Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

NEM TÚLZOK

NEM TÚLZOK

Aranyásó, vagy magas fenntartású nő? Vol 2.

Fogalmi tisztázások – az előző cikkből kihagyott részek

2018. március 23. - Joey Jones

A kapcsolódó sztereotípia:
 „Lapátoljál Sanyikám, mert úgy hallottam az a csaj S Mercitől alább nem aggya!” -  szól a népi bölcsesség egy műszakvezető szájából. 

Aranyásókról:
Sajnálatos tény, hogy annyi lóvés faszi nincs, amennyire igény lenne. Ezért aztán az adott település környékén, mintegy brazil szappanoperában kialakul egyfajta beltenyészet? (Nevezzük így.) Reprezentatív példa: Felcseperedik egy tündéri lányka és útjára indul. A tüzép tulajnak megvolt, az autókereskedőnek megvolt, nah azért csak-csak összejött a kínai piacos fiának is. Érted? És még az esti sikertelen vadászat végén a szórakozóhely egyik biztonsági őrének is letérdel. A felhőtlen szórakozás és fehérmájúság nem a legjobb cégér egy ilyen fő irányvonalba, hogy „majd eltart valaki”.

adriana-lima-beauty-body-celebrity.jpeg

Ezt az utat végigjárva, megtalálva a „földi paradicsomot”, a harmonikus kapcsolatot ígérő álompasit, majd reménykedve, hogy többi exből és szeretőkből hiányzik a dicsekvésért felelős gén (tehát nem híreszteli, hogy mélytorkozásban páratlanul ügyes vagy) végül csak sikerül a révbe érés.

A kiváló közösségi oldalaknak köszönhetően, madarat tolláról embert a barátairól feltételezéssel, hamar kiderülnek a cifrábbnál cifrább összefonódások, ki-kivel, hányszor, ő miért lájkolja minden képét, miért követi, persze csak haverok stb. stb. Elég fasza katyvasz tud kialakulni és végén, majdnem mindig a megoldás a tiszta lap. Nem ám külföldre költözés, az csak a legvégső esetben… új profil létrehozása.

Szokták mondani: „lezártam az életem azon szakaszát”. Tehát: törölt egy profilt a közösségi oldalról. A múltban elkövetett ballépéseket ma már ilyen egyszerű megsemmisíteni. „Én nem kavartam XY-nal, há’ ismerősöm?! Néézd má’ meg!” Ejjajj, csak ilyen finoman, nőiesen.

A média és egyéb cikkek azon lovagolnak, hogy a cél általában megfogni a pénzes csávót egy gyerekkel (ejtsd: teherbe vágják). Azt ugye tudjátok, hogy az élet nem egy meséskönyv. A lóvés adonisz tegyük fel egy gengszter. Rossz fiú kell, persze. Jól sikerült menet után pozitív terhességi teszt, de nagyon nem akar még apa lenni. Ne félj, ő fizeti és megvárja az abortusz végét, ott lesz a kórházi ágyadnál, amíg az altató utóhatásából feleszmélsz és közli veled, hogy első és utolsó eset volt ez. Álomból rémálom. Durva példa elhiszem, nem is ilyen jövőt szánok a csini kislányoknak, de a materialista életben kevés az érzelem.

Az én meglátásom, hogy nem feltétlen vágynak aranykalitkára a szétlájkolt fotókkal rendelkező csinos hölgyek. A fele csapat biztonságra vágyik a másik fele biztonságra és arra, hogy ne függjön senkitől. Ez utóbbi a lényeg szerintem. Mindkettőhöz zseton kell, aki mást mond az áltatja magát és másokat.

Miért nem kerültek be a fentiek az előző cikkbe?

Sok lett volna. (Valakinek még így is sok.) Ömlengésnek és személyeskedésnek tűnhetnek a fenti sorok, de szerintem minden községben van egy csaj, aki a tudtán kívül a falu legszebb lánya cím mellett a falu legnagyobb kurvája címre is hajt. Nagyon intelligensek és miközben ezt a posztot (vagy a korábbit) olvassák, akkor se esik le nekik, hogy róluk van szó.

Miért kell ezt a témát még boncolgatni?

A kereslet határozza meg a kínálatot. Kíváncsiak az emberek, de nem az unalmas jólét érdekli őket, hanem a pofára esések tömkelege, amit leginkább a youtube-on és egyéb videómegosztó portálon tevékenykedő csapatok, személyek próbálnak kiszolgálni különféle prank (ejtsd: átbaszós) videókkal. Ezek szereplői leginkább beavatott csajok, de elvétve akadnak tényleg idegen aranyásókat leszólító kölcsön Lambo-val feszítő hülyegyerekek is, akik a végén beszólnak, hogy „takaroggy’ aranyásó”. Bámulatos, nem?

A bejegyzés trackback címe:

https://nemtulzok.blog.hu/api/trackback/id/tr7813773842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása