Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

NEM TÚLZOK

NEM TÚLZOK

A hímringyó esete az aranyásóval

Toyboy – Selyemfiú a pácban (Spread)

2015. március 13. - Joey Jones

Inkább a legelső cím passzol ehhez a produkcióhoz.  Azért javaslom megnézésre, mert kapcsolódik egy picit az aranyásó tanfolyamhoz. Hogy nekem is fájjon, már láttam háromszor(!) ezt a fordulatokban gazdag filmet. 

 Nem ma mutatták be a mozik (2009-es) és nem kell nagy durranásra számítani. Ezt a filmet egy délutáni amerikai sorozat (ahol nevetőgép is üzemel) helyett érdemes megnézni. Tehát bármilyen más tevékenységet lehet közben folytatni. Elvileg romantikus vígjáték, bár drámának is elmegy.

Rövid történet:

Nikki (Ashton Kutcher) igazi nőcsábász: partiról-partira és ágyból-ágyba vándorol, fiatal és könnyűvérű nőkre hajtva. Teszi mindezt úgy, hogy közben egy középkorú ügyvédnővel (Anne Heche) él együtt, egy Hollywood Hills-i luxusházban. Egy nap azonban megismerkedik egy gyönyörű pincérnővel, Heather-rel (Margarita Levieva) akiről kiderül, hogy ugyanazt a játékot játssza, mint ő…

 Kutcher jól alakítja ezt a nagyképű, laza csajozógépet, nála jobban szerintem csak én nyomom. Piát fizetett a csajnak? Lóf*szt! Saját kocsijával viszi haza? Dehogy! Lefikázza a luxus villáját a csajnak? Simán.:) Ha ez nem tűnne fel, közben narrátorként adja az utasításokat, hogy kell ezt az iparágat művelni. Heche gyönyörű MILF-ként tündököl, egyes szex jeleneteknél éktelen kacagása előjáték közben kiábrándító. (Nem tudom, hogy az eredetiben is ilyen, de javallott a nem szinkronos változatot meglesni.) Margarita Levieva helyett nem vállalta volna, valami jobb színésznő az aranyásó szerepet? (Mármint, aki dekoratívabb és sugardaddy-k is szívesebben rakják le a lóvét az éjjeli szekrényre, ha reggel távoznak.) Alacsony költségvetésű filmről beszélünk, ezzel ellenben egész nézhető filmet raktak össze és a végére sikerül meglepni a nézőket is.

Amire számíthattok:

  •          Ashton Kutcher elölről, hátulról, oldalról
  •          kommersz szex
  •          erőltetett, nevetgélős, előjátékos szex
  •          Anne Heche elölről, hátulról, oldalról (nem, nem… hátulról úgy emlékszem, nem)
  •          egy nagy és igényes kégli
  •          G osztályos Mercedes
  •          Kutcher gyerek hónaljkutyája
  •          már megint szebbek és csinosabbak a mellékszereplő és statiszta csajok, mint a főszereplő nők
  •          borzalmas soundtracks, ami lehet, nektek nem tűnik fel
  •          főszereplő védjegyévé válik a hózentróger (lásd: nadrágtartó)

Tanulság:

A sánta embert hamarabb megb****ák, mint a hazug kutyát.

Mondjuk ha, meglátjátok valamelyik benzinkút boltjának a polcán ezt a filmet egy csomag óvszer árának megfelelő összegért – és dönteni kell, melyiket - akkor inkább ne kockáztassatok, ki tudja, mikor nyílik újra lehetőségetek ilyen ritka DVD-t megkaparintani. ;)

Most, hogy ilyen szépen lefikáztam ezt a kellemes kis művet - amit David Mackenzie apait-anyait beleadva rendezett meg - továbbra is ajánlom szíves megtekintésre.

Akik már a letölthető filmek közt néznék, azoknak itt lesz online is:

http://www.rhj-online.tk/video/vip/3783/vigjatek/toyboy_selyemfiu_a_pacban_spread

További kedvcsinálónak, itt az előzetes:

Azért csak csikol, hol lehet ilyen hózentrógert kapni, mert ritka ez a vékonyabb fazon. G Mercit már tudom, melyik sarokról lehet eltolni, de nadrágtartó ügyben meg vagyok lőve… Aki tud szerezni, az szóljon feltétlen!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemtulzok.blog.hu/api/trackback/id/tr337251783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása