Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

NEM TÚLZOK

NEM TÚLZOK

Te is rábuknál?

A perverz női pillantások

2015. április 22. - Joey Jones

Az előző írásomnál tetszett, hogy előszeretettel szavazott a nagyérdemű. Most is igyekszem, hogy ennél a posztnál se legyen ez másképp. Szóval itt a tavasz… vetkőzik mindenki, még az is, akinek nem kéne. Végre vigyorognak az időjárástól függő hangulatemberek is.

Ismételten szemétláda leszek, és a hölgyekhez intézek pár kérdést a pasik öltözködésével kapcsolatosan. A szerelem csodálatos születéséhez vezető rögös útján - ahol a kinézet a közhelyekkel ellentétben nem másodlagos - kitérek a szűkebb férfinadrágokra is. Aki nem kíváncsi a sallangra és a felkonferáló pofázásomra annak javaslom, rohanjon a poszt videókat és szavazásokat tartalmazó részéhez. Megéri.

Az elmúlt évek alatt számtalan nőt megkérdeztem arról, mit néznek meg elsőként egy pasin öltözködés terén. Toronymagasan a cipő győzött. A cipő ápoltságát nézik meg, harmonizál-e a nadrággal, övvel, stb., stb. Ezeket a lecsekkolásokat nem is a bulizó helyen, nem a plázák és egyéb közösségi pénzköltőhelyeknél szeretném bemutatni, hanem az illatos tömegközlekedési járműveken.

Itt a fővárosban én úgy látom, megy a divat még buszmegállóban is. Arról nem is beszélve, ha az eminens diákok rosszabb környékre keverednek, már vetkőzhetnek is. Aztán go haza, brifkó (ejtsd: pénztárca) nélkül, okosteló nélkül, kabátlanul, mezítláb. A riszpektnek ára van. Na, ne is kanyarodjunk el, menjünk a felszín alá: a metrókocsikba.

Itt általában nem mosolyognak az emberek, de vannak kivételes esetek és ezekért a pillanatokért/ pillantásokért éri meg élni. A képlet a szokásos, ha éppen nem heringjárat van, akkor a nők egyből elkezdik itt is egymás ruháit, kiegészítőit nézegetni, amennyiben nem az ő stílusuknak és normáiknak megfelelően öltözködik a másik kislány, akkor megvetően néznek rá.

Egyik kedvenc esetem: Régebben, amikor villamossal utaztam, volt egy egész dekoratív neon zöld ruhás aranyásó baby, aki megbotránkozva nézte, ahogy felszállt a következő megállónál egy zebramintás egyrészesbe burkolt, hasonló érdekeltségű faszcibáló tündérke.

Persze szoktak pasikat is csekkolni (amikor már a velük utazó nőket mind lefitymálóan végigmérték és beárazták), ezért kattintottatok ide. Ennek különféle módja van. A csajok a lentebb látható rejtett kamerás felvételek szerint, nem a pasi szemébe néztek először.

1.

 2.

3.

Most, hogy levontuk a videók alapján a megfelelő konzekvenciákat – egyébként akadtak még a témába vágó filmecskék, majd kommenteknél linkelgettek kedvetekre – még kitérnék a "zsákbamacskák" elkerülésére vonatkozó sztereotípiákra. Már a könyökömön jönnek ki a találgatások és a brit tudósok kimutatásai, hogy a pasi különböző testrészeinek arányaihoz viszonyítva, mekkora is lehet annak hímtagja. A teljesség igénye nélkül: orr, lábméret, fülcimpa, kéz és ujjak nagysága. A mondások is jönnek ugye: kis ember nagy bottal jár és társai.

A hölgyek többsége szerint, még mindig nem a méret számít, hanem hogy tudja használni az illető a szerszámot. Legyen az akármekkora, megette az egészet a fene, ha fél 7-ben megállt a műszer.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemtulzok.blog.hu/api/trackback/id/tr17384042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása