Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

NEM TÚLZOK

NEM TÚLZOK

Tippek a nagyvilágból aranyásóknak - Ausztrália

2015. augusztus 18. - Joey Jones

Arra gondoltam, készítek egy globális körképet a pénzes pasira hajtó csajokról és az őket övező sztereotípiákról, valamint egyes országokból tényleges tanácsokat is kaphatnak kedvenc aranyásóim.

(Értitek, valahogy vissza kell nyernem célközönségem blogomba vetett bizalmát, mert már nem tudják eldönteni, hogy mit akar ez a pali: egyik kézzel simogat, másik kézzel pofont ad?)australia-australian-girl-miranda-kerr.jpgJobb, ha tudjátok, komolyabban foglalkoznak egyes országokban az aranyásók tanításával, mint azt sokan elképzelnétek. (Igen, igen, főleg  amerikai és orosz oldalon.) A sorozat első részében egy ausztrál cikkből csemegéztem, mondjuk úgy befutott csaj ad számotokra megfelelő tanácsokat, hogy is kell ezt a műfajt művelni, hogy sikeretek legyen.

Nem is olyan rég, 2 éve készítettek interjút egy Tracey nevű hölggyel és arról faggatták, hogy a gazdag pasikat miként csavarja az ujjai köré és lehet-e boldog párkapcsolatnak álcázni a látszatnak megfelelő érdekkapcsolatot. 

Attól függ kinek, mi az érdek. Állítása szerint a pasikkal el kell hitetni, hogy egyszer bele fogsz szeretni. Tehát pedálozzon a srác, az esély meg van a szerelemre és remény hal meg utoljára.

 Nah, hagyjuk a fárasztó baromságokat, nézzük inkább a tanácsokat:

  1. Ne add magad könnyen: Azok a férfiak, akik az úgymond cicababákat nézik, igazából barátnőt keresnek. A végcél a kapcsolat, nem a szex, szóval ne arra építs.
  2. Mindig viselkedj elegánsan: Tartsd a szintet. Légy jó beszélgető partner, mutasd meg a férfinak, hogy társaságban is megállod a helyed. Sok férfinak szüksége van rád a különböző társasági eseményeken, és olyan emberre van szükségük, akik ezeken az alkalmakon pozitív fényt vetnek rájuk.
  3. Ne beszélj a pénzről: Megbízhatatlannak és kicsinyesnek tűnsz tőle. Beszélj inkább pozitív dolgokról, amiket elértél, és hobbikról.
  4. Legyenek céljaid: Ne tűnj gyengének. Lásson szervezettnek, olyannak, aki célokat tűz maga elé és tudja mit akar.
  5. Ne tűnj követelőzőnek. Ezt hagyd rájuk, ők általában ilyenek. Ne akarják azt gondolni, hogy te is egy újabb probléma vagy, amit meg kell oldani.
  6. Légy magabiztos: A férfiak megérzik a magabiztosságot, ez olyan, mint a feromon. Ne hagyd, hogy a bizonytalanságod lehúzzon. Építs az erősségeidre.
  7. Mindig öltözz elegánsan: Semmi kurvás magas sarkú és mini szoknya, öltözz úgy, mint egy hölgy. Tartsd észben, nem elit prostit keres, hanem lehetséges partnert.
  8. Ne beszélj az exekről: Unalmas, és nem kíváncsi rá, hogyan törték össze a szíved, nem érdekli. Beszélj pozitív dolgokról, mint a család és a barátok. Ahogyan másokról beszélsz, azt is tükrözi, ha úgy alakul, hogyan fogsz róla is beszélni.
  9. Rendelj egy jó pezsgőt: Én a Ruinart javaslom – nem túl drága, de nem is olcsó. Ez egy elegáns gesztus anélkül, hogy felvágásnak tűnne. Ismerd meg a menüt, mielőtt az étterembe mennél. Az ételek nevének rossz kiejtés, illetve nem tudni, hogy azok mik, kínos.
  10. Ami mindenekfelett a legfontosabb, légy önmagad: Javíthatsz dolgokon, de előbb vagy utóbb minden megjátszott dolgon át fog látni.

Forrás: http://www.news.com.au/lifestyle/relationships

Nehéz most visszafogni magam, hogy ne forgassam ki ezeket a szavakat. Bízom benne, hogy a kommentelők nem lesznek kíméletesek. Pár pontja szerintem nehezen kivitelezhető, persze gondolok itt az erősen érzelmileg labilis egyénekre is, de haladjunk szépen hátulról előre.

Kevés olyan közhelyet tudok, mint a "légy önmagad". Akkor is legyen önmaga a csaj, ha a kasza és a kapa kilóg a szájából? Bizonyos körökben igen, kombájnos srácnak kellene egy sznob városi picsa? Nem hiszem. Persze a csaj rendel pezsgőt saját kontójára, ha már a csávóval együtt van. Az exekről tényleg ne beszélj, ha nem kérik. Elegánsan? Pedig én szeretem, ha kurvás a lehetséges partner. Nem elit prostit keres, de az lesz a vége, ha sokáig kéreted magad. A 6. pontnál aludtam. Ti nem vagytok követelőzők, csak kikéritek magatoknak, mint pl. a múltkori cikkemet. :) Rövid távú célok: Téged felszedni. Hosszú távú célok: Tőled elválni. Pénzről tényleg ne beszélj, majd beszél az helyetted. Tartsd a szintet, vagyis ne idd le magad aljas, gané részegre már a party elején. Jó, jó „tenni kell magatokat” egy egészséges szintig, csak rá ne basszatok erre a fene nagy büszkeségre.

Ez lett volna az én kommentem a fenti pontokhoz. Nyilván lehet belőle hasznos tanácsokat meríteni annak, aki eddig azt hitte jól csinált mindent, csak a kapcsolatai rendre tönkrementek és nem tudta miért.couple-cute-dream-love.jpgTracey-hez még visszakanyarodva: Interjú során megosztott még – elég sok nő számára nyilvánvaló - pár észrevételt és tapasztalatot a milliomos pasikról és velük való bánásmódról. Pl.: hemzsegnek a jobbnál jobb rivális csajok a gazdag palik körül, néhány milliárdos elég nomád életkörülmények közt tud élni és nehéz velük lépést tartani (gondolom itt a hóbortjukra, vagy más agymenésükre célzott).

Azok a tehetős férfiak, akik megküzdöttek a vagyonukért - nem beleszülettek, vagy örököltek - sokkal jobban imponáltak a megkérdezett lánynak, mert ezek a fickók motiváltak, bennük van a siker és küzdés vágya. Nem rest megkérdezni a randipartnerét, hogy tudná-e őt támogatni és az esetek többségében a válasz: „természetesen”.

A szakértő megjegyzése a témához:

Végül, hogy a „párkapcsolat-náciknak” is meglegyen az öröme, Ausztrália egyik párkapcsolatokkal foglalkozó intézetének igazgatója Lyn Fletcher hozzáfűzte a témához véleményét a pénzügyek vonatkozásában.

A lényege, hogy a pénzügyi biztonság is fontos, de ez csak egy tényező a pár életében. A pénzügyi stressz nem annyira, mint a kommunikáció hiánya vezet a kapcsolat romlásához. Egy normál pár élete nem a pénzről, hanem a közös célokról szól, amiért néha együtt dolgoznak és küzdenek, ez is erősíti kapcsolatukat. A legfontosabb, hogy megmaradjanak a realitás talaján, ne engedjenek a társadalmi elvárásoknak a kitűzött álmok megfogalmazásakor. A magasabb kritériumok nyomást gyakorolnak az emberekre, hogy lépést tartsanak páran a pénzügyi határaikat is feszegetni fogják és ez később problémákhoz vezethet náluk.couple-luxus-money-rich.jpgRöviden ennyi lett volna ez az ausztrál szösszenet. Nem annyira mennék bele ebbe a „párkapcsolatokban adjunk tanácsokat” részbe, arra több más blog is kínál alternatívákat. Ez az oldal inkább a kétségbeesett aranyásókon akar segíteni, akik más életösztönnel vannak felvértezve, mint a „normális” egyszerű életre vágyó csajok. Keresik a kalandot, amíg ki nem futnak az időből, mert utána csak kapkodás van és frusztrált párkeresés.

Igyekszem 2 hét múlva felbukkanni az újabb résszel, addig is teszteljétek ezeket a fantasztikus tanácsokat, úgy sincs semmi vesztenivalótok! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://nemtulzok.blog.hu/api/trackback/id/tr507658752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyelv-ész 2015.08.18. 14:44:40

Szerencsére rólam minden nő azt hiszi, hogy ágrólszakadt senki vagyok, így soha nem is kellett küzdenem az aranyásók kiszűrésével. Úgy tűnik, eddig a módszer bevált :-)

Magyarnaba 2015.08.18. 16:00:48

11. A felszólító mondatot bátran fejezd be "!" jellel!

odamondó 2015.08.18. 17:10:10

Nekem egy tippem van az aranyásók számára: felejtsd el.

A gazdag emberek nem közöttünk járnak így az olyan kis butus lánykák akik azt hiszik majd ők valahol felkarmolnak egy zsírgazdag embert azok egy lehetetlen álmot hajszolnak. Elmesélem, ha csóró kislányként úgy tűnik valami gazdag pasit találtál magadnak először nézz körbe a háza táján valószínűleg az egész "gazdag" kinézet egy hatalmas blöff. Ennyi a tanácsom.

Persze 1-2 szintet mindenki tud feljebb lépni azt se vonom kétségbe hogy volt már a történelem során olyan "szerencsés" lány akit elvitt egy ultragazdag ember de ez olyan ritkaság mint a lottót megnyerni. Felejtsétek el.

murray 2015.08.18. 18:30:19

a jelenség létezik. több nőt ismerek aki "szintet lépett" az új fickójával.
ultragazdag család, ultragazdag srác. egyből jött a gyerekhad, a "nagy boldogság"!
ilyen az élet.

phaszfej 2015.08.18. 19:26:11

@Magyarnaba: Hosszú távon nem vezet sehová ez a stratégia.

steery 2015.08.18. 19:36:40

Gazdag pasit fogni szegény lánynak eléggé irreális életcél, legyen bármilyen okos, művelt, talpraesett, szép és szexi, sőt szerencsés a nő. Ugyanis ehhez olyan helyeken kell nyüzsögni, ahol vannak gazdag pasik. De oda meg nehéz bejutni és főleg: sok pénz kell hozzá (szállás, kocsi, ruha, ékszer, költőpénz, stb.). A befektetés megtérülése pedig nem garantált. Arról nem beszélve, hogy a gazdagok szeretik a beltenyésztést. A maguk fajtájával párosodnak, hogy megőrződjön, illetve összeadódjon a vagyon. De ágyasnak, szobalánynak, bébisintérnek vagy ápolónőnek be lehet kerülni egy gazdag férfi mellé, csak az ugye nem barátnői státusz, hanem szeretői, ami külön kategória.

Altaïr 2015.08.18. 19:47:56

9, 10 hülyeség. A többi meg személyiségfejlesztési tanácsnak jó, bár túl általános és sablonos. Milliomost nem hiszem, hogy fognak majd ezekkel a tippekkel, de egy normális, tehetősebb partnert talán igen.

És valóban, férfiakról kiderülhet, hogy a gazdagság csak blöff volt, ennek egyszerű oka van: mindenki saját "piaci értékét" próbálja eltúlozni párkeresésnél is: a nők a külsejükről, a férfiak a státuszukról hazudnak.

Egri Katalin 2015.08.18. 22:21:36

"Mindig öltözz elegánsan: Semmi kurvás magas sarkú és mini szoknya, " - ehhez képest a képen egy miniszoknyás magassarkús nő van :)

Void Bunkoid 2015.08.19. 10:48:36

@murray: igen, a legeklatánsabb példa Catherine Elizabeth Middleton :)

Amúgy, mint előttem szólók is írták már, az igazán gazdagok tényleg csak egymás között szaporodnak (rengeteg vicc témája is a belterjességük), csak nagyon ritkán van, hogy ilyen mezei polgárnak sikerül elkapnia valami arisztokratát vagy nagyon gazdagot, mint a hercegnének. Kb tán ő az egyik első ilyen az angol királyi családban, aki valóban a plebs közül jött, az összes többi hercegné (beleértve Dianát is) valamilyen szinten kékvérű volt, még ha nem is ákategóriás :)

borzimorzi 2015.08.19. 11:10:38

@Judit Szalai: Na, a bőr mini, pláne 1-2 számmal kisebb, és emiatt keresztirányú csíkokban feszülős kivitelben: valóban kurvás. A felső képen amúgy egyáltalán nincsen cipő a nőn, csak egy nagymamánk korabeli, pamutfonalból horgolt, egyrészes fürdőruha. Ultragáz. De aki szereti a country stílusú horgolt függönyt is, és akár a barátnőjén is, annak bejöhet. Kérdés, hogy az a pasi, akinek ilyen az ízlése, az vajon a nagypapája lehetne ennek a fiatal lánynak, vagy inkább a dédpapája?

Üdv:
b

borzimorzi 2015.08.19. 11:21:18

@Void Bunkoid: Diana abszolút A kategóriás arisztokrata volt, több száz évre visszamenőleg makulátlan családfával. Ugyanakkor elég fiatal, tapasztalatlan és butuska volt ahhoz, hogy elhiggye, egy olyan idős pasinak, mint Károly volt az esküvőjén, nincsen kapcsolata egyáltalán, vagy nincs ugyan, de attól még jó pasi. Abban az életkorban, aki jó pasi, annak van nője is, csak épp nem vállalható a nyilvánosság előtt, mert pl. férjes asszony az illető. (Camilla az volt.) Aki meg valóban szingli, az valami okból nem jó pasi. Tisztelet a ritka kivételeknek! Épp a családfája alapján választotta ki a királynő Diana Spencert Károly számára. De éppen úgy, ahogy a túltenyésztett ebeknél is megfigyelhető, ideggyenge volt szegény, már a nászúton bulimiás rohamai voltak. Ebből tanultak, és a következő generáció már inkább a genetikai kiválóságra, fittségre ment rá, nem a kékvérűségre. Nagyon helyesen. A genetikai fittség az egyetlen dolog, ami valóban kiválóságot eredményez, egészséget, termékenységet, hosszú életet és intellektuális frissességet ad. Megfelelő életmód mellett, persze. A Gothai Almanach meg marad az idős, özvegy arisztokrata nénikék olvasmánya a hosszú, hideg téli estékre a kísértet-járta skóciai kastélyokban. :-DDD

Üdv:
b
süti beállítások módosítása