Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

NEM TÚLZOK

NEM TÚLZOK

Hamarosan indul az idei Gumball 3000 futam

Stockholm to Las Vegas

2015. május 21. - Joey Jones

Ezen a hétvégén, május 23-án indul útjára Svédországból az év egyik legfergetegesebb luxusralija. A versenyzők között ismét feltűnnek hírességek. Ezúttal Lewis Hamilton, Dolph Lundgren, David Hasselhoff jelenléte, emeli még ennek a különleges eseménynek a fényét. „Hoff” már rutinos résztvevőnek számít, volt pár futama. Korábban Audi R8, majd Nissan GT-R volánja mögül figyelt. Hamilton és Lungren idén először vágnak neki a majd 5000 km-es távnak. A verseny szereplői most Stockholmból rajtolnak, aztán Las Vegasban ér boldog véget a 8 napos kirándulás.

2015-gumball-3000-rally-stockholm-sweden.jpgRöviden a Gumball 3000-ről:

Egy nem hivatalos autóverseny, amelyet 1999-ben alapított Maximillion Cooper. Minden évben más útvonalon zajlik a 3000 mérföldes táv megtétele. Ezt általában 8 nap alatt kell megtenniük a futam résztvevőinek. A szervezők természetesen ügyelnek arra, hogy móka és kacagás bőven jusson és mindenki számára felejthetetlen élmény legyen ez a túra. Minden állomáson kaja, pia és buli várja a megfáradt „vándorokat”. Elvileg eltérő társadalmi rétegből látják szívesen a regisztrálókat, akik a megszabott díj ellenében saját különleges, egyedi, vagy erre a célra tartogatott járgányukkal vághatnak neki navigátorukkal a hosszú és tartalmas útnak.(A létszám 50 csapatra van limitálva.)

Regisztráció díja idén:

45.000 GBP (angol font)/ gépjármű, ez az összeg fedezi a sofőr és navigátora nevezését. A további utasok szállítása ugyanezen regisztrált autóban plusz kb. 20.000 GBP/fő kiadást jelent a csapatnak. Ez az összeg fedezi szállásukat, a főbb állomásokon a buli költségeit és kapnak a szervezőktől „Gumball 3000” logóval ellátott ruhákat, kiegészítőket is. Az útközben akadó egyéb költségek (pl. esetleges büntetés) már a játékosokat terhelik.

A 2015-ös útvonal:

 1. Stockholm

2. Oslo

3. Koppenhága

4. Amszterdam

5. San Francisco

6. Los Angeles

7. Las Vegas

Budapestet 2005-ben érintette ez az őrület, akkor a szervezők berakták egyik állomásnak a mi fővárosunkat is. Remélem a következő években lesz még rá alkalom felénk terelni a pilótákat, csakhogy a magyar lányok tudjanak ismerkedni. ;)

Ebben az évben lesz magyar származású játékos (David Berkényi), aki navigátor Lundgren csapatában. A kedvenc, alagút kompatibilis, Magyarországon élő hősünk: Josh Cartu-t viszont nem láttam, hogy leadta volna jelentkezését. Pedig már indult nem egyszer ezen a rendezvényen. 2013-ban 3(!) autóval is neki vágott, akkor egy Ferrari F12, egy Ferrari 458 Spider és Rolls Royce Phantom díszelgett a Cartu House nevű csapatában. Tavaly már csak a két Ferrari cicergett (ejtsd:zenélt) náluk.

Továbbiakban fent említett hírességeken kívül - a teljesség igénye nélkül - még ott lesz:

Deadmau5 egyik legismertebb kanadai DJ, ő két McLaren-nel fog suhanni. Afrojack holland zenei producer, úgy tudom Lamborghini Aventador-ral. Jon Olsson svéd síbajnok (Audi RS6). Tony Hawk amerikai gördeszkás (érted? gördeszkás!). Tim Burton, azaz Shmee150 néven ismert angol srác, aki videó megosztásaival büszkélkedhet leginkább és most McLaren 650S Spider-rel indul. Természetesen a főszervező Max Cooper is megy, elvileg Pagani Huayra-val nyomja majd.

Bővebben itthttps://www.gumball3000.com/rally/#/home

Szponzorált startolókból sem lesz hiány. Két autót indít az AsianDate és AnastasiaDate nemzetközi társkereső portál (milyen jó helyre kerül a párkeresők pénze, nem?), egy 1967-es és egy 1969-es Chevy Camaro-t, jár mindkettőhöz csinos navigátor. Ezt megtetézve a Guess (igen a cég) 3 db Dodge Viper-t állít a rajthoz, három modell lánykáját pedig beíratta a jobb első ülésre.

Nem ismert, bár tehetős emberek sofőrködnek még ezen a "jelentéktelen" eseményen, pl. egy amerikai repülőgép alkatrészgyártó cég vezetője egyedi építésű Porsche-vel, de akad orosz multimilliomos baráti társaság Bentley Mulsanne-nel, svéd házaspár, aki Ferrari 458 Italia-val érkezik. Hosszasan lehetne sorolni a Lamborghini-k, Porsche-k, Ferrari-k, Bentley-k tulajdonosait, akik már beneveztek a felső tízezer izgalmas, programokkal tarkított kirándulásába. A lényeg az, hogy több mint 100 db járgány versenyzik majd, remélhetőleg az ésszerűség határain belül.

A kedves aranyásó hölgy olvasóimnak csak ajánlani tudom ezt a jövedelmező kapcsolatok kiépítésére legalkalmasabb bulit. Későn szólok tudom, a helyek beteltek, a regisztráció már lejárt. Aki mégis bekerült, annak jó szórakozást kívánok!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemtulzok.blog.hu/api/trackback/id/tr757474168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zoleebara 2015.05.22. 11:31:53

Ha a létszám 50 csapatra van limitálva hogy indulhat 100 jármű? Féluton cserélnek kocsit?

bencelovescars 2015.05.22. 18:18:55

Hamilton hogy indulhat, ha szombaton és vasárnap Monacóban kell lennie, mivel ott is van egy nem kevésbé fontos versenyeznivalója?
süti beállítások módosítása