Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

NEM TÚLZOK

NEM TÚLZOK

Társkereső csajok bemutatkozása

Akció - reakció

2018. május 26. - Joey Jones

Korunk egyik nagy biznisze még mindig a társkereső oldalak üzemeltetése. Jó múltkorában is belefutottam egy hirdetésként felbukkanó oldalba, aminek az elnevezésén először a legmocskosabb módon felröhögtem: szénakazal?

Először nem tudtam, mi ez? Vidéki, mezőgazdasági munkából élők párkeresője, vagy mi? Nem sokkal később enyhe szégyenérzettel adatlapok nézelődése közepette megállapítottam, hogy tényleg normális párkapcsolatra vágyó csajok keresgélnek. (Tudom, mindenki azt akar… kivéve, aki csak tinderezik.)

Itt még a klasszik formanyomtatványok szerint szűrhetnek. Tudod: milyen magas legyen a fickó, szőke, vagy barna, tetkó, nem tetkó, csillagjegyek és bármi más megbotránkoztatásra okot adó egyéb klisé leírva, stb. A kedvenceim, amikor kilóra belövik: Nah ez a csávó, ha nem 80 kiló szóba se állok vele! Sopánkodva nézhetik a véznább srácok: Picsába, itt nem ütöm meg lécet. (Ne aggódjá' csak toljad a szénhidrátot bázzeg’…)
Szóval nem az egyszerűsített forma szerinti fotók jobbra, illetve balra húzásával barangolhatunk a húspiacon.
animal-brunette-classy-dog.jpg
Gyorsan a lényegre térek. Összeszedtem pár bemutatkozást, ami nem 1 mondat és nem is sablonos. Igazából random kattintgattam és aki szimpatikus volt annak  belenéztem adatlapjába. (Bízzatok bennem: nem bányarémek.) Jöjjenek tehát a szívhez szóló önpromózások és hozzá csapva a reakciók. Neveken azért változtattam, a tartalom maradt. Jó olvasgatást!

Anikó 30 éves budapesti társkereső bemutatkozása
Sziasztok!
Olyan férfit keresek aki nem ijed meg az elköteleződéstől. Én már házasságra és családra vágyom ha ez megijeszt téged és legszívesebben inkább az ellenkező irányba menekülnél akkor nem egymást keressük. Szóval olyanok levelét várom akik már megállapodnának de nem úgy, hogy évekig tengődünk egy kapcsolatban komolyabb elköteleződés nélkül. Csak akkor írj ha te is így gondolod!
U.i.: Nem vagyok előfizető az oldalon így nem tudok válaszolni

@nemtulzok: Egyből bele a közepébe. Jobb tisztázni az elején, hogy projektként kell kezelni a szerelmi életet és a házasságot. Hiányolom az időkorlátokat, hány hónap együttjárás után kell megkérni kezed stb. U.i.: Fizessé’ be zsetont, mert csődbe megy a cég.

Nóri 31 éves budapesti társkereső bemutatkozása
Sziasztok!
Írhatnék ide sok mindent. Idézetet, felsorolást, hogy milyen is vagyok, bár szerintem a szöveg másodlagos.
Általánosságban szeretek a barátaimmal lenni, egy finom bor vagy sör mellett megváltani a világot. Szeretek jókat enni, sütni-főzni. Szeretem az állatokat, a természetet, kirándulós típus vagyok. Egyszerre vagyok író és olvasó ember, valamint nagy filmnézős.
Imádom a sci-fit és a fantasyt, no meg, a rock zenét.
Tipikus Vízöntőként a végletek embere vagyok; jó a kanapén bújva filmet nézni, vagy egy koncerten tombolni.
Nem szeretnék már kalandozni, sem fejős tehenet ápolni. Ezeknek nem látom értelmét.
Elsőre ennyi elég. A többit majd rendezzük egymás közt.
Ha eddig eljutottál, és szimpatikusnak találsz, írj nekem.

@nemtulzok: Írhatnék ide sok mindent, de az idült alkoholista barátaid elfogadásán túl egyet nem értek, igen a fejőstehén ápolás. Most itt eleged lett a tehenészetet üzemeltető fiatal gazdákból, vagy szimplán aranyásó voltál?

Hanna 27 éves budapesti társkereső bemutatkozása
Sziasztok! Hanna vagyok és várom olyan férfiak jelentkezését, akik megismerkednének egy kedves, életvidám, értelmes táncoslánnyal (: Mivel elég sokan érdeklődnek, hogy valójában milyen tánc, elárulom: leginkább kortárs és klasszikus balett. Így sajnálom, de ki kell, hogy ábrándítsam azokat, akik - gyakran bunkó módon - az erotikusabb, éjszakai vonalra asszociálnak és már egyből a tarifámról kérdezősködnek...

@nemtulzok: Öhh, nézd Hanna! Férfitársaim nevében is sajnálom, hogy csak az alpáriskodók tudnak neked írni. Kívánatos vagy és ahogy meglátják a táncoslányt leírva csak egy forró lapdance-re tudnak gondolni. Ne sértődj meg a tarifán, határozz meg egység árat, köszi! ;)

Lara 23 éves komádi társkereső bemutatkozása
Talán csak egy lányt. Talán A lányt. Talán egy barátot. Talán egy régi szerelmet. Talán a múltat. A jelent... Vagy esetleg a jövőt. Esetleg a szerelmet. Talán egy ismerős figurát. Talán a legnagyobb ellenséget. Talán azt, akit csak gyűlölni tudsz. Vagy, akivel a legjobban szórakozol. Talán azt, akit a legjobban szeretsz. Azt, aki fájdalmat okozott neked. Azt, aki mindig melletted van. Azt, aki nem szeretett. Lehet, hogy egy komoly nőt. Vagy csak egy szeleburdi kislányt.
Mindenkinek mást jelentek.

@nemtulzok: Lara! Nőjél már fel, bazdmeg! Sugárzik a bizonytalanság a soraidból. Talán pénteken félrekúrok, talán agyadra megyek, talán berúgok. Megint egy hippi… faszom…

Dóra 29 éves bodajki társkereső bemutatkozása
Mókázásra kapható természet vagyok; a párommal alkotott hétköznapi interakciók is boldoggá tesznek. S inkább otthonténykedő, de ez nem egyenlő a redukált tudatállapottal; úgy érzem, tudnék életem végéig is újat tanulni, és olykor engem is elfog a kalandvágy.
Az élettérre van egy vesszőparipám - a "félvad romantika": temérdek zöld; buja, élettől nyüzsgő, tudatos kert; természetes csend. Jó érzés nyáron a saját gyümölcsöm szedni le a fáról, télen etetni a seregnyi madarat, tavasszal várni az első színeket, ősszel taposni a puha avart.
Fontos lehet, hogy szociálisan a megfigyelő-típus vagyok, egy kis gátlásossággal, viszont ennek az érzékenységnek létezik jó oldala is. :-) Kifejlődött a lelkiismeretem, nem köt gúzsba a birkaszellem, s hacsak a túlélési ösztön nem diktál mást, vezérelvként a megértésre törekszem. Velem a legnehezebb témákat is meg lehet beszélni; nem célom, hogy igazam legyen és nem elégít ki, ha enyém az utolsó szó.

@nemtulzok: Kedves, csendes introvertált lány keresi őt és zárkózottságát elfogadni képes párját. Ennyi a lényeg. Sok sikert.

Regina 31 éves székesfehérvári társkereső bemutatkozása
Kedves Olvasó!
Nálam a férfi ott kezdődik aki meglátja a munkát és nem csak foci-sör kombinációban képes gondolkodni. Határozott véleményem van mindenről és gyorsan hozok döntéseket. Nehezen bízom meg másokban ezért aki érdeklődést mutatna irányomba legyen hozzá kitartó.
Nekem nem okoz gondot ha kétkezű munkát kell végezni attól hogy valaki sokat tanult még járhat két lábbal a Földön.
A közeljövőben szeretnék gyerekeket.
Ha még ezután is van kedved ismerkedni írj nyugodtan levelet!

@nemtulzok: Ismét egy projektes csaj. Nah csávókáim, aki kellően képzett és jó problémamegoldó készséggel rendelkező papucs akar lenni, lehet beadni a jelentkezést. Óvszervásárlást be lehet fejezni!

Vanessza 28 éves szegedi társkereső bemutatkozása
Sziasztok.Komoly kapcsolatot keresek. Ha csak sexre vágysz neis irj. csak szegediek irjanak.Ha felkeltettem az érdeklödésed irj

@nemtulzok: Vanessa a sex is az élet velejárója, szerintem a segedi fiúk is seretik a sexet. Ne félj megmutatni bájaidat. A sex hasnos.

Kira 26 éves budapesti társkereső bemutatkozása
Egyelőre csak nézelődöm, beszélgetnék...ha úgy alakul, találkozásra is hajlandó vagyok. Nem tudom milyen kapcsolatot keresek. Ha meg van a megfelelő személy, akkor majd úgyis kialakul. :-) A levelekre sajnos nem tudok válaszolni...nem fizettem elő.

@nemtulzok: Kira láthatóan még szeretne tapasztalatokkal gyűjteni. Kiváló lehetőség uraim, aki nem akar még elköteleződni. Valaki most már utalhatna egy kis dellát, mert a társkereső oldal üzemeltetői nem jutnak el a kedvenc wellness hoteljükbe.

Enikő 27 éves szegedi társkereső bemutatkozása
Életvidám, fiatalnak már nem mondható pedagógus leányzó vagyok Szegedről. Céltudatos, kissé makacs tremészettel áldott meg a sors. Hibám van bőven...a kerek külső egy igen éles személyiséget takar. Mindenem az utazás, lehetőleg költséghatékonyan. Imádom a természetet, a filmeket és a szabadságot :-)

@nemtulzok: Kedves Enikő! A fiatalnak nem mondhatót a mai világban még a 40es szinglik se emlegetik, ne öregítsd magad. A szabadságot imádhatod biztos, amit a suli mentes 2,5 hónap jelent. Hidd el az olasz gyárakban dolgozó román vendégmunkások is megirigylik ezt, hisz nekik csak 1 hónap a vákáncá.

Liza 30 éves budapesti társkereső bemutatkozása
Néha naiv vagyok, gyerekes. Néha bölcs, érett, tapasztalt. Néha kislány, néha nő. Néha felhőtlenül vidám, néha végletekig szomorú. Néha a fekete tetszik, néha imádom a színeset. Néha megőrülök, aztán lehiggadok. Hibázok, tanulok. Újra hibázok, talpra állok. Minden ember máshogy lát: van akinek túl sok vagyok, van akinek kevés. Van akinek zárkózott, van akinek nyitott. Van akinek mogorva, van akinek kedves. De mindezek ellenére, vagy pont, hogy mindezektől: az vagyok, aki vagyok. És nem leszek más senki kedvéért, mert én így szeretek élni

@nemtulzok: Jól gondolod a „talán”-os csaj testvére lehet. Még egy hippi. Nah szóval, aki egy hangulatingadozással teli kislányra vágyakozik, ne habozzon!

Nóra 27 éves budapesti társkereső bemutatkozása
Megbízható - szórakoztató - intelligens - sportos férfit keresek (Budapest és környéke!), aki mellett egy nő nőnek érezheti magát. Jó pont, ha kompromisszum-képes vagy (netalán még utazni és élményeket gyűjteni is szeretsz, mint én)
30-37 éves korsztályt keresek, e fölött vagy alatt illetve fénykép nélkül kérlek ne írj!

@nemtulzok: Végre egy kellemes hangvételű sablonos. Nóra kihagyta, de segítek: az se baj, ha született kékvér vagy fiam, mivel szabadidőtökben nem szilvásváradi kirándulásos összebújások lesznek.

Vera 25 éves budapesti társkereső bemutatkozása
Sziasztok:-)
A sport az életem, mindig mozgok. Edző vagyok, azt csinálom amit szeretek :-)Barátságos, sokat beszélő, kicsit szétszórt és vicces vagyok. Imádom a természetet és az állatokat. Szeretek sétálni, jókat enni és sokat nevetni.
úszás#csoki#túrázás#olvasás#színház#tea#jóga#közösvacsi#film#kondi#strand#napsütés
Ismert mondás, hogy azért kell tudni az edzések során "meghalni", hogy a verseny ne fájjon.

@nemtulzok: Kedves Vera! A kicsit szétszórt remélem nem azt jelenti, hogy személyi edzőként késésekkel teli a napod és pácienseid számára sem tudsz komplex edzéstervet megfelelő időrendi sorrendben átadni. #fittgirl#lazy#sorry#iamlate#burn#die#burnout#foreveryoung#reload

Lilla 29 éves társkereső
Lilla adatlapját csak diplomás tagok láthatják.

@nemtulzok: Picsába…

Amanda 26 éves maroslelei társkereső bemutatkozása
Sziasztok!
Amanda vagyok, Világutazó fizikai és szellemi síkon egyaránt...
Érdekel minden ami, történelem, vallás, spiritualitás, ezotéria, asztrológia, kultúra...
A Buddhista tanok állnak hozzám közel, mindennapjaimat ebben az életfilozófiában élem.

@nemtulzok: Jól érzed, a világutazó rész következik. Ezt én úgy értelmezem, hogy gondolatban a sri lankai tengerparton szitálod ujjaiddal a homokot, fizikailag pedig a nagymarosi telken gyomlálod a kiskertet. Akár fordítva is igaz, Sri Lankán arra gondolsz, vajon mennyire lehet gazos a nagymarosi telek. Mindkét helyen hatalmába keríthet az abszolút zen életérzés és nyugodtság.

Hédi 20 éves szegedi társkereső bemutatkozása
Jobban preferálom a beszélgetést, mint ezt a bemutatkozást, mivel szerintem nem lehet így megismerni senkit sem, viszont állatbarátok előnyben! :-)

@nemtulzok: Az a helyzet, hogy bemutatkozást sokan nem szeretik, de szerves része egy beszélgetés nyitásához. Túl kell esni rajta, mint az anális szüzesség elvesztésén. Bocs, kicsit fura hasonlat, de érted a lényeget szerintem.

Babett 24 éves budapesti társkereső bemutatkozása
Roviden magamrol: Kozel 10 ev Angliaban toltott ido utan ujra hazai foldon jarok. Konkretabban Budapest belvarosaban, valahol a bulinegyed kozepen :-). Kulfoldon diplomaztam konyvelesi szakon.
Torteto vagyok nem erem be azzal amit eppen a sors elem sodor, mindig lehet jobb.
Elet vidam vagyok, konnyen ismerkedek, szeretek bulizni es baratokkal idot tolteni, kimozdulni a hazbol es sokat utazni, hiszen a vilag hatalmas, kar lenne barmibol is kimaradni.
Nehany "extra"(szamomra nem az de sok embernek az): tudok fozni es szeretek is :-) Nokedlit is tudok szaggatni, bar nem szoktam mivel nem szeretem, helyette lesz teszta vagy rizs. Sajnalom!

@nemtulzok: Ohh Babett! Nem is értem, hogy nem talál valaki egy rendes srácot a bulinegyed közepén az angol legénybúcsúk meleg ágyában? Értem én, mindig lehet jobb és neked a legjobb papucs jár ez kétségtelen. Ne bajlódj a főzéssel egy rendes kis kandúr azt is megcsinálja helyetted a legjobb konyhába, amíg te másnaposan fetrengsz a legjobb kanapédon.

Anita 32 éves budapesti társkereső bemutatkozása
Annyi ellentmondásosság lakik bennem, hogy néha már-már azt hiszem, ezért is vagyok annyira rakoncátlan. Ha csak egyféle lehetnék, feleannyi gondom se volna, de az élet feleolyan érdekes lenne csak.

@nemtulzok: Enyhe skizofrénia jeleit látom felfedezni. Hozzáértő szakemberek jelentkezzenek! Köszönöm.

Zsanett 20 éves békési társkereső bemutatkozása
Nagyon jók vagyunk abban, hogy készülődjünk élni, de nem vagyunk túl jók abban, hogy éljünk is. Tudjuk, hogyan áldozzunk 10 évet egy diploma megszerzésére, és hajlandóak vagyunk keményen dolgozni azért, hogy legyen állásunk, autónk, házunk, és így tovább. De nehezen emlékszünk arra, hogy a jelen pillanatban élünk, és ez az egyetlen pillanat, ami biztosan a miénk, hogy élhessünk..

@nemtulzok: Kedves Zsanett! A legjobb, amikor 20 évesen észreveszi valaki, hogy csak azt hisszük van időnk. Nincs véletlen egy Carpe Diem tetoválásod valamelyik testrészeden?

Kriszta 31 éves budapesti társkereső bemutatkozása
Szia,
Egy vidám, kedves és mosolygós húszas évei végét taposó szingli csaj vagyok. Energikus, de azért szeretem a lábamat is lóbálni. szeretek beszélgetni, jönni-menni, sétálni, kiülni, beülni. most nyáron nem vetem meg az olyan helyeket, mint pl. konzikert. ha vki ismeri jó, de nem kell… majdnemek után az egyértelműt keresem…”
Partneremre vonatkozó elképzeléseim Céltudatos, határozott, érzelmekben gazdag önmagára igényes , férfias FÉRFIT szeretnék-lehet, hogy ez már túl sok:-) Meglátjuk:-)

@nemtulzok: Kedves Kriszta! A szomorú hírem az, hogy a húszas éveket már eltapostad. A jó hírem az, hogy konzikert (bármi is legyen az) tele van férfias férfiakkal, ismerkedj ott, ne itt fáraszd a népet.

Szilvia 26 éves budapesti társkereső bemutatkozása
Sziasztok! Én a férfiak remalma vagyok.... Féltékeny típus vagyok néha, szeretek néha azt is ok nélkül hisztizni aztán bújni :), nem engedem magam becsapni, se atverni....
Amit talán szerettek az az h imádok konzolon játszani, focizni, rajzolni néha csöndben vagyok, igen tudok igazat adni nektek férfiaknak is :)
Tömören ennyi

@nemtulzok: Te legalább bevallod már az elején. Nem mondhatják később, hogy nem tudták, hogy ilyen hisztis picsa vagy. A konzolon játszás hatalmas sikert arat a tőled fiatalabbak körében is biztos, csak legyen két joystick, mert a csávókáim fognak helyetted raplizni. (Nem férek oda bázzeg’.)

Nikolett 30 éves pécsi társkereső bemutatkozása
Szeretném meg találni az igazit!
Sokat csalódtam már és kezdek elkeseredni kezdem úgy érezni h sokan csak kihasználnak , vagy csak magukba akarnak bolondítani és aztán jót röhögni
Szeretek sportolni, olvasni, szeretem a romantikus filmeket, imádok utazni megismerni a világot!

@nemtulzok: Nagyon sajnálom, hogy csalódtál és ráadásul nem is egyszer. Mély együttérzéssel tudatom, hogy nem aztán röhögnek, hanem már közben, ha látják, mennyire odavagy értük. Remélem sikerül leválogatni a sok gyökér közt az igazi lovagot.

Lili 29 éves budapesti társkereső bemutatkozása
Csak szex... VAGY?
Szeretem s fiatalabb fiúkat! ;)
Meg a kopasz sportos alkatot!
Magamról makd később...

@nemtulzok: Lili, lennél szíves kivenni a vibrátort, mert lássuk be, nem vagy még olyan rutinos, hogy aktív rezgő fokozat működése közben is képes legyél bemutatkozó szöveget írni. Kössz ;)
adorable-apple-cat-cats.jpg
Remélem senki lelkivilágába nem gázoltam bele. Nem kritizálás, hanem szórakoztatás volt a cél. Legközelebb a pasik bemutatkozó szövegeivel térek vissza hasonló „akció-reakció” kontextusban.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemtulzok.blog.hu/api/trackback/id/tr7413916358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Santer 2018.05.26. 20:24:29

a negyedik után legörgettem, hátha van még valami, aztán inkább átmentem a rosszlányokra.

Vállalkozz · http://szallashelyek-utazas.info 2018.05.27. 14:16:10

Ezt a cikket sem értem. Miről akart szólni? 19 éve figyelem a társkereső oldalak evolúcióját, kb. az vehető le, ami egész Európára átlagban igaz. Kihalás, kipusztulás, lepusztulás, hazudozás. Bulgária életszínvonala jól mutatja az ismerkedési kultúra szintjét. Kevés közösségi program, drogok, alkohol, dohányzás és mozgásszegény életmód. A mostani fiatalokban bízok, hiszen a mai 10-24 évesek még tehetnek egy jó jelenért (jövőért). Addig is tanuljunk és utazzunk többet!

VT 135 2018.07.03. 19:34:07

Javaslom a Szexrandi női rovatának tanulmányozását és bemutatását: 40 feletti, túlsúlyos, kép nélküli nők nagyfarkú, sportos, igényes (tudjuk, h ez $-t jelent) palikat keresnek. Szerintem biztosan találni is fognak, igaz, elég sok pénzbe kerül szerintem az ilyen szolgáltatás. :)
süti beállítások módosítása