Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

NEM TÚLZOK

NEM TÚLZOK

Tippek a nagyvilágból aranyásóknak - Oroszország

2015. szeptember 09. - Joey Jones

Ohh, az oroszok! Mi jön át az oroszokról ma egy átlagos fiatalnak? Vodka és kaviár szeretete? Végtelen sztyeppék? Fedélzeti kamerával rögzített karambol-egyvelegek? Hirdetésként felbukkanó társkereső oldalak, ahol a tajga szépségeivel chatelhetünk? Mindenkinek más.fashion-moscow-russia.jpgTisztában vagyok vele, hogy már megénekelték mások egy korábbi cikkben, miszerint rendes „aranyásó egyetem” működik Moszkvában és Szentpéterváron (kinek melyik van közelebb ugye), de az nem én voltam. Más szemszögből mutattak rá és megint más szempontok szerint közelíti meg ez a poszt a kinti tanításokat.

Szóval nem térítésmentes a suli, meg kell fizetni, mint pl. egy angliai - szaktudást nem igénylő - munkára kiközvetítő cég felé is a kiszabott díjat, még akkor is ha „szopni” megyünk ki. Mekkora jó már? Fizetsz, hogy szophass! :)

Ne menjünk még bele a testiségbe, maradjunk a rideg báltermeknél, ahol kecses táncot lejthetnek a csajok a megismerni kívánt tehetős urak előtt. Ez lehet a záróvizsga. Az ilyen bulik előtt megkapják a tanodában a megfelelő okítást a szerény megélhetési körülmények közül érkező lánykák, hogy szaros kínai balerinacipőből Jimmy Choo szandálba léphessenek.

Sokkal több tanácsot nem sikerül megosztanom Veletek, mint amennyit kiszedtek pár interjú kapcsán az újságírók egy bizonyos Oliona kisasszonyból, aki elmesélte, ahogy tanít és miként jutott a „csúcsra”.

Oliona tippjei közül:

  • Menj el a város előkelő részébe egy térképpel és tégy úgy, mint aki eltévedt.
  • Ne viseljetek ékszert első randin, hogy szegénynek gondoljon és késztetést érezzen, hogy ő vegyen neked.
  • Átlag alatti kocsival jelenj meg a randin, hogy érezze azt, vennie kell egy jobbat neked.
  • Ha ajándékot szeretnél kapni a bal oldalán helyezkedj el: az érzelmekre ható oldalon.
  • Ha egy széken ül, guggolj le mellé, hogy nagyobbnak érezze magát. Szorítsd össze a hüvelyizmaidat. Igen, a hüvelyizmaidat. Ettől kitágulnak a pupilláid, és még vonzóbb leszel.

Forrás:

http://www.thedailybeast.com/articles/2014/11/11/russia-s-gold-digger-academy.html

Nincs ezekkel semmi gond, ha nem lennének technikai fejlesztések és az önálló akarat a gazdag csávóknál. Megnehezíti, hogy napjainkban a hajtogatós GPS (ejtsd: papírtérkép) és nyomógombos telefon kora már letűnt, bár üsse kavics, ma is látok turistákat, ahogy forgatják az A3-as méretű térképet. A többihez szakmailag nem tudok hozzászólni és belekötni, mondjuk az utolsó pont; a hüvelytorna érdekes lehet, ebből csak arra következtetek, hogy van olyan tantárgy, ami segít a tényleges szexuális kultúra megszínesítésében és tartalmasabbá tételében.beautiful-girl-dolce-gabbana-fendi.jpgA magam részéről inkább kifejteném, milyen feltételek betartásával érdemes az aranyásó akadémiára jelentkezni:

  • A feminista újságok által sokszor megrágott nők egyenjogúságát hangoztató eszmék rövid úton való elfelejtése.
  • Másodrendű és alárendelt szerepre hajlandóság egy párkapcsolatban.
  • Maximum 22 éves korhatár.
  • Társalgási szintű orosz nyelvtudás. (Persze, majd a tajgán élő birtokos angolul csacsog veled.)
  • Szolgalelkűség alapszintű ismerete.
  • Elfogadni a másiktól a poligámiát és betartani saját részről a monogámiát.
  • B kategóriás jogosítvány. (Különben, hogy vezetsz majd Bentley-t?)
  • Gengszterizmus passzív módon való támogatása.
  • 90-60-90 méreteket elérni, vagy megközelíteni. ;)
  • További előny: Alena Shishkova, Galinka Mirgaeva, Svetlana Bilyalova modellekre hajazás küllemben.

Könyvkedvelő olvasóimnak ajánlom a témát részben boncolgató Peter Pomerantsev-nek a „Semmi sem igaz és minden lehetséges” című remek írását. A könyv nagyszerűen bemutatja az orosz világot kínálat és kereslet oldalon egyaránt, ezzel együtt a fenti pontokat is megértitek, azt garantálom.

Oliona mesélt még a szerelemről, arról az időszakról, amikor az aranyásás tudományát még hírből sem ismerte. (Nah, jó ez nem teljesen igaz… :) )

Történt ugyanis, hogy zsenge lány korában belehabarodott az egyik donyeci, illetékes gengszterbe. A srác, mint rendes bandatag összebalhézott egy másik bandával, akik - mivel jól értesültek voltak - tudták, hogy Oliona a csaja. Egy szép nap a kislányt a villamosmegállóból kikapták és elrabolták – autóba tuszkolás, gumicsikorgás, meg minden, ahogy kell - a rivális bandatagok, hogy csillapíthatatlan nimfomániáját (amiről természetesen nem volt tudomása) enyhítsék.

Egy hétig kúrták szitává felváltva ezek a jó képességű fiatalemberek. Sajnos nem jött megmenteni sem az aktuális James Bond, sem Ethan Hunt,(ez bizony a valóság) hanem az egyik bandatagnak megesett rajta a szíve és elengedte végül. Kiszabadulva Oliona azonnal barátjához sietett és elmesélte mit tettek vele, erre a pasija megfogadta, hogy megöli őket. A lényeg, hogy időközben kibékültek a korábban hadban álló bandák és Oliona csávója is elállt a bosszútól, ő pedig újra találkozott egykori fogvatartóival, akik közül az egyik még bocsánatot is kért (Nem hiszem, hogy ez bármit is változtatott volna a sérült lelkivilágán.) a többiek nem…

A lány nem sokkal később lelépett a városból és belevetette magát a sztriptízbe és az aranyásásba. Nem csodálom, hogy elege lett a fent említett „bájos” környezetből. Ezt nevezik az igazi életre való felkészítésnek, nem?

A történtek elszenvedője mostani eltartójától már kapott egy lakást, egy autót. Továbbiakban jár még neki 4000 $/hó költőpénz, valamint nyaralni is elviszi Törökországba és Egyiptomba. Elvileg ez a moszkvai szeretői ráta, de szerintem az úriemberek plusz, vagy mínusz irányban eltérhetnek, mivel nem kőbe vésett szabályokról beszélünk, főleg, ha megjelennek az érzelmek. :)bodyguards.jpgTalán ez a történet segít megérteni, hogy a szóban forgó akadémiára az igazi védelmet és biztonságot kereső leányzók jelentkeznek. Legtöbbjük apa nélkül nőtt fel és egyben védelmező apát (ejtsd: sugardaddy) is szeretnének maguk mellett tudni. Nem a kreatív és rendes pasiktól kell ezt várni, de nem is a zsebmaffiózóktól, hanem olyanoktól, akik uralni és birtokolni akarnak, egy picit magasabb szinten helyezkednek. Ahol már testőrök közt, illetve páncélozott Maybach-okban lehetnek és ez a vonal durván a politikusok irányába mutat.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemtulzok.blog.hu/api/trackback/id/tr687727270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gizmo26666 2015.09.09. 20:01:25

Na végre egy iskola, ami megéri a befektetett pénzt.

odamondó 2015.09.09. 23:27:10

Naiv kislányokat jól lehúzzák. Az igazi milliárdosokkal találkozni sem lehet így csak az a nő kerül oda aki valamilyen módon hires és szép vagy amúgy sem csóró... Ez a szegény lányból milliárdos feleség egy baromság.

rozsomák 2015.09.10. 00:44:40

Ezt érdeklődéssel olvastam, köszi szépen a posztot.
Rájöttem, hogy vannak a világnak olyan szeletei, amik érdekesek ugyan , de nehogymár részt is kelljen benne vennem.

Pedig kaptam egy csomó levelet Natasától és Juliától, meg még faszom tudja kiktől - akik lehet, hogy szintén itt szereztek diplomát és én meg előítéletesen elhajtottam őket..

Most ki fogja vezetni a Bentley-met, amikor berúgok ?
(És ami lényegesebb, hogy amikor vezet, akkor közben hogyan szop...bár volt erre is biztos egy szemeszternyi felkészülés)

Lehet, hogy valahogy visszakukázom a kidobott leveleiket mégis...

murray 2015.09.10. 09:58:39

nálunk is ez megy csak kicsiben. gyorsan hozzámenni egy kövér micimackóhoz aki min.800-1M körül hoz haza havonta, hopp egy baba, aztán szombat este bekoktélozva betépve a jóképű fiatal srácokkal.
ennyi. végülis mindenki jól jár. a csóró micimackókat kivéve.

Advanced Flight 2015.09.10. 11:44:26

@murray: igen, kereslet-kínálat. A csóró micimackó meg érje be az átlagos külsejű, de tisztességes lánykákkal. Ha pedig csak a külsőre hajt minden micimackó, akkor miért is kizárólag a nőkön van már megint az egész jelenség számonkérve?

Bellagio 2015.09.10. 15:40:22

@murray: 800-1M? Ez baromi messze van az aranyaso celcsoporttol. Ott mar nincs havi bevetel, csak nagyobb uzletek.

drover(fanyul társa) 2015.09.10. 16:43:24

Bennem annyi maradt meg, hogy ha egy nő guggolva lehunyja a szemét, kinyílik a segge. Már abból következtetve, hogy guggolva nuniszoríitás, akkor kitágul a szem..
na bammeg...
süti beállítások módosítása