Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

NEM TÚLZOK

NEM TÚLZOK

Aranyásó tanfolyam Vol. 2

2. rész

2014. szeptember 25. - Joey Jones

Éppen pirosra váltott a lámpa, szépen lelassul a hófehér X6 és megáll. Elég esős idő van, de ez csak egy picit ront a kedveden, mert Te és párod a száraz belsejű autóban ültök. Pont befejezted az okostelefonon a böngészést (már megint körbelájkolták az aktuális profilképedet), kitekintesz a szolidan lesötétített ablakon, zsúfolásig telt villamosmegállóban frusztráltan szorongatják ernyőiket az emberek. A zebránál érdeklődő, néhol irigy pillantásokat illetik a kocsit, amiben kényelmesen helyet foglaltál. Még tovább nézelődnél, de hirtelen meglódul a hatalmas kasztni, mint aki el akarja nyelni a horizont, kellemesen nekifeszül tested a nagy bőrfotel háttámlájának, gyomrodat megcsiklandozza felszabaduló nyomaték (sminkelés kizárva), ekkor nagyobb levegőt szippantasz és újra megérzed barátod karakteres parfümének illatát.

Szép kis esernyődet rendezgeted, mert hamarosan kiszállsz, még egy gyors kérdezz-felelek, (Meddig leszel ma? Mikor jöjjek érted?...) aztán megérkeztek a fősuli parkolójába. Ohh ne! Már megint összefutok ezzel a sráccal! – gondoltad ezt, miközben észrevetted ott, a jó kiállású pasit. Végig nézi, ahogy kiszállsz, az autóból, látta a gyors szájra puszit az utastérben, tudja, hogy nem a bátyád hozott. Nagyon magabiztos és keresi tekinteted, de csak félve mersz rá pillantani. ...nagyon bejön.

 Hölgyeim!? Innentől kezdve, veszett fejsze nyele! Már a váltást fontolgatják, csak még maguknak sem merik bevallani.

A változás szele

Amikor összejöttetek a jelenlegi pároddal, akkor ő elvarázsolt, igaz? Tehát a megnyilvánulása és ahogy promótálta életvitelét az ismerkedés pillanataiban, az tetszett meg. Amikor nem kell megszólalni valakinek és úgy oda vagy érte, hogy keresed a szavakat, zavart vagy, miközben vele beszélsz, abban az esetben, nem fog olyan hamar megérinteni más férfi közeledése, mert olyan sokszor nem estek szerelembe.

Ez lenne a tökéletes összhang, a révbe érés esete: szerelem és anyagi biztonság, megtetézve szabadsággal, ha úgy akarod. Ebből a három összetevőből több megkérdezett nő elmondása szerint is, általában kettő szokott teljesülni, jobb esetben.

Szerelmet lehet imitálni, ahogy orgazmust is. Sokáig lehet színházasdit játszani, de vannak tisztánlátó pénzmágus férfiak, akik, úgy tekintenek Rád, mint egy részvénycsomagra. Befektetés, ami érzelmileg és szexuálisan kamatozik, de valakinek ez nem elég, mert egyre inkább úgy érzi, veszít. Aki élelmes és vállalkozó szellemű az bemutatja párjának üzleti irányú terveit, akár egy kozmetikai szalon, vagy más cég létrehozásáról. Erről majd később, most még a megfelelő partner választásához ugorjunk vissza.

Ellenőrzés

Szeretitek, de mi pasik is szeretjük lekáderezni, hogy kivel kezdünk, erre manapság pompás módszer - ha meg van a neve és pár közös ismerős - a közösségi oldal. Itt azért kiemelném a baráti kör építés mellett a másik nagy hibáját ezeknek az oldalaknak, inkább kapcsolatromboló tud lenni, hogy kint van több száz ember előtt magánéletünk.

Ha sok ismerősöd van, akkor szinte celebnek érzed magad, valaki mindig kedveli egy fotódat és akadnak követőid is. Ezt párod agresszivitás és féltékenységi kombinációja fogja eldönteni, meddig maradsz ilyen oldalakon, vagy vele.

Ha szórakozóhelyen, vagy utcán gyalogosan futunk „Vele” össze, megtudni társadalmi elhelyezkedését ruházat és viselkedés alapján, most már elég nehéz Például létezik olyan, aki teljesen rongyosan öltözködik, aztán később kiderül, hogy talpig Versace-ben volt. :)

Nincs mese, bújni kell a férfidivatot. Megtévesztő jelenségek így is akadnak, köszönhető a kiváló használtruha boltoknak. Ekkor még segítségül jöhet, vagy még jobban megkavarhat az óra és egyéb kiegészítők.

A baráti társasága, ami még sokat mondhat el a kiválasztott hímről. Nagyon imponáló, ha valaki ismert, tehát belép a szórakozóhelyre és az ott székelő embereknek a fele előre köszön neki, valamint nem azért tért be, hogy remegő kézzel megvárja az első féldecit. Szintén itt, úriember nem csapja ki a slusszkulcsot az asztalra, nem kérkedik vele, ha nagyon kényelmetlen neki ülés közben, kiveszi a zsebéből és telefonja mellé szépen odailleszti.

Aztán a hobbi, ami elég változatos, lehetőségek tárháza, lehet több is. Ha hostess vagy és elég sok bemutatón, kiállításon vettél részt, ott szinte adja magát, hogy éppen aktuális hobbijához kapcsolódó eseményen futhattok össze. Most eléggé felkapott lett kis hazánkban a lovas sportok iránti érdeklődés, a másik - szinte örök - a motorozás szeretete. Amit a lábunk közé lehet kapni, az most a menő és kész! :) Autósportok közül a rallye-t kiszorítja lassan a drift.

Annyit segítek (ezt saját tapasztalatból is mondom), hogy a ló fenntartása és maga a hobbi is nagyságrendekkel többe kerül havi szinten, mint a motorozás, de aki logikusan átgondolja belátja ezt. Itt szembesülhetsz még a lótartás – számodra esetleges - hátrányaival is, amikor meginvitál „életed értelme” istállótakarításra, mert szerinte ez is jó móka.

Egyik leglényegesebb kiválasztási pont, az autók. Ezekről legközelebbi részben részletesen adok tájékoztatást, mert a technikai- és designfejlesztések miatt, néha már az igazi minőség nem tűnik ki a városi forgalomból.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemtulzok.blog.hu/api/trackback/id/tr746714895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása