Itt kiérződhet részemről pici utálat a transzneműek irányába, pedig csak régi sérelmem mutatkozik meg, amire már mosolyogva gondolok vissza. Történt ugyanis a diákéveimben egyik nyáron Parmaból Piacenza felé vonatoztunk iskolatársaimmal. Észrevették, hogy a másik vagonból érkeznek csajok és biztattak,(háttal ültem) hogy figyeljek, mert nagyon csinosak. Aztán egy párducmintás egyrészesben feszülő formás fenék tűnt fel, amit igen jól szemügyre vettem, sajnos későn kaptam el fejem és pont a perzselő tekintetem vetettem be, így észrevették érdeklődésem. Kellemetlen volt és illúzióromboló, amikor tudatosodott bennem, hogy férfi volt valamikor a jó segg tulajdonosa. A két harsányan sminkelt travi előszedte igéző tekintetét (miután elhelyezkedtek úgy, hogy pont rámláttak) és próbálták felvenni velem újra a szemkontaktust, kétségbe esetten haverjaimra néztem, akik fulladoztak a röhögéstől, hogy mennyire jól „bevásároltam”. Leszálláskor tetszésüket részemre még kifejezte a párducmintás ruhába bújtatott hamisbaba egy „Ciao bellissimo! Ciao bellissimo!” megszólítással, amit a hatástalan hormonkezelésnek köszönhetően még elég mély orgánumban tett meg.

Ez csak egy szösszenet volt, de hallottam már belga és német férfitársaim igen komoly átverés áldozatai lettek, mert házasság után derült ki, hogy ázsiai származású nejük hímnemű volt korábban. Csak játszunk nyílt lapokkal, ne tévesszék meg azt, aki igazi nőt szeretne!

A vonaton nyílt lapok voltak…:)

A közös érdeklődési kör, amiben tudnak hasonlítani leginkább a különféle nyelvterületről származók, az viszi rá őket a keveredésre, barátkozásra másik nemzet szülötteivel. Sokszor nem tudjuk mi magyarok, miért választják a mi országunkat a turisták és itt székelő külföldi cégek, üzletemberek, vagy a diákok. A sztereotípiák megerősítése, vagy éppen megcáfolása, hogy Magyarország a nyugat európaiaknak olcsónak számít minden tekintetben: étkezés, lakhatás, szórakozás, orvosi ellátás, munkaerő és ki tudja, még hol találják meg a piaci rést, amitől még vonzóbbak lehetünk számukra.

A nyelvi akadály az újabb generáció számára már nem egy lebonthatatlan falnak minősül, sokkal inkább a berögzült szokások, amit saját kultúrájukból hoznak és egyes esetekben a vallás, okozhat gondot a kompromisszumok kialkudása esetén.

Az elmondások alapján, ami vonzó például egy olaszban, (ha nem is jóképű) hogy vidámságot, lazaságot sugároz és udvarol és nyomul folyamatosan durozsol a füledbe. Egyben kalandot és a biztonságot, amit jelenthet számodra, de mégis Te asszisztálsz neki, mert olykor elveszettnek látod. Ha egy magyar fiú udvarol ugyanígy, hamarabb visszautasítod, mert régi módinak és furának tartod, mert úgy érzékeled a mi nemzetünk fiaitól szánalmas erőlködés az effajta udvarlás.

Már kopott az olasz srácok hírneve a korábbi évekhez képest, mert akinek sikerült összekerülni eggyel is az megtudta, hogy ők is emberek. Nekik is vannak rossz napjaik, a jó lét, amit vélsz sokszor megtévesztő, nagy színészek és tudják, sikereket elérhetnek a puszta megjelenésükkel is köszönhetően az őket körülvevő mende-mondáknak. Voltak olasz üzleti partnereim, szerettem elmenni velük szórakozni Magyarországon, mert a szórakozóhelyen a csajok engem is olasznak hittek (attól függetlenül, hogy angol származásúnak látszom). Amikor Olaszországban voltam, akkor már én számítottam különlegesnek. :)

Ha a saját hazájában ismered meg leendő párod, gyorsabban átláthatod életkörülményeit, magabiztosabban mozog, mivel otthon van és megismerheted hamarabb barátait és családját is. Szembesülhetsz azzal is, hogy fogadnak el köreiben. Ha kommunikatív vagy és jó a kapcsolatteremtő képességed, akkor nem fogod köztük magányosnak érezni magad, mert ez szokott leginkább probléma lenni. Ha kirekesztve érzi magát az ember elkezd gondolkozni: mit keresek én itt? – aztán követheti a honvágy is ezt az állapotot tovább tetézve.

Szép történetekben bővelkedem az ismeretségi köreimben, ahol a közép-kelet európai lányok már boldog feleségként tündökölnek amerikai, olasz, arab, német párjuk oldalán.

Amerikai haverom szlovén kislányt választott, egyik havercsaj olasz fiút, a másik angliai arab férfival házasodott össze (ahol legnagyobb gond. amit szóvá tett, a férj vallásában szereplő 30 napig tartó ramadán volt, egy önmegtartoztatás, amikor még nemi életet sem élhetnek a hívők).

Sajnos van ellenpélda is, amikor megtapasztaljátok a „This is my hungarian girlfriend!” - megszólítást, tehát, amikor a hősünk több csajjal is kavar rajtad kívül. Nincs ezzel semmi baj, ha nyílt kapcsolatban éltek és nem érzed megaláztatásnak. Tisztelet a kivételnek, pár nyugati országból érkező emberke úgy kezeli a magyar aranyásókat, mint a thaiföldieket, csak itt vadabb szexuális élményben lehet részük, köszönhetően a magas szex restanciátoknak.

Gondolom sokan féltékenyek a magyar domináns hímek közül az idegen országból érkezők sikereire, én azt mondom ez egy új kor hajnala, amikor már számukra is kinyílt a világ és ne legyenek rest ők is keveredni. Személy szerint örülnék, ha megismerkedhetnék egy csinos néger lánnyal, akivel példát statuálhatnék.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemtulzok.blog.hu/api/trackback/id/tr746787467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása