Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

NEM TÚLZOK

NEM TÚLZOK

A szűz lányok seggbe kérik

Avagy a szüzességi fogadalom kiskapui

2015. március 24. - Joey Jones

El kell szomorítanom, azokat a normális vérmérsékletű olvasóimat, akik, azért kattintottak ide, hogy pár szűz kislány szitává dugását tekintsék meg.

Épp, hogy egy éve jelent meg egy cikk a Velveten, amely Amerikában, bizonyos körökben divatos Tisztaság bálról (lásd még: Ezüst gyűrű mozgalom – Silver Ring Thing) elregéli, milyen szép, hogy vannak még olyan lányok, akik fogadalmat tesznek az apjuknak, hogy házasság előtt nem élnek szexuális életet. Ennek jelképeként kapnak a szertartás végén egy tisztaság gyűrűt. http://velvet.hu/blogok/randi/2014/03/21/apjuknak_tesznek_szuzessegi_fogadalmat_a_tisztasagbalon/

Ezt az esküt a legjobb szándéktól vezérelve tartják is, sőt még a sztárvilágban is volt példaképük, pl.: Miley Cyrus és Selena Gomez.

Nyilván ezek a kislányok a fogadalom szövegét csak az erkölcsösség határain belül tudják elmondani (tehát nem szerepel benne, hogy nem orálozhatsz, az anál szex is tabu) és még a hormonok sem dolgoznak bennük, olyan elánnal, ami arra ösztönözné őket, hogy később a kiskapukat keressék…

Mesterien kiforgatják az eskü szavait, és amikor már a „borsót” is sokat dörzsölték a zuhany alatt, aztán a suli legjobb sráca is megcsókolta (és eszméletlen jól csókol), akkor bizony trükközni kell, melyik testnyílásba rakhatja a fiú a farkát. Szebben fogalmazva, alternatívákat adnak a kapcsolat folytatására, hogy a pasijuk is érezze a törődést.

Miután apu meg anyu boldogan hátradőlt a kanapén, nyugodtak hisz a lányunkon ott a tisztaság gyűrű, nem érheti baj. Addig egy szorgalmas fiú épp vazelin használatával segíti át lányukat egy krízisponton, mivel barátnői tetoválását, vagyis az Exit Only feliratot semmibe vette, ezért alapos beöntés után már új bejárat nyílik meg.

Most, hogy a prüdéria minden színében megbotránkoztak páran, akkor folytassuk ennek megfelelően. A következő klipben szereplő két leányka beteg módon poénkodva mutatja be ezt a különleges életstílust, amivel szüzességük megmaradhat. Erős idegzetű nézőinknek ajánlom, és aki picit tud angolul.

A fenti zenés összeállításhoz csak annyit tennék hozzá, nem véletlen a sokszor emlegetett mondás:

„ A XXI. század pinája a segglyuk.”

Tettem egy kört, különböző amerikai fórumokon, ahol ezt a témát boncolgatják. Találtam köztük egy könnyekig ható gyönyörű történetet. Amit itt alább, el is olvashattok.

Biztos vagyok benne, hogy egy rakás "első alkalom" történetet olvastok, de nagyon izgatott vagyok az enyémmel kapcsolatban, és úgy gondolom, ti ideálisak lennétek, hogy megosszam veletek!

Amikor 15 voltam vettem magamnak egy tisztaság gyűrűt, és esküt tettem a házasság előtti szex ellen. Ezt tanította helyesnek mind az egyház, mind a nagyon keresztény anyám. Szűznek lenni a nászéjszakán a legnagyobb ajándék, amit adhatsz a férjednek.

Miután elkezdtem a főiskolát rájöttem, hogy nem szexelni a házasságig egy kicsit nevetséges és ésszerűtlen. Talán az orális szex lehet egy lehetőség (bár ekkor soha nem jutottam tovább egy srác megcsókolásánál), de úgy gondoltam a vaginális szüzességem továbbra is megőrzöm a nászéjszakára, hogy különlegessé tegyem azt.

Aztán (mikor 20 voltam), megismertem ezt a nagyszerű srácot, aki mellett jól éreztem magam, és megbíztam benne, mikor azt mondta, nem fogja erőltetni a szexet. Lassan arra bátorított, hogy új dolgokat fedezzek fel. Ő volt az első, aki előtt levettem a felsőm, aki megujjazott, akivel először megtapasztaltam az orális szexet. Mellette jöttem rá, hogy a szexnek nem feltétlenül kell közösülésnek lennie ahhoz, hogy tartalmas legyen.

Elutaztam hozzá ezen a hétvégén. Miután annyi mindent megosztottunk egymással, és olyan közel éreztem magamhoz, elhatároztam, hogy meg akarom tapasztalni vele a következő lépést is. Péntek este először szeretkeztünk. Fantasztikus volt. Az időzítés tökéletes volt, és éreztem, hogy készen állok. Este újra csináltuk, és a hétvégén még négyszer, és mind nagyszerű volt. Boldog vagyok, hogy úgy döntöttem nem ragaszkodom ahhoz, amit fontosnak tartottam a múltban. Nem érzek szégyent, vagy megbánást, és alig várom, hogy újra láthassam, és újra szeretkezhessünk!

Utóirat: Hogy néhány kérdést megválaszoljak, hónapokkal előtte eldöntöttem, hogy készen állok, és le akarok vele feküdni, és akkor levettem a gyűrűt. Semmi drámai, csak, mint a személyes döntésem szimbóluma. Elkezdtem fogamzásgátlót szedni, hogy készen álljak erre az útra. Emellett minden alkalommal használtunk óvszert, szóval biztonságos volt a szex.

http://www.reddit.com/r/sex/comments/vpdex/after_wearing_a_purity_ring_for_five_years_i_had/

Szóval sok lánynak nem sikerül valahogy ez a fogadalom. Azok a fránya szabályok, borul az egész, amikor beköszönt a szerelem. A boldog gyerekkorban még nem riogatta őket az „egyszemű”.

Pár éve még az RTL egyik reggeli műsorában meghívott két tinisztárt (akkori S.P.-t és Lolát, tök mindegy), hogy mi a véleményük arról, ha ez a szokás begyűrűzne Magyarországra is.

Már most is több mint gondolnánk az egy főre jutó anális behatolások száma, hát még, ha mi is átvesszük. Legyünk őszinték, kis országunkban elég sokan keresik a kiskapukat. Ettől függetlenül generálhatunk magunknak még egy problémaforrást.

Ha átmegyek csapnivaló iskolapszichológusba, akkor azt mondom, hogy gyűrű nélkül is lehet szabályozni a szexuális életet a kezdeti időszakban, ha megfelelő a kommunikáció a gyermek és szülő között. Nem kell gyűrű. Életfelfogás és neveltetés kérdése az egész.

Másrészt szép új világ is kezdődhet, bár a házassági gyűrűt is jó lenne komolyabban venni, talán akkor...  Ameddig ez nem teljesül, addig megint csak a nemesfém megmunkálásával bíbelődő szakmunkások, valamint a rendezvényszervezők kereshetik rommá magukat a bál köré épített brand kapcsán. Nos, mi legyen? 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemtulzok.blog.hu/api/trackback/id/tr177284347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Öregmaci Pet 2015.03.26. 00:49:24

Ha nem szólok hozzá, megpukkadok. Az anális dugás már elég régi szokás, például a görög kancsók, csöbrök díszítésén is szerepelnek ilyen jelenetek, de a középkorban is dívott, például a nemi betegségek elkerülése érdekében a férfiak ezt a megoldást preferálták, és akkor is, ha ők voltak nemi betegek. Másfelől, bár nem vagyok nőgyógyász, mintha volna olyan megoldás is, miszerint a szüzesség néhány öltéssel helyreállítható. Egyébiránt, ha nő lennék, nem hagynám magam, mert tönkre mehetnek a záróizmaim, és kakiszagú lennék állandóan, mint férfi meg nem csinálnám/om, mert félnék, hogy kárt teszek a hölgyben. Hogy azután Áámerikában valamelyik idióta mit talált ki (már megint) az más kérdés, de egy közvéleménykutatás szerint (Newsweek, 2012 vagy 2013 a helyi hölgyek utazás esetén a második legfontosabb tárgyként a fogkefe után a vibrátorukat nem hagynák otthon. Egyebet a magam mentésére felhozni nem tudok.

szbszig 2015.03.26. 05:59:04

Nem akartam pornót nézni, de ez mi volt?...

szabadság elvtársak! 2015.03.26. 06:26:05

Az ember rosszabb az állatnál. Beteg elmék .Hogy hová juthat még, nem tudom,de ami perverziót meg lehet tenni, azt az ember már megtette. Ilyen erkölcsi fertő talán Szodoma és Gomora idejében volt. Ez már nem normális, mindent ideértve, a gyerekekkel szembeni erőszakot, stb.

Alick 2015.03.26. 07:14:00

Anális gyakorlatozás -> buziképző

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.03.26. 07:38:41

Szerintem a posztoló életében egyszer jól seggbe rakathatná magát, csakhogy képben legyen arról, amiről posztol.

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.03.26. 07:48:01

@Öregmaci Pet:

"Hogy azután Áámerikában valamelyik idióta mit talált ki (már megint) az más kérdés,"

A poszt háttere eléggé egyértelmű:

1. Az USA-ban ez a szüzességi fogadalmas ügy arra épül, hogy a keresztény vallás valamelyik ágához tartozó közösségek lánykái VALLÁSOS meggyőződésük miatt tesznek fogadalmat és húzzák fel a gyűrűt.

2. Mint tudjuk, van egy másikféle "vallás", ami minden lehetséges módon és fórumon üldözi, irtja, gúnyolja a kereszténység mindenféle megyilvánulását, és habzó szájjal hányja a vért attól, ha valahol a keresztény hit megerősödését látja.

3. Nos, ezek a "körök" - akik egyébként nagy befolyással vannak a médiára - kezdték el terjeszteni azt, hogy a keresztény vallás tanításai miatt a házasságkötés előtti önmegtartóztatást választó lányok valójában nem erkölcsös életű fiatal nők, hanem seggbekúratós szopóskurvák.

Ennyi a poszt háttere dióhéjban.

Netuddki. 2015.03.26. 08:10:48

Miért kell minden szart címlapra rakni?

Szakyster 2015.03.26. 08:52:11

@beszélő majom: Nyilván, csak ez lehet :) Egyáltalán nem az, hogy a fiatalok szeretnek dugni :).

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.03.26. 09:04:51

@Szakyster:

Nézd meg például az amish közösségeket - csak hogy egy közismert példát írjak a szigorú vallási elvek mentén SIKERESEN szerveződő közösségekre.

Másrészt meg nem "a fiatalok" szeretnek dugni. A fiatal férfiak szeretnek dugni, a fiatal nők meg nem.

Tudod, a nőknél általában kb. 10%-nyi a hormonális alapú dugáskényszer a férfiakhoz képest. A fiatal lányoknál meg még annyi se, mert a fiatal lányok nem dugni szeretnek, hanem ábrándozni szeretnek.

Csak a nyugati mocsokmédia sugallja azt a képet, hogy 12 éves kora felett minden emberi lénynek dugnia KELL, és állandóan a dugás körül kell, hogy kattogjon az agya, és aki nem áll be a sorba, az szánni való lelki beteg.

inkvisitor 2015.03.26. 09:28:46

Azért akik ráveszik a lányukat ilyen fogadalmakra, azok nem gondolnak bele, hogy a szűzen férjhez menni szokás akkor volt igazán elterjedt, amikor a lányok 17-18 évesen házasodtak. Ma ez a kor inkáb 25-35 év, márpedig a szexmentességnek biológiai mellékhatásai is vannak.

randomuser1 2015.03.26. 09:32:42

újra kéne definiálni a lányos apák nevelési elveit oszt a probléma mexűnik magától.
javaslatot teszek az alternatív "mindighúzokgumitházasságelöttiszexnél" gyűrük terjesztésére.

Szakyster 2015.03.26. 10:05:17

@Emmanuel Goldstein: +1, bár manapság a házasodni sem házasodik mindenki, csak összeállnak, mint a lovak, ahogy beszélő majom mondaná.

Barnalány 2015.03.26. 10:26:43

@beszélő majom: Amit leírsz (a szexet csak a fiúk akarják, a lányok nem), abból logikusan az következne, hogy a szüzesség-elvételek túlnyomó többsége valójában lelki terrorral kombinált nemi erőszak.
Ennek alapján pedig gyakorlatilag minden ebben résztvevő fiút hosszú évekre le kellene sittelni.

Majom, nekem mindig is volt egy erős gyanúm, hogy te nem lehetsz épelméjű, de ezzel a kommenteddel már a bizonyítékot is megadta erre!:)

Dr.Démonmac1 2015.03.26. 10:27:41

Jó volt a cikk, köszi.
Aztán elolvastam a hozzászólásokat, hát igen, kissé maradiak néhányan.
De mivel a lelki társaimat úgysem innen fogom választani..:D

Barnalány 2015.03.26. 10:29:03

A poszthoz: Semmilyen adekvát érv nem szól az ellen, hogy akinek ez örömet okoz, az miért ne élhetne anális szexet is, akár a hüvelyivel párhuzamosan, akár a helyett. Ha normálisan csinálják, akkor még igen hosszú távon sincs semmiféle, a városi legendákban emlegetett károsító hatása.

randomuser1 2015.03.26. 10:30:33

@Szakyster: én még annyir ase tartom fontosnak a házasságot, mert nem attól lesz a gyerek és nem a papírtól nevelődik fel hanem a közös elhatározástól és munkától, ez csak arra jó, h az állam könnyebben tudja behajtani rajtad a kintélvőségeket ha úgy alakul...

randomuser1 2015.03.26. 10:35:50

@Barnalány: "örömet okoz" bár tom, h eléggé elterjedt nyelvi pongyolaság, de nem hagynám ki a lehetőséget, hogy ebben a konkrét esetben belelássam azt a stilisztikai mellékjelentését, amit hordoz.
t.i az állandósult szókapcsolat normativ verziói:
örömet szerez
fájdalmat OKOZ
bocs :)

Szakyster 2015.03.26. 10:44:33

@Emmanuel Goldstein: Én teljes mértékben elfogadom a te álláspontodat, de számomra az esküvő nem papír, nem az állam felé tett nyilatkozat, hanem egy Eskü (így nagybetűvel) amit a szeretteim előtt teszek a páromnak. És bár semmi bejom nincs azzal, ha valaki nem így gondolja, számomra ez fontos volt.

Vipera01 2015.03.26. 10:45:45

OSTOBASÁG!

Az, hogy megőrizzük magunkat a házasságig, az nem azt jelenti, hogy vaginálisan nem közösülünk de análisan meg orálisan igen, hanem hogy csak csókolózunk! Se petting, se semmi más!

batyut seggbebasszák a gumibottal (törölt) 2015.03.26. 10:47:54

Batyu, birca meg a beszélő majom is úgy szereti.

randomuser1 2015.03.26. 10:48:06

@Szakyster: ez így van jól, ha mindenki egyformán gondolkozna, nem kéne ennyi emberpéldány a földre!

bbwd 2015.03.26. 11:00:40

teljesen értelmetlen poszt, egyetlen jellemzője, hogy idiótának tartja azokat, akik nem dugnak/dugatják magukat seggbe

[c] 2015.03.26. 11:05:44

@beszélő majom: Na de ki beszél itt szexelő 12 évesekről?
"Fogadalmat" talán ebben a korban "tesznek" sokan - azért teszem idézőjelbe, mert halványlila gőzük sincs arról, mit is fogadnak meg, hiszen gyerekek -, de a (szó szerint) feszítő ellentmondás a korábban megfogadottak és az ébredező testi vágyak között később jön.
"Tudod, a nőknél általában kb. 10%-nyi a hormonális alapú dugáskényszer a férfiakhoz képest."
Ezt honnan veszed?
Namármost, tekintve, hogy manapság nem 16 évesen házasodnak az emberek, a fent említett időszak elég sokáig tarthat, ergo nem csak tizenpár éveseket - akik szerinted csak ábrándoznak - érint, hanem huszonéveseket is akár, ha kellően befolyásolhatók.

randomuser1 2015.03.26. 11:09:39

@bbwd: tuti te olvasol rosszul, mert a poszt lényege, hogy egyesek inkább álszent módon seggbedugatják szemük fényét mint hogy szembenézzenek azzal a rettenetes reáliával, hogy ma, a különböző és könnyen hozzáférhető fiogamzásgátlók világában a biblia átok nem annyira igaz már, nemszűzlányok is simán férjhezmehetnek, legfeljebb a kecskében kifejezett forgalmi érétkük csökken, de ehhoz még a kertesházas környéken lakó apák se ragaszkodnak már annyira.
hiába, na változnak az idők, változnak a divatok.

Vipera01 2015.03.26. 11:13:10

@Szakyster: Igen. Mégegyszer: ennek a fogadalomnak az a lényege, hogy puritánok és tiszták maradunk a házasságig, semmilyen szexuális tevékenységet (még ha csak verbális is) nem végzünk egymással!

Keresztényként azt tudom mondani, hogy a csók még belefér, de a petting már nem.

randomuser1 2015.03.26. 11:15:58

@Vipera01: és mi van a szabad akarattal?

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.03.26. 11:16:32

@Barnalány:

"Amit leírsz (a szexet csak a fiúk akarják, a lányok nem), abból logikusan az következne, hogy a szüzesség-elvételek túlnyomó többsége valójában lelki terrorral kombinált nemi erőszak."

A nők nem a lehető leggyakoribb szexuális aktust igénylik, hanem EGY fix és megbízható partnert, akitől gyerekük lesz, és aki egy életen át vállalja és teljesíti a gyerekek felnevelésével járó kötelezettségeket - mindezt a társadalom által szabályozott keretek között.

Az csak a nyugati mocsokmédia manipulációja, hogy úgy állítják be a nőket, mintha állandóan csak a dugás járna az eszükben.

A nőkben dolgozó szexuális drive ereje kb a 10%-a lehet annak, mint ami a férfiakban dolgozik.

Szakyster 2015.03.26. 11:26:03

@Vipera01: Okés, mi a véleményed az önkielégítésről?
Illetve közben szabad ábrándozni az aktuális párról?

randomuser1 2015.03.26. 11:27:17

@beszélő majom: nekem votl olyan csajom akinek jobbna keleltt mint nekem, de biztos mi ketten voltunk hibás példányok,ha azt mondod, a szexuális vágy nemenként konstans és nem mutat akkora szórást :)

randomuser1 2015.03.26. 11:29:03

@Szakyster: onán is kapott rendesen a megszakított közösülésért, szal azt mondanám, egy spontán magömlés is gyehennadíjas...

zuulululu 2015.03.26. 11:33:04

@beszélő majom:
"A nőkben dolgozó szexuális drive ereje kb a 10%-a lehet annak, mint ami a férfiakban dolgozik. "

HULYESEG.
Attol mert ezzel szivat a csajod meg nem igy van :D

Birodalmi Kéregető 2015.03.26. 11:34:35

@beszélő majom: Abban alapvetően egyetértek veled, hogy ennek egy része médiamanipuláció, de.

"A nőkben dolgozó szexuális drive ereje kb a 10%-a lehet annak, mint ami a férfiakban dolgozik. "

Haha. Ébresztő!

therationalmale.com/

A nőkben van drive a szexre, csak legföljebb nem veled. Igaz, a fönti site erősen Amerika-központú, de nem kell aggódni, fogják ezt a kulturális jelenséget is "exportálni". Röviden: szépen kitombolják magukat azokban az években, amikor szexuálisan legvonzóbbak, majd keresnek egy kevésbé szexi, de megbízható és jól kereső férfit ahhoz, hogy eltartsa őket, akivel már lehet családot alapítani. Van a site-on pár történet (illetve hivatkozás reddites fórumokra), ahol főiskolán szanaszét baszó nőkről kiderült később ez. Az akkori férj, aki a vad szexből alig kapott, nem volt boldog.

A jelen cikk által tárgyalt jelenség ennek a folyamatnak egy vetülete.

[c] 2015.03.26. 11:41:24

@beszélő majom: "A nőkben dolgozó szexuális drive ereje kb a 10%-a lehet annak, mint ami a férfiakban dolgozik."
Jól van, ezt már leírtad párszor, de hol a tudományos levezetés?

randomuser1 2015.03.26. 11:42:24

@Birodalmi Kéregető: ilyet nem fognak exportálni azon egyszerű ok folytán, hogy ez bevett gyakorlat az egész civuilizált européer világban, elgfeljebb egyes(megbízható és jól kereső) férfiegyedek a saját törékeny lelkibékéjük érdekében nem vesznek erről tudomást :)

[c] 2015.03.26. 11:44:45

@beszélő majom: "A nők nem a lehető leggyakoribb szexuális aktust igénylik, hanem EGY fix és megbízható partnert, akitől gyerekük lesz..."
Erről azért nem ártana néhány nőt is megkérdezni. De az a helyzet, hogy tudományos alapon is szét lehet szedni ezt az állítást. (No persze, nem figyelmen kívül hagyva, hogy emberek vagyunk, nem ösztönállatok, de akkor is tudni kell róla: az ösztöneink nem egészen arra sarkallnak, amit te állítasz.)

Öregmaci Pet 2015.03.26. 11:48:45

@Öregmaci Pet: Kaptam választ Beszélő Majom-tól, aminek nagyon örülök, mert én is válaszolhatok. Akkor most az van, hogy mán megin' a libsik keverik a szart, és ők mondják azokról a szegény keresztény lányokról, hogy valójában análprofik, meg orális, meg minden. Na most én libsi vagyok és nem terjesztek semmit, még náthát sem. Azt nem gondolom, hogy a szüzességi fogadalmat tevő és azt megtartó lányok szűzkurvák lennének, de azt gondolom, hogy ők is húsból-vérből vannak. Hirtelen Clinton elnök jut az eszembe, aki leoráltatta magát Monika Lewinskivel, azt sem nehéz kitalálni, hogy miért. Különben Lewinski kisasszony most tartott előadást a TED-en, hogy vele mennyire elbánt a média. Lényeg a lényeg, szerintem a libsik nem terjesztenek semmi ilyet (orál-anál), hacsak nem azt, hogy a moszkvai metró alá van aknázva, és a szabadkőművesek akármikor felrobbanthatják az orosz fővárost.

Cpeti123456 2015.03.26. 11:54:50

Nos egynémely volt barátnőm bioszexet élt... s szerintem nem is változott azóta se semmi náluk...
Tehát igaza van a hozzászólónak abban, hogy nem biztos, hogy a nők csak apukát keresnek a stabilitással együtt. Fix, megbízható pénztárca igen, de ez már egy másik téma...

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.03.26. 12:30:54

@zuulululu:

Szerintem kérdezd meg a kislányodat, ha van, akarja-e, hogy 14-15 éves korától basznia kelljen.

Utána kérdezd meg azt is, hogy akarná-e seggbe.

[c] 2015.03.26. 12:35:47

@beszélő majom: Az előbb még nőkről volt szó. Abból, hogy egy tizenéves lányban (még) ritkán erős a drive, hogy jön ki a 10% a teljes női nemre vonatkoztatva?

Fotelrocker2 · http://budapest.blog.hu 2015.03.26. 12:57:19

Magyarul mikor tanul meg a kedves blogger?

sas70 2015.03.26. 14:36:25

Ha még valakinek nem lett volna világos, a tinik szexelnek. Ha jól emlékszem olyan 13-14 éves koruk körül történik a szüzesség elvesztése. Persze, mint a cikk is mutatja, az ilyen bigott vallásos, prűd hülyeségek ezen nem segítenek, hanem még rontanak is a helyzeten. A korrekt szexuális felvilágosítást nem váltja ki egy ilyen hülye szertartás, mert ez csak arra jó, hogy a szülő eltolja magától ennek felelősségét. Amerikában dollár milliókat öltek ebbe a hülye szüzességi kampányba és az eredménye egy nagy semmi lett. Semennyivel nem csökkent, a fiatalkori terhességek és terhességmegszakítások száma. Ráadásul az elégtelen felvilágosításnak is köszönhető, hogy a tinik kevésbé védekeznek mind a nem kívánt terhesség, mind a nemi betegségekkel szemben.
Ez persze nálunk is probléma és köszönhető a vallásos álszentségbe burkolózó politikai vezetésnek, nem csökkent a művi terhességmegszakítások száma. Sajnos az óvszerhasználat pont abban a korban nem divatos, amikor meg kellene tanulni a biztonságos szexet, mert eső után, már lófaszt sem ér az esőkabát!

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.03.26. 16:24:00

@sas70:

" Ha jól emlékszem olyan 13-14 éves koruk körül történik a szüzesség elvesztése. "

A prolik kölykeiről beszélsz, akiket az utca meg a dílerek nevelnek.

sas70 2015.03.26. 17:54:06

@beszélő majom: Az átlagról beszéltem, olvass utána!

[c] 2015.03.26. 20:00:42

@sas70: Egyetértek.

"Akkor fogadta el a parlament a Nemzeti Alaptantervet, amiben benne volt, hogy az iskola feladata felkészíteni a szexuális és a családi életre a gyerekeket. Ahogy Angliában 1982-től van ilyen tantárgy az iskolában, hogy felkészülés a családi életre, akkor ezt most itt is megcsinálhatjuk.
(...)
Angliában az egyházi iskolában nem vezették be ezt az órát. Ezekben az iskolában négyszer gyakoribb volt az abortusz tizenéves korban! És az AIDS is gyakrabban fordult elő. Viszont egy év két hónappal később kezdték a szexet azokban az iskolákban, ahol ez a felvilágosítás megtörtént.
(...)
Na de később a terület átkerült a szociális minisztériumhoz, ott a miniszter Harrach Péter volt, neki is előadtam azt, amit most önnek.
Megmutattam a tankönyvet, erre Harrach Péter elkezdett velem kiabálni, hogy mi megrontjuk a fiatalságot, hogy képzeljük mi azt, hogy szexről meg óvszerről beszélünk a tizenéveseknek."

www.szeretlekmagyarorszag.hu/katasztrofalis-a-tudatlansag-a-szex-es-a-gyerekvallalas-teren/

Azt meg, aki a tizenpáréves lányára ráerőszakolja a purity ringet, pofáncsapnám péklaáttal.

sas70 2015.03.27. 08:32:14

@[c]: Na ja! Sajnos ismerem a történetet és mélységesen felháborítónak tartom, hogy a politikusok úgy okoznak károkat, hogy még csak nem is fogják fel, hogy mit tesznek.

Vipera01 2015.03.27. 13:19:03

@Emmanuel Goldstein: a szabad akarattal az van, hogy azt teszünk, amit akarunk. Elveszíthetjük a szüzességünket házasság előtt. Dughatunk agyba-főbe, ahogy csak kedvünk tartja.
Csupán:
1. Annak meglesz a maga a következménye (szégyenérzet, későbbi szexuális problémák pl. nehéz kielégülés, kellemetlenség amikor pl. a házastársunkkal sétálva találkozunk egy korábbi szexpartnerrel)
2. Azokon az együttléteken nem lesz Isten áldása. Isten csak a (heteroszexuális) házasságon belüli együttlétet áldja meg.

Vipera01 2015.03.27. 13:25:59

@Szakyster: egy blogon találtam ezt, onnan idézek:
" Egy férfi nem lehet ura a maga testének, csak a felesége, sem egy nő nem lehet ura a maga testének, csak a férje. Magyarán, mivel Isten által a házasság az egyetlen legitim szexualitás, ezért egy férfit csak a felesége elégíthet ki, és egy nőt csak a férje elégíthet ki, senki más, de még ő magát sem.
1Korinthus 7:4-ben van erre utalás"
A maszturbálás helytelen dolog, bár tény, hogy sok keresztény is csinálja.

Szakyster 2015.03.27. 13:55:42

@Vipera01: Köszi. Próbálok rájönni, hogy ez a Purity Ring csak kicsit marhaság, vagy teljes ostobaság.

randomuser1 2015.03.27. 15:12:55

@Vipera01: nem erre gondoltam, hanem a másik szabad akaratának ilyetén való durva, mondhatni despotikus eszközökkel való befolyásolása, keresztényi-e? jézus nevelne-e így ma?
aligha :)

Vipera01 2015.03.27. 16:41:40

@Szakyster: Kicsit marhaság, mert szimbólumnak jó, de nem ezen múlik. Én egy baptista gyülekezetbe járok. A lányok nem egy gyűrű miatt őrzik meg a szüzességüket, hanem mert átadták az életüket Krisztusnak, és maguktól nem szexelnek házasság előtt. A hapsik sem.

Szakyster 2015.03.27. 18:05:59

@Vipera01: Az egy dolog, az ő döntésük, ezt el tudom fogadni (jónak nem tartom, de ez legyen az én bajom). De ez a megbélyegzéses gyűrű más történet.

Yumurdzsak 2015.06.25. 15:28:40

@Vipera01: na és az a legjobb rész, amikor x év járás után végre összeházasodnak, aztán a nászéjszakán 10 mp után elsül a férj. na akkor lehet menni terápiára, de közben vasárnaponként mosolyogni, h milyen szépen élünk. retenet belegondolni, h a 21. században Közép-Európában ilyen hazugzásban, képmutatásban lehet tartani embereket. az apácák tesznek fogadalmat jézusnak, persze aztán bent megy a lezbizés.

lehet,h a média meg azt sugározza, h minden nő dugjon, de a nőkbe még mindig az van beépülve,h juj ha első randin lefekszem a sráccal, akkor ribanc vagyok. és mi van az arany középúttal???
süti beállítások módosítása