Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

NEM TÚLZOK

NEM TÚLZOK

Aranyásó tanfolyam Vol. 1

1. rész

2014. szeptember 19. - Joey Jones

Azt mondják, hogy ismét kihalás szélére kerültek, pedig csak egy válságot kellett túlélniük, szerintem inkább stratégiát váltottak, burkoltabban művelik az „ipart”. Ami ezt kiváltotta, az a töménytelen mennyiségű cikk, videók tömkelege, hogy a nők mennyire pénzre hajtanak stb., stb. Lerágott csont ez kétségtelen, a sok cserbenhagyott emberke pár posztban elsírta bánatát, hogy mennyire rútul elbántak vele a csúnya aranyásók. Ha nem szereti ezeket a nőket, akkor ne is olvassa tovább, mert ez a tanfolyam leginkább nekik szól, hogy innen kapjanak egy kis pluszt a mindennapokhoz, tovább tökéletesítve technikájukat.

A kezdetek

Nem mindenkinél tudatosan alakul ki ez a képesség, többnyire a tudatalattiba benne van, sőt kapcsolhatjuk az ösztönökhöz is. Már kislány korban megindul a folyamat, leginkább azoknál, akiket a TV és az internet nevel fel, mert apu és anyu nem tudtak gyermekükkel foglalkozni, különféle okok miatt. De ne vonatkoztassunk el ilyen sérült gyerekkori marhaság irányába.

Jön felfedezés: megnéznek a srácok, sőt még az idősebb férfiak is, igen, aki házas az is. A közösségi oldalakon, ilyen-olyan ürüggyel megkeresnek, találkozót kérnek, beindul az élet körülötted… lehet válogatni.

Jó volt együtt játszani a szomszéd fiúval, aki mindig elkísért egy darabon és plátói szerelmetek ezen a ponton fog valószínű zátonyra futni.  Ne aggódj miatta, mindenki megtalálja a párját, a csajoknak általában több opció is kínálkozik. De melyiket válasszuk?

A külsőségek alapján választunk először, tehát a legmenőbb végzős sráctól is kaptok ajánlatot, aki után omlanak a csajok és már beújított egy kocsit is. Ő még aktívan szülei pénzéből él, de ez nem fog jelenlegi állapotban zavarni, azt viszont láthatod, hogy nagyon magabiztos és ezt közvetve, vagy közvetlen érezteti a környezetével.

A sportolók szoktak még képbe jönni, ekkor még nagyon vonzóak a „kispályások”, a megye 3. osztályban játszó oxigénhiányos focisták, akik svájci frank alapú hitelen vételezett BMW-vel furikáznak, de csak a városban, max. 20 km-rel mennek távolabb vele.

Ebben a korszakban még nem érdemes hosszú távra tervezni, akármennyire is elhitettétek a lovaggal (vagy magatokkal), hogy alpári módon belezúgtatok. Ami vonzó még a kaland és a nem hétköznapi dolgok, amikor „O” alakot formáltál a száddal, mert polgárpukkasztó dolgokat műveltetek, amihez jegyezzük meg nem kevés pénz kellett. Ne aggódj, amiatt, hogy szüleid átlagkeresetének megfelelő összeget egy hétvége alatt elvertek, mert ami könnyen jött, könnyen megy. Bizonyítani is akar, hogy ő már kész férfi, pedig még közelében nem jár. Férfivá akkor válik, amikor a családfő, - aki kenyeret teszi az asztalra - leesik a lábáról, ezután méltón kiáll és tovább viszi például a vállalkozást.

Tehát felesleges a boldog tini korban hosszútávra tervezni, csak az ösztönökre hallgatva, amely gyümölcs kívánatosabb azt leszakítva tovább sazzézni. A csalódás és a pofára esés esélye sajnos ebben az időszakban leginkább naivság okán, még igen magas. Semmi baj, később más hibájából tanulsz, majd ha levitted a Valentin napi plüssmackókat a kuka mellé.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemtulzok.blog.hu/api/trackback/id/tr1006709489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

232323 2014.10.28. 10:38:48

Nincs az a nő, amelyik ezt beismeri. Egynémely tudatosan, mások (a többség szvsz bár ez teljesen lényegtelen) annyira sötét, annyira híján van az önismeretnek, hogy őszintén tagadja... de nem is akarnak magukba nézni, mert... mert nem.

2 dolog számít a nőknél: mennyire látszódsz izmosnak és mennyire látszódsz pénzesnek. Valódi tartalommal is érdemes megtölteni, de mindenképpen jobban kifizetődő a látszatemberség. Rövidtávon mindenképpen, viszont hosszú távra ki tervez manapság? :)

Látszatérdekeltnők látszatférfiakat kapnak/érdemelnek.
süti beállítások módosítása