Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

NEM TÚLZOK

NEM TÚLZOK

Kurváznál, vagy kitartanál egy aranyásót?

2015. június 24. - Joey Jones

Nagy dilemma. Amikor megemlítettem a törzsolvasóim körében, hogy készülne egy ilyen poszt. Az egyik tábor szerint erről nem kellene beszélni, mert a világ összes pénzét el tudná költeni egy csaj, akin nincs „zabla”. A másik tábor mondhatni, üdvrivalgással fogadta, hogy végre lesz egy kimutatásokkal teli provokatív poszt.

Ami leginkább inspirált a megírásában az a tengernyi hiszti a középkorú „jóképűnek mondott” és „humoros”, valamint „anyagi gondokkal nem küzdő” egyedülálló srácok picsogása. Erről hol a Velvet randiblogjában, hol a Csajok és pasik blogban olvashattam. Nem találnak megfelelő lányt, pedig velük semmi gond nincs, ők mindent beletesznek a kapcsolatba stb. stb. Tényleg mindent, esetleg tudják hol tart most a mérce? Megértő társra van szükségük, vagy csak ki akarnak elégülni egy héten kb. négyszer-ötször és kötöttségek nélkül élni?shopping_girlsss.jpgNyilván tisztában van azzal a delikvens, hogy mit vállalt, amikor kiveti, vagy kivethette a hálóját egy tündéri aranyásó lánykára. Gyors véget tud érni egy kapcsolat a rosszul felmért anyagi helyzet miatt, kereső és kínáló oldalon egyaránt. Az igényeit általában, akinek elég vastag bőr van a képén előre közli, vagy simán csak őszinte és az esetleges félreértések előtt jobb ezt tisztázni.

Olyan ez, mint egy állásinterjú, mond egy számot a pályázó, aztán ha a másik oldalon gondolkozás nélkül rábólintanak, akkor a fejét veri a falba: „A picsába, többet kellett volna mondanom!!” Bizony többet. :) A nagy átlag ezt a jelenséget nagyon-nagyon diszkréten kezeli és burkoltan megy végbe a fenti egyezkedés. Természetesen az igazi gentleman nem kérdez, nem számol, csak fizet, átutal, ajándékoz. (Tehát ők a potenciális és keresett hímek.) Udvarlás kezdeti időszakában, amúgy is virítani kell a srácoknak. Na, ezt a virítási időszakot megnyújtjuk, kb. 10 évre, utána hozzászoksz.

A számokkal már egy korábbi posztomban is hadi lábon álltunk, akkor a Lamborghini-k értékvesztésébe nem tudtak belenyugodni a kedves kommentelők. Most egy aranyásónak az alapkiadásait mutatom be, ami a legalja ettől garantálom csak több lesz. Nem szerepel benne a reggelizőpehely, vagy egyéb kaja, mert az már tényleg személyfüggő, sőt még a ruhák és kiegészítők sem. Ezzel szemben bemutatom azt a lehetőséget, amikor kötetlenül hivatásos csajokhoz eljár (ejtsd: kurvázik) az emberfia és mellette még fenntart egy régebbi , pl 2005-ös Ford Mustang-ot is. A kimutatás több megkérdezett hölgy és személyes tapasztalat alapján készült el.

Nézzük az aranyásók kiadásait, havi szinten:

aranyasok_kiadasai.jpg

Megcsillagozhatjuk a lakhatás lehetőségét, ami kisállat tartása (kutya, macska) miatt minimum 60 m2-es lakás fenntartását irányozza elő, ha budapesti kégliket nézünk, akkor annak dunai panorámásnak kell lennie, tehát nem szar környékre költöztetni a csajt. Ezek a fő szempontok és a mai árak szerint ez jó esetben 160.000 HUF plusz havi kiadást jelenthet még. Nah bumm, kibírod. A lényeg, hogy boldog legyen, nem?

A fent említett kiadásokat egy úriember nem tartja számon és nem is jegyzeteli, maximum áfás számlára kér mindent, még az óvszert is. (Vállalkozó srácok tudják miről beszélek.) Ennek ellenére sok férfitársam még mindig nem ismeri (vagy nem akarja felismerni direkt), milyen költségekkel jár, ha többre vágyik egy igazán gyönyörű és céltudatos nőnél, mint pár egyéjszakás kaland. Strigulának jó, ez tény.

Vegyük figyelembe a másik alternatívát a „szabad életet”, szintén egy hónapban:

szabad_elet_koltsegek.jpg

*Üzemanyag és gumi, valamint biztosítás. Átlagfogyasztás: 23L/100 km, 390 HUF benzinárral, havi 2000 megtett km-rel számolva. (Tehát nem kímélve, hanem ahogy kell rendesen rugatva, kanyarban kilinccsel előre.)hot-girl-ford-mustang-wallpaper.jpgMost jöhetne a gyógyszerreklámos szöveg, hogy: „ A kockázatok és mellékhatások tekintetében…”, de ezt most hagyjuk. A Mustang-ban még az a jó , hogy bármikor bepattanhatnak a kezdő aranyásók egy laza szopásra. Persze, én kérek elnézést! ;) (Lehetőleg élénk színű és V8 legyen a paripa, kb. mint itt lent.)red_mustang.jpg

Konzekvenciák levonása

Nyilván nem összegzés alapján fog választani valaki, hogy most több lett lakhatással együtt egy csaj költsége. Ezt mindenki szíve joga eldönteni, hogy lelkizni akar (tehát stabil társra van szüksége), vagy a szükségleteit kell kielégíteni és független szeretne maradni még 50 éves korában is. Az igazi spílerek, akik nem számolják a zsetont, ők az előbbi két táblázatot összevonják és úgy élvezik a életet. Ez lenne a normális. :)

Fel lehet háborodni egész nyugodtan a kiadások kapcsán. Félve megjegyezném, ha valakinek kialakult egy bizonyos életvitele, arról nem szívesen mond le. Ezt mindenkire értem, nemcsak az aranyásókra. Én sem adnám lentebb, valószínű Ti sem.

 Az Aranyásó tanfolyam 2. részében már említést tettem a pénzmágus férfiakról, akik ha nem látják az előrelépést a kapcsolatukban sem, akkor deficitesnek érzik azt is. Na, kérem, ha egy nő megszokott egy bizonyos színvonalat, amit vagy önerejéből, vagy támogatóval eddig tartott és esetleg szerelem miatt váltott és lefelé, akkor egy idő után ő is vesztesnek érzi magát. Azért mert már megtapasztalta, milyen a prémium szektorban figyelni és onnan választani. Pl.: „Jó ez a pasi az ágyban, meg ilyen figyelmes még senki nem volt velem, de a faszom ki van a buszbérlettel!”pezsgo.jpgÉrtitek? A kompromisszum készsége megvan, de a lemondásokat nehezen viseli, és ezt megérzed később Te is. Anyagias ribanc? Nem hinném. Elkapatott már inkább… Nem a bádogkanna fedeléből itta a vizet, mielőtt Téged megismert, hanem kóstolta már kristálypohárból a pezsgőt is.

Igen, valószínű az előző kandúr állított neked fel egy mércét, amit illendő tartanod, vagy megugranod. Ha te voltál az első, aki csúnya szófordulattal élve kiemelte a szürke életből, esetleg a nyomorból, akkor nem szóltam semmit. Ha nem, akkor gondolkozz, mielőtt életre szóló ajánlatot teszel neki!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemtulzok.blog.hu/api/trackback/id/tr927462072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gizmo26666 2015.06.24. 22:15:08

Ahogy látom ez a bejegyzés a gazdagisztán blogon is lehetne. Ha full extrás picsákat akarsz dugni, akkor inkább kurvázz, mert bár lehet velük villantani a haverok előtt, de az ilyen felszínes anyagias véglények hosszú távon úgy az agyadra mennek. Ha viszont nem, akkor veled van a baj

Dacia Dubstep 2015.06.24. 23:01:56

zsenniális poszt volt, mindenki bekaphatja mert ezek a konkrét számok

Eltévelyedés · http://gumimacik.blog.hu/ 2015.06.25. 07:02:29

Csak annyit tennék hozzá, hogy a Mustangban ott az a rohadt kardánalagút, és a pohártartó így igen körülményes dolog áthajolni az anyósülésről. Szóval Zsiráfok előnyben, de az meg szép szép, de otthonra nem kéne.

EeZ 2015.06.25. 08:07:29

Úgy látszik most már a "párkapcsolatok" is luxusnak számítanak, Informatikus vagyok, de az éttermi számlát se tudnám kifizetni.

Mit kell dolgozni, hogy így keressen az ember, mert szívesen eltűrném a havi félmilliós fizetést.

Vagy nekem át kéne mennem a túloldalra és eltartottnak lenni, bizonyos szolgáltatások fejében?

hátszelet 2015.06.25. 08:34:29

Röviden, azok a férfiak akik hajlandóak efféle nőkre ennyit költeni (tök mind1, hogy hivatásos vagy nem az csak jól szitált, gyönyörű, céltudatos nő) megérdemlik és tényleg ne nyafogjanak.

totalnick 2015.06.25. 08:59:55

akinek nagyon sok pénze van, azt ingyen szopják a kezdő "aranyásók". Sőt! A haverjaim azzal szórakoznak, hogy az aranyásó-jelölttel fizettetik ki az éttermet, mert a csaj annyira be van indulva, hogy önként nagyzol a pasi előtt. Aztán jókat nevetünk a 25-30-as - egyébként saját lábon álló - nőkön. A fix jólét belengetése olyan ezeknek, mint a pasiknak a tangabugyi. Húzod előttük a mézesmadzagot, és bármit megtesznek érte.. de sosem kapják meg.

A kurvázás viszont fix összeg, és jobbnál-jobb csajokkal van az ember. Mindig mással, így nehéz megunni. (egyébként őket is lazán föl lehet szedni, ha látják, hogy pénzes vagy, és onnantól ingyen dugod)
Egyszer beadtam az egyiknek, hogy 3-4 lakásom van, (fel is avattuk mindet --mert pont nálam volt a kulcs.. a haverjaim egyszerre utaztak el) és a kis prosti két hét múlva "megkérte a kezem" :-)
Na meg ugye ráálltunk a gumi nélküli dugásra.. Gondolom már gyereket is akart... de peche volt. (nem.. nem a Kovács Lázárról van szó, de ő is jól ráfaragott az utcán leszólított kislánnyal)

Ja igen:
az aranyásókkal is csak azért kacérkodik az ember, mert gumi nélkül lehet őket dugni, és kisebb a fertőzés veszélye. (bár nekem 15 év kurvázás után sincs semmi bajom)
Ugyanakkor a fenntartásuk jóeséllyel zéró lehet. De ha a pasi hülye, akkor a csillagos ég.. Egy haveromnak gyereke lett az egyiktől, és azóta a nő egész családja tapad, mint a pióca.

Az én megoldásom az volt, hogy pár milláért betársultam egy prostiközvetítő cégbe. Így a lányok ingyen jöttek. Ezek után persze már nem volt olyan érdekes a dolog, és visszatértem a hús-vér nők hajkurászásához.

totalnick 2015.06.25. 09:02:36

jav: a kovács lázáros mondatom egy bekezdéssel lejjebb akartam (rohadt tapipad bekavar írás közben)

Chiro71 2015.06.25. 09:21:18

Szerintem az a nő, akinek a kozmetika, a fodrász, műkörmös, szoli havonta kb. 80 ezerbe kerül, az eleve nem full extrás, hanem csak valami jó karban lévő öregedő hölgy. Az már ne az én bukszámból fedezze a költségeit, hanem örüljön a kellemes társaságomnak. Bár ez csak részletkérdés. Ami igazán szíven ütött, az a kocsi fenntartási költsége. Most komolyan: normális ember rákölt egy szaros pléhkasztnira havi negyedmilliót? Jó, én havi saját járgánnyal (bicaj) havi 300-400 km-nél többet nem közlekedem, mivel nem vagyok porszívóügynök, a hosszabb utakra meg sofőr szállítja a seggemet.

Pinabubus 2015.06.25. 09:22:45

Nincs itt semmi dilemma!
A kurvázás lényegesen olcsóbb, mint feleséget tartani.
A szabadság érzése pedig pénzben kifejezhetetlen.

2015.06.25. 09:35:16

Micsoda baromság ez.. A kurvázós változathoz miért kell Ford Mustang, meg golf meg akármi? Ennyi erővel az aranyásósba is belelehet számolni, a kettőnek semmi köze egymáshoz.

A kurvázás sokkal jobban megéri, már csak azért is mert a szex közötti időkben nem kell hallgatni a hülyeségeit, ráadásul változatosabb is.

2015.06.25. 09:53:15

@Chiro71: nem költ rá ennyit egy kocsira. Szar egy ilyen autó és nem is értem mire kell ez a puncimágnes kocsi ? Hiszen kesből veszi a csajokat, nem a kocsival szerzi. Ha kurvát tart a pasi akkor egyáltalán nem kell neki kocsi, jobb a bkv mert még pezsgőzni is tud a luvnyáival.

2015.06.25. 09:55:46

@EeZ: rossz helyen vagy informatikus. A fél milla az nem nagy cucc ebben a szakmában.

KUHULIN 2015.06.25. 09:59:40

Fodrászat póthajjal? Az jó csaj lehet! :D

hölgymókus 2015.06.25. 09:59:58

Szar ügy, akinek csak ez jut, igen is én KIKÉREM magamnak ezt a cikket....
Azért vannak kivételek is, mint pl. aki tanulás mellett dolgozik, aztán becsülettel elhelyezkedik valahol (és nem a Mustang anyósülésén munkálkodik serényen, hanem az előrejutásán... hello, nem mindenki bányarém, aki ismeri a 'dolgozni' szót!)
A párommal mindketten dolgozunk, közösen tartjuk fent a lakhatást és minden egyéb költséget, és mellette még jut időnk egymást szeretni is, ugyanis egy normális kapcsolat, ha nem tűnt volna még fel, nem CSAK a pénzköltésről meg a szexről szól.

KUHULIN 2015.06.25. 10:13:23

@hölgymókus: Jó, de ez a bejegyzés 2 kategóriáról szól, vagy/vagy alapon. Te meg egy harmadik vagy. :)

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2015.06.25. 10:14:47

@hölgymókus: Ha nem rólad szól, akkor mit kéred ki magadnak....?

kilgore.trout 2015.06.25. 10:16:01

Ez nagyon rossz számítás.Nincs az az aranyásó, de még normális barátnő sem, aki olyan szinten él, hogy 150k-t szórnak el rá éttermekben, de semmi ruhát/ ékszert nem kap és ezt tűrné.Akinek 350k az alap fenntartási költsége, annak bizony alap, hogy havonta meglepjék egy sállal/ táskával a vuttyonból, ami szintén nincs meg 2-3 kiló alatt.és akkor még ruhát nem is kapott.

IdomitottFoka 2015.06.25. 10:21:43

Mitől céltudatosság az, hogy vki ki akarja tartatni magát?

kilgore.trout 2015.06.25. 10:29:11

Miért Chiro71? Azt hiszed, a 19 -20 éves fullextrás csajok mind természetes szépségek, akik sose látnak fodrászt, kozmetikust és otthon építgetik a műkörmüket? Egy fodrasz meg a szoli ugyanannyiba kerül egy 20 eves bombazonak, mint egy 40 éves öregedő feleségnek.miből gondolod, hogy a fiatl olcsóbban megússza?

Yumurdzsak 2015.06.25. 10:31:56

@EeZ: közszférában vagy informatikus?

Tarkin kormányzó 2015.06.25. 10:48:39

Jájj... Szar volt ezt így elolvasni. 8 évem eddig 15 millióba fájt és még szar is. tanuljatok a hibámból

Chiro71 2015.06.25. 10:51:26

@kilgore.trout: a szép bőr nem igényel kozmetikust, az igazán szép haj is csak minimális fodrászkodást. A műköröm meg eleve ocsmány. A legszebb nők pont akkor a legütősebbek, amikor - mondhatni - szakadtak. Na, azzal teljesen hazavágják bármelyik férfit. (Erre sok fotómodell egyébként rá is játszik.) Persze, ők nem üzenik a külsejükkel, hogy sokba kerülök, fizess.

kilgore.trout 2015.06.25. 11:00:32

@Chiro71 Sokat nem tudsz a női szépségiparról , azt látom.egyresz a minimalis fofraszkodas ugyanannyiba kerul, mint a nagy fodraszkodas.tok mindegy, hogy 20 centit vagnak egy hajbol, vagy 2-t, kis melirt tesznek bele, vagy festik, majdnem ugyanaz a vege.Kozmetikushoz meg minden ilyen csaj jár.miről beszélsz? Az nem attól függ, milyen a bőre! Gyönyörű bőrt is ápolni kell.ha nincs műköröm, akkor van manikűr-pedikűr stb.raadasul itt pont az aranyásókról van szó, nem arról, neked milyen csaj tetszik.es egy 20 eves aranyásó meg pont el fog menni a szépségszalonba, mégha szerinted nem is kéne.nem tőled fogják megkérdezni.

Francekellregisztralni 2015.06.25. 11:16:54

Vannak azert meg opciok PL:
- Gumino: az leeresztve befer egy fiokba es nem eszik, es mas nem hasznalja az engedelyed nelkul. ;)
- Kambodzsai vagy a vilag egyeb nyomorteleperol szarmazo importfeleseg. Olcso, hazias es ha jol valasztasz profi es nem mellesleg szepek is. Ha minden igy halad 10 evente hazatoloncoltathatod es hozol ujat. :P

Az en vibrim se lankadt meg le tole soha, hogy jobban keresek nala, a foztomet se hasonlitgatja az anyjaehoz, nem zaklat, ha faj a fejem vagy gyozkod, hogy legyek hozza kedves akkor is ha rosszul vagyok... Happy ever after akar hogy nazem is. :))
Villany-, auto- es egyeb szerelot meg hivok ha kell.
Call-boy szolgalatot ugyan meg keresek, ha szinhazba tamadna kedvem menni legyen mar velem egy prezentalhato gentleman a latszat kedveert. Csaladi osszejovetelek is sokkal gordulekenyebbek lennenek egy-egy szinesszel az oldalamon. ...Ooo...almodik a lany :)

jelentkezni lehet, "Brave New World" jeligevel .:)

Exploiter 2015.06.25. 11:29:00

A prosti költség oké, bár a kocsit értem, csak nem értem.
A másik oldal lényegesen drágább, a buli havi 45ból nem jön ki, meg ugye zsebpénzt is kell neki adni, meg mások által írt ajándékok-ruhák nem olcsók.
Kényelmes, de sok pénz kell.

Chiro71 2015.06.25. 11:38:26

@kilgore.trout: Sokat tudok viszont a női ostobaságról, szóval igazt kel adjak neked.

Kytia 2015.06.25. 11:47:02

Éttermi kiadások 150.000/hó???
Csúnyább vagyok, mint gondoltam. De legalább olcsó.:D
Amúgy nem értem, ha valaki ilyen kaliberekben gondolkodik, annak mi a problémája egyáltalán? Nem hinném, hogy a blogokon picsogó pasik ezt a kategóriát céloznák meg, mert ha ilyen költségvetést ki tudnak gazdálkodni egy nőre, akkor nincs számukra lehetetlen. Legközelebb inkább a csóró és lúzer pasiknak írj posztot, ha segíteni akarsz a picsogóknak. A számok végéről meg vegyél le két nullát. Na, akkor vagyunk a célcsoportnál.:)

(Úgy elképzelem, hogy annyira halálra idegesített Kedves Feri haverod nyavalygása arról, hogy Bódy Silvy és Debreczeni Zita után Zimány Lindát már nem tudta behálózni, hogy kétségbeesésedben írtál egy posztot, hátha segít.:DDD)

Kytia 2015.06.25. 11:48:17

@hölgymókus: Normális kapcsolatról itt hol olvastál? :D

Emma Paula Keresztanyuja 2015.06.25. 12:05:21

Ma az orosz csaj dívik. Okosak, érzelmesek/érzékenyek, mindent megtesznek, és imádnak hozzá, teljes szívből, mindegy, h hány éves vagy. Tehát nincs hülye duma, amit el kell viselni, csak szupi társaság. Ok, ára az van

maretz 2015.06.25. 12:07:23

@EeZ: Ha informatikusként nem keresel 150-et, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz barátom...

kilgore.trout 2015.06.25. 12:18:09

@Kytia már hogyne tudta volna! zimany meg olcsóbb is volt akkoriban, mint többi

sanyix 2015.06.25. 12:26:34

A prostis nem tudom hogy jött ki... Egyrészt oda minek ilyen autó, fallabada, meg golfklub bérlet? Nyilván lesz olcsóbb ha van ilyened.

Egyébként én egy amcsi fórumot láttam, ahol arról beszélnek hogy honnan kell házastársat hozni, és ott ezeket írták: ukrajna (olcsók, és szépek, és európaiak), vagy délkelet ázsia (odaadóak, kultúrájukból fakadóan hűségesek, és mindent megtesznek, és szép kis törpillák vannak arra felé).
Persze lehet hogy ez nálunk nem működne, mert ugye az USA vonzóbb, na meg ott ha feleségül veszik a csajt akkor megkapja az állampolgárságot, itthon viszont nem tudom hogy megy.

Szerda Úr · http://vendeghanyas.blog.hu 2015.06.25. 12:53:21

Nívós étterem, napi 5 rugós számlával? Mondjátok már a címet! :D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.06.25. 13:25:06

Hyaluronra és szilikonra gyűtjök. Lamborghinis harmincas jóképű adonisz testű felsővezetők jelentkezéseit "cuncika" jeligére várom.

A viccet félretéve:
mókás, amikor foteladoniszok picsognak a nickneveik mögül,hogy minden nő ku.va.

Apukáim, először nézzetek tükörbe, aztán magatokba, kezdjetek el szintezni (értsd. objektíven mérjétek fel a húspiaci árfolyamotokat) majd ezután kezdjetek el megfelelő nőt keresni.
Ha ezt betartanátok, ilyen nulla értékű posztok sem születhetnének.

Chiro71 2015.06.25. 13:38:34

@A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron: Látom, tombol benned a hipergámia. Itt olyan nőkről van szó, akiket agyon kell tatarozni, és még így is kijár nekik az apanázs. Miről beszélsz? Melyik tisztességes kenyérkereső férfinak nem járna ki egy szolipicsa?

Augustin 2015.06.25. 13:42:52

"Amúgy nem értem, ha valaki ilyen kaliberekben gondolkodik, annak mi a problémája egyáltalán? Nem hinném, hogy a blogokon picsogó pasik ezt a kategóriát céloznák meg, mert ha ilyen költségvetést ki tudnak gazdálkodni egy nőre, akkor nincs számukra lehetetlen. '

De ezt a kategóriát ingyen akarják....

"Legközelebb inkább a csóró és lúzer pasiknak írj posztot, ha segíteni akarsz a picsogóknak. A számok végéről meg vegyél le két nullát. Na, akkor vagyunk a célcsoportnál.:)"

Namost az a gáz, hogy nagyon nehéz objektíven megítélni az embereknek saját magukat, azért gondolják a pasik, hogy a nők mindig felfelé választanak. A picsogóknak szerintem meg sem fordul a fejükben, hogy pont a saját kategóriájukat kapják. De ilyen hülyeséget nem is lehet senkitől elvárni, hogy azt mondogassa magának, hogy gagyivagyokgagyivagyokgagyivagyok és annak megfelelően éljen. Se nőtől, se férfitól.

Spiritmonger 2015.06.25. 14:36:16

Zseniális a poszt!
Csak azt tudom, mondani, hogy a nem tárgyalt 3. opció, azaz egy önálló, független barátnő a legjobb, az itt nincs tárgyalva, de az a töredékéből megoldható a fenti áraknak, de azt a legnehezebb összerakni.

@A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron: Figyelj, a szintelmélet kiváló dolog, de sajnos a belső értékeit a férfiaknak úgy, ahogy van, nem veszi figyelembe., mert a nőket sem érdekli a késő 30-as faszik belső értéke, csak a kinézete és a pénze, egy minimális számú kisebbséget leszámítva. De az élet már csak olyan, hogy az a késő30-as faszi, akiknek ez a poszt igazán szól, már jól keres, bőven megengedhetne egy aranyásót, vagy egy aranyásó szintű kinézettel rendelkező hölgyet, de már leszarja, mert úgy van vele, ha régen nem kellett alacsony szinttel, jó lehetőségekkel, akkor most, hogy van pénze, már ő választ, és a biológia kegyetlenül igazságos... autóból is jobb a fiatalabb évjárat, és évente-kétévente a cseréje teljesen normális, miután széthajtotta az ember...
A jó hír az, hogy az egészet meg lehetne előzni azzal, ha a nők jól tudnának párt választani. De amíg a rendes, kedves, normális, de még nem megállapodott, nem jóképű srácok helyett a pénzes szépfiút-rosszfiút-helyivagánycsávót választják, és nem terveznek előre 5-10 évet, addig ennek a posztnak van létjogosultsága.
Szintelmélet2: Én is a késő 30-as, képzett, tanult, önálló, a kurvázást, mint hobbit napi szinten magának megengedő faszi voltam, az egyik legnagyobb magyar közvetítőoldalon ezzel a nickkel az ott hirdető állomány legalább felén túl voltam, amíg nem találkoztam a kedvesemmel, azóta ezzel a hobbival felhagytam. Felületes szemlélő nem érti, miért van velem, a szintelmélet szerint egy ilyen jó nő nem lehetne velem. De velem van. 35 fölött ugyanis a nők egy részében előfordul a gondolkodás, mint olyan, és a szintelmélet által el nem ismert férfiértékeket is figyelembe veszik. ritka, de van ilyen.
Kurva definíciója:
1, Tényleg az, ez ugyanis egy munka - ebből viszonylag kevés van
2, Azok a nők, akik a pénzért/jólétért van a faszival - ebből rengeteg van, a 20-as, 30-as korosztály több, mint a fele a 7-ik szinten és attól fölfelé
3, Az a nő, aki a minősítő személyen kívül másokall szexelt - ebből is sok van, de ez csak dühből jön.

Húspiaci árfolyam: ahogy mondtam, a késő 30-as életkorban lévő férfiak árfolyama nem a szintelmélet szerinti besorolást követi. Ugyanis már van választási lehetőségünk. Amelyik nő ezt megérti, azzal lehet valamit kezdeni, amelyik meg nem, az menthetetlen...

Medgar 2015.06.25. 14:50:17

Vicces poszt.

Az aranyásónak nem kell kocsi? Ruha, ékszer, nyaralás? +2k /hó
étterem 5 000 Ft/nap? te nem eszel?
A kocsinak és a többi kiadásnak mi köze a kurvákhoz?

aranea 2015.06.25. 15:09:51

Kicsit értetlen vagyok, így inkább megkérdezem: ez a poszt ugye azokról a férfiakról szól, akiknek sok pénze van ugyan, de szegények olyan csúnyák, hogy csak pénzért áll szóba velük egy csinos nő...?

Köldök_szösz 2015.06.25. 16:23:02

Valahogy ha kurva gazdag lennék akkor is hánynom kéne ezektől a kötelező étterem-fodrász-ruha-kiskutyafasza csajoktól.

Köldök_szösz 2015.06.25. 16:25:45

@A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron: Nem értem amit mondasz.
Mindenki jó nőt szeretne attól függetlenül hogyan néz ki, vagy mennyi pénze van.
A nők nagyonálltalában inkább olyat választanak aki gazdag = ebből a minden nő kurva állítás.

benedek012 2015.06.25. 16:47:54

Legközelebbi cikk szólhatna a kedves feleségekről.
Akikre csak az egész életedet áldozod, és este FÁJ a FEJE......

2015.06.25. 16:50:13

@Emma Paula Keresztanyuja: nagy baj az orosz csajokkal, hogy jön velük papa mama és liter vodkákat kell meginni a faterral a konyhában. francnak sincs erre már veséje.

Emma Paula Keresztanyuja 2015.06.25. 16:56:46

@Kulics: :-) Hehe hát nem. Ez nem az a kategória amire te gondolsz. Gondolj inkább az Abramovics nőjére. Legalább 5-6 ötven körüli milliomos hapsit ismerek, aki húsz éves kis orosz gyévocskával nyomul. Nincs vodka, vagy cikis papa, csak pezsi, meg oligarchás luxika.

Vén Adrienn (törölt) 2015.06.25. 17:28:12

Na azért nem kell úgy beállítani mintha ez a két kör létezne csak a nők körében, ez szerintem sokan megalázónak érzik. Én az 5 éves párkapcsolatomban még mindig kifizetem az albérlet felét, ugyanúgy vásárolok boltban, a ruháim 98%-át én állom, az edzést, fodrászt, kozmetikust magamnak fizetem, nem sírok nyaralások után, az étterembe járás helyett pedig inkább szívesebben fözök itthon. Ezek mellett páromra figyelek, takarítok, mosok, valasok, sokszor ha rámjön napi 7-8 órát is tudok rendezkedni a lakásban, és természetesen imádom meglepni akár ruhával, akár valami kis aprósággal, mert ha nézelődni megyek, akkor nem csak magamra gondolok, hanem ugyan úgy rá is. Vagy ez már nem lenne normális?? Elég sok férfi el van tévedve, és tudjátok mindenki magából indul ki...

kilgore.trout 2015.06.25. 18:18:06

@Vén Adrienn és ez most hogy hogy jön ide, hogy te milyen hiperszupi tökéletes kis feleség vagy? Ha dicsekedni akarsz, jó, csak éppen ez a poszt nem erről szól.

Spiritmonger 2015.06.25. 18:43:24

@Vén Adrienn: Csak egy kérdés:
Milyen gyakran fáj a fejed?
:-)

fogyasztói magastartás 2015.06.25. 18:53:47

@Vén Adrienn: menj valahova a velvetre nyafogni, meg kritizálni. Szerinted kit érdekel, mit vakerálsz itt?

indapicsa 2015.06.25. 20:59:25

Igazságtalan összehasonlítás... Ha az egyik oldalról csak a csajra költesz, akkor a másikon is csak a prostizás költségeit kéne nézni. Jó lesz az 600 ezer Ft-nak is ha gold digger mellett golfozol/kocsikázol....

[c] 2015.06.25. 21:29:38

@Pinabubus: Csak aztán senki nem nyitja rád az ajtót, ha padlón vagy.

randomuser1 2015.06.25. 21:41:51

kurvázni leghatékonyabban egy kombi autóval, egyterűvel lehet, szal családosok előnyben!

Pinabubus 2015.06.26. 09:10:15

@[c]: Ebben teljesen igazad van, de a cikk a költségek oldaláról vizsgálta a kérdést.
A kurvázás lényegesen gazdaságosabb és ráadásul szabadabb életet jelent, mint állandó nőt tartani.
Ha összeszámolnám, hogy mennyibe került egy év a feleségemmel és mennyi lemondással járt, akkor nosztalgiával gondolok vissza a korábbi életemre. Korábban lényegesen kisebb pénzből, de végtelen szabadságban éltem, akkor volt szex, amikor csak akartam, nem kellett részt vennem unalmas és feszengős családi összejöveteleken, nem kellett kényszeredetten jópofizni apóssal és anyóssal.
Visszatérve a gazdasági részére, a kurvák esetén töredéke az egy szexre eső költség, a feleség egy szexre eső költségéhez képest.

Richárd Jáger 2015.06.27. 10:17:50

A Mustangom nem eszik 14nel tobbet... :)

péklapát2 2015.06.27. 12:26:16

"ők mindent beletesznek a kapcsolatba stb. stb. Tényleg mindent, esetleg tudják hol tart most a mérce?"

Már bocsi, de a kurvakitartás ne is legyen mérce! Ennek nem is akarunk megfelelni.

péklapát2 2015.06.27. 12:42:24

Aranyásóknál kimaradt a shoppingolás, ami több 100k, kurvázásnál meg minek fordmustáng és hasonló baromságok? Otthagy a kurva ha BKV bérleted van? Neki nem kell imponálni, pénzért megy a kúrás. Szal az aranyásó kurva összehasonlíthatatlanul többe kerül mint a hivatásos kurva.

Páska Süme 2015.07.02. 00:17:54

@aranea: úgy tűnik, hogy az anyagilag jobban eleresztett, szociálisan meg analfabétább fiataloké...

samot 2015.09.09. 20:13:47

@hölgymókus: Te nagyon rossz oldalon vagy!:)
süti beállítások módosítása